nikolic.predsedništvoПредседник Србије Томислав Николић честитао је данас грађанима Србије Нову 2016. годину, уз поруку да нас очекују бољи дани.

„Ништа ново ако вам кажем да је једна тешка година иза нас, ново ако вам кажем да нас очекују бољи дани. У то сам убеђен”, навео је Николић у новогодишњој честитики коју је објавио на свом твитер налогу.

Он је рекао да сви резултати остварени од конституисања нове владе говоре у прилог томе да са мало висе оптимизма, вере и са осмехом на лицу можемо да очекујемо оно што ће се десити 2016. и посебно у години после ње.

Председник је оценио да је отварање првих поглавља у преговорима са ЕУ коначни знак да смо стабилизовали државу и да смо на добром путу, а да сада много тога зависи од нас.

Николић каже и да добри и пријатељски односи које Србија има са свим земљама у свету гарантују да ће увек имати ослонац – некад лево, некад десно, некад на истоку, некад на западу.

„Да нећемо имати ниједног непријатеља, да ћемо имати само државе које ће се утркивати која више може да учествује у нашем опоравку и нашим жељама да свим грађанима Србије остваримо бољи живот”, навео је Николић.

Он је грађанима честитао предстојеће празнике са жељом да их дочекају у кругу породице која „има више разлога за срећу него до сад”.

„У кругу породице која има више наде у бољу будућност него до сад, у кругу породице пошто је то наш стари вековни и прошли и будући српски обичај, у кругу оних које највише волите, да са њима поделите и муку и радост и обећавам много више да поделите радости убудуће него до сад”, рекао је Николић. (Танјуг)


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Николић честитао Нову Годину

* Обавезна поља