Новинарка Оља Бећковић приметила је како је, након што је потврђена вест да је министар финансија поднео оставку, један новинар “с неба па у ребра” питао Вучића “какве су шансе да Синиша Мали замени министра Вујовића?“. На то је председник “дижући обе руке у ваздух у знак затечености”, одговорио: „То морате да питате Ану Брнабић. Али, ако она тако нешто предложи, ја верујем да ће наша странка то да подржи“.

“Ја стварно нисам члан ниједне странке, али не могу да се не запитам колико човек треба да буде јадан па да мисли да се Председник ту нешто пита. Каквом мржњом треба да буде заслепљен да би се присећао свих сумњивих финансијских трансакција кандидата за министра, гле, баш финансија?

Када ће вама професионалним критизерима досадити да понављате милион пута прежвакану причу о бугарским становима, као да их је 240, а не 24, о, свашта?! Шта бисте радили и колико бисте цичали да је Марија Мали сведочила да је натерана да потпише лажну изјаву како јој је отац оставио у наследство 1.000.000 евра ако оволико месеци нисте у стању да завежете због бедних сто сома?

Нисам члан ниједне странке, али не могу да верујем да ће неко тиме да се бави усред ове драме око хрватске читанке? Какве има везе шта ће да буде Синиша Мали у данима када се суочавамо са стравичним вестима да је Ненад Поповић написао твит толико језиве садржине да ни Шормаз не може да му га опрости. (…)

Да у вама има људскости ви бисте знали да цените Шормазову храброст да подржи Премијерку. Шта је проблем подржати министра без портфеља, то може свако, подржи ти, бајо, Председницу Владе, ако си баја! Капа доле и за Мају Гојковић! Неки калкулант би насртао на своје страначке колегинице само уколико би знао да им се климају фотељице, али не и Маја! Она одважно показује врата Владе Јадранки и Зорани, макар јој се нико на томе не захвалио осим Вучића. (…)

О бесмисленој теми да ли је будући министар финансија колега ‘лажне докторке’ из Вршца, може да наклапа само онај ко није прочитао вест од које се леди крв у жилама, макар била и чиста спекулација: ‘Весић је запретио да ће се повући из СНС-а уколико Ирена Вујовић буде нова градоначелница’. Па, јесмо ли ми стварно толико остали без јавности, јесмо ли збиља толико оглувели и ослепели да не разликујемо стварне од лажних тема?!

Какав Мали, какви бакрачи! А на крају: каква је то страст да се прича на тему шта би било кад би било? Ко је уопште рекао да ће Брнабићева да предложи Малог? Не било јој заповеђено.”


Извор: Истиномер

Оставите коментар

Оставите коментар на Оља Бећковић о предлогу да Мали буде министар

* Обавезна поља