papa-franja-osudio-ljudsko-rasipnistvo-slika-369739ВАТИКАН – У својој проповеди на тргу Светог Петра у Риму, 13. априла 2014. године, римски папа Франциско је са великом лакоћом изјавио:

„Драга браћо, хтео сам да вам кажем да нисмо сами у свемиру. Наука је већ учинила веома озбиљан напредак, да ћемо, највероватније, у блиској будућности сазнати за постојање наше нове браће и сестара, с којима ћемо размењивати знаке мира. То ће бити диван дан. И запамтите да је Бог један, и да непрекидно посматра сваког од нас“, пренео је папину изјаву anno3000.altervista.org.

„Откровење“ латинског вође је запрепастило и збунило окупљену масу на тргу. Он није просто хтео да прецизира да је напредак веома важан, већ и да морамо увек имати отворен ум за ново, па чак и за оно најневероватније – у сагласности са здравим разумом, пише извор.

ceopom istina za FB (2)Коментар ЦЕОПОМ-а

Оваква изјава Папе, мада неочекивана, представља наставак процеса најаве могућности скорог сусрета за ванземаљцима која се одвија директно (кроз изјаве познатих јавних личности) или и индиректно (кроз литературу, кинематографију или медије). Недавно је на ову тему говорио и бивши амерички председник Бил Клинтон.

Напомињемо да су крајем септембра 2010-те Уједињене нације именовале шефицу бироа за свемирска питања (УНООСА) са седиштем у Бечу, малежанку Мазлан Отман у ванредног и опуномоћеног амбасадора УН за свемир – са овлашћењем да прва ступи у контакт са ванземаљцима уколико слете на земљу.

Такође истичемо да водећи глобалисти планете већ годинама уозоравају на могућност и припрему да глобалистичка елита у неком тренутку започне озбиљан манипулативни процес на ову тему.

Занимљиво је да је током новембра 2011-тзе године, главни папски астроном, Геј Консолман говорио о овој могућности, а вест је пренео портал „Борба за веру“. Преносимо већи део ток текста:

„Ватикан je изразио спремност да се сусретне с ванземаљцима и да их крсти на њихов захтев, пише „The Telegraph“, преносећи речи главног астронома папе Бенедикта XVI  доктора Гаја Консолмана (Guy Consolmagno).

 Овај научник је изјавио да Римокатоличка црква не одриче теорију о постојању ванземаљских облика живота и да би била срећна да се сусретне с ванземаљским цивилизацијама. „Ја бих био срећан, ако би још негде био откривен живот, и био бих двоструко срећнији ако би тај живот био интелигентан“, – рекао је Консолмано. Астроном је приметио да одлике душе – разум, слобода да волимо и учинимо избор, могу бити својствене не само човеку. „Свако створење, без обзира на то колико има пипака – има душу“, – рекао је римокатолик. Он је притом истакао да машине немају душу и зато никада неће бити на истом нивоу са човеком. (Сходно томе, над машинама, за разлику од ванземаљаца,неће се вршити латински обред крштења.)…“

У сваком случају ствари се убрзавају …


Извор: Борба за веру, ЦЕОПОМ-Истина

Оставите коментар

Оставите коментар на И папа Фрања најавио ваземаљце (коментар ЦЕОПОМ-а)

* Обавезна поља