У кампањи се појавио ненадно. Ноншалантно. И подсмешљиво. Према свему и свакоме.

Јашући на белом коњу, у белом оделу, наругао се пророчанствима о чеканом Вођи – а чека га Србија. Псеудонимом Љубиша Прелетачевић исмејао је политичаре без политике и идеологије – а такви су сви у Србији. Својом ироничном реториком и бирачима је поручио да нису баш за две ноге ако очекују нешто од оваквих избора – а очекују!

И све то са шмеком и стилом да је људима изгледало симпатично. Фенси. И медијима се „допало“, да није избијао из њих. Од њега су направили тренд. Толики тренд да је очас посла тај Љубиша Прелетачевић-Бели, то чудо из Младеновца, сакупило преко 12.000 гласова и постало легитимни председнички кандидат. Нова звезда на политичком небу. Хајде да се бар зезамо кад браћи која су нас зајахала не можемо ништа.

Али, он није политичар. Он је глумац, Лука Максимовић. И не зеза се. Ради посао за који је плаћен  – ГЛУМИ! Оживљава лик из књиге „Мустра за револуцију“ Срђе Поповића, идеолога „Отпора“, извозника обојених револуција. И уводи га у српске изборе. Зашто? То, за сада, само он зна. Али оно што сви знају јесте да где год је Срђа Поповић ту је и прљави новац Сороша, УСАИДА и других глобалистичких институција. И невоља у најави …

Зато, опрез бирачи! Не летите за прелетачевићима, чак ни кад носе бела одела. Некако их сувише има у Вучићевој ери…


Извор: Фонд Стратешке Културе

Оставите коментар

Оставите коментар на Прелетавање бирача

* Обавезна поља