SASA RADULOVICБЕОГРАД – Носилац изборне листе групе грађана „Доста је било“ Саша Радуловић рекао је данас да изласком на изборе показује да не одустаје од „демонтирања партијског паразитског друштва“ и стварања уређене земље.

Он је на представљању листе оценио да лидер напредњака Вучић „нема ни вољу, ни знање, ни капацитет за спровођење реформи“ јер би то, како је рекао, значило „демонтирање паразитског система који храни његову партијску машинерију“.

„Од лажних обећања, Етихада, Београда на води, Мерцедеса нема ништа. Сви уговори које потписује држава треба да буду јавни и да грађани знају где одлази новац“, казао је Радуловић.

Према његовим речима, кандидатура листе „Доста је било“ представља наставак политике која је вођена у Министарству привреде.

„У владу сам ушао да бих урадио тежак посао, увео ред у привреду, али су нас на том послу саплитали од првог дана. Међутим, нисмо одустајали, наставили смо да радимо на реформама све до оног тренутка када Вучић није одлучио да реформе у потпуности обустави“, нагласио је Радуловић.

Он је навео да вишак партијски запослених кошта државу 1,5 милијарду евра годишње, а да се кроз „буразерску економију“ изгуби још једна милијарда.

Говорећи о економском програму листе, Радуловић је казао да се залаже за јак систем социјалне заштите и слободну тржишну економију, чему су најприближнији системи који постоје у Канади и Аустралији.

Професор Факултета политичких наука Душан Павловић који се такође налази на изборној листи рекао је да је ушао у политику јер му је „доста свега“ и више „није могао да трпи количину обмане на јавној сцени“.

„Ушао сам овде са људима који имају чисте биографије“, додао је Павловић.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Радуловић о Вучићу

* Обавезна поља