cern-zrtvaЦЕРН је отворио интерну истрагу о снимку ритуалног жртвовања људи који је снимљен у лабораторији у Женеви и објављен на интернету

Снимак, који је постављен 11. августа и до сада прегледан преко 130.000 пута, открива више маскираних људи у црним одорама који убадају ножем жену која лежи на поду.

Према подацима који прате снимак тврди се да је жртвовање одржано 10.августа и да је место жртвовања главни трг ЦЕРН-а, ипсред шест метара високе статуе хинду богиње уништења Шиве, која је званични симбол ЦЕРН-а!

Снимак је направљен са прозора изнад трга. Како се церемонија ближила крају тајни посматрач је, уз псовке, испустио камеру и побегао.

– Ове сцене су снимљене у нашем кругу, али без званичне дозволе и знања – рекао је портпарол центра, додајући да је отворена “интерна истрага.”

На питање о сигурносној процедури уласка у кампус, портпарол је додао:” Идентификационе картице се проверавају на сваком улазу и излазу без обзира да ли је ноћ или дан.”

Велики степен сигурности у највећој светској лабораторији за физику довело је истражитеље до закључка да је снимак направио неко ко је акредитован научник или инжењер у ЦЕРН-у.

Портпарол није имао слободу да коментарише о томе ко би могла бити та особа.

Женевска полиција је објавила да је разговор са ЦЕРН-ом по овом питању обављен али да од њих није затражено да спроведу истрагу.

ЦЕРН је највећи светски центар за изучавање честица и физике уопште. Један од његових главних задатака  је потрага за Хигсовим бозоном, честицом која је предвиђена тзв. Стандардним моделом, који описује структуру света. Ова Божја честица, како је још зову, име је добила по шкотском физичару Питеру Хигсу, који је још 1964. године поставио теорију о њеном постојању по којој она „даје“ масу свим осталим елементарним честицама.

Неки теоретичари завере тврде да начин на који се овде честице разбијају, као и симболи ове научне институције указују да експерименти ЦЕРН-а заправо служе “отварању капија нових димензија”, кроз који ће сатанске силе продрети на Земљу и омогућити материјализацију Сатане на планети Земљи.

 


Извор: Агенције

Оставите коментар

Оставите коментар на Ритуално жртвовање у ЦЕРН-у?! (видео)

* Обавезна поља