vucic-i-vladimir-putin-foto-ap-1404831158-530689ЕОГРАД – Председник Владе Србије Александар Вучић и председник Руске Федерације Владимир Путин у вечерашњем телефонском разговору договорили су начин сарадње по свим питањима везаним за испоруке руског гаса Србији и модел исплате дугова.

Председник Путин је прихватио молбу премијера Вучића о повољнијем начину снабдевања гасом три велика српска хемијска комбината, саопштено је из владине Канцеларије за сарадњу са медијима.

Вучић и Путин су договорили да остану у редовном контакту како би на партнерским и пријатељским основама решавали сва питања од заједничког интереса, наведено је у саопштењу.

Кремљ: Путин и Вучић о реализацији договореног у Београду

Руски председник Владимир Путин размотрио је са председником Владе Србије Александром Вучићем ток реализације договора постигнутих у оквиру посете шефа руске државе Србији у октобру, саопштила је вечерас прес служба Кремља, без навођења детаља.

„Размотрен је ток реализације договора, постигнутих у оквиру посете председника Русије Србији 16. октобра 2014. године“, наведено је у саопштењу.

Кремљ наводи да су Путин и Вучић разговарали телефоном на иницијативу српске стране


Извор: Танјуг, РТВ

Оставите коментар

Оставите коментар на Штура саопштења о разговору Вучић – Путин

* Обавезна поља