soros (6)Демократе су подмитиле представнике Изборног колеџа (Еlectoral College) да “поправе“ исход избора у корист Хилари Клинтон, признаје Џорџ Сорош у недавно обелодањеном видеу. Сорош, исти глобалистички терориста који је финансирао Блацк Ливес Маттер погубљења полицајаца у Даласу – и који је такође финансира стотине либералних сајтова и организација насилних активиста који су организовали насиље на Трамповим скуповима како би окривили републиканце – каже у видеу да ће Трамп “убедљиво“ победити у гласовима народа, али да ће изгубити изборне гласове јер је то већ “готова ствар“ за Хилари Клинтон, пише “Натуралнеwс.цом”

Сорош: То ће довести до велике већине за Доналда Трампа на гласању народа, не у изборном гласању, јер ће ту велику улогу имати плаћени политички огласи… гласови народа ће имати велику већину јер смо ми мала мањина екстремиста… ја не мислим да Доналд Трамп има икакве шансе да буде изабран.

Репортер: Али да ли мислите да је Хилари Клинтон готова ствар?

Сорош: Да.

Ово запањујуће откриће потврђује оно што је Дејв Хоџс недавно рекао у интервјуу: Власницима електорских гласова се прилази митом да би се купили њихови коначни гласови.

Да, Еlectoral College се могу поткупити да гласају за кога год они желе… проклета демократија!

Са Арцхивес.гов:

Не постоји уставна одредба или савезни закон који захтева да Еlectoral College гласају према резултатима народног гласања у њиховим државама. Неке државе, међутим, захтевају да Еlectoral College гласају према тим гласовима народа.

Врховни суд САД-а је сматрао да Устав не захтева да Еlectoral College буду потпуно слободни да раде шта хоће и стога, политичке странке могу извући обећања од Еlectoral College да гласају за кандидата те странке… Врховни суд није посебно одредио да ли обећања или казне за неиспуњење тог обећања могу да се изврше у складу са Уставом. Ни један припадник Еlectoral College-а није никада гоњен због тога што није гласао како је обећао.

Исте корумпиране демократе које су монтирале дебате, монтирале анкете, монтирале медије и правосудни систем, ће сада да украду изборе подмићивањем Еlectoral College.

Сада све постаје јасно. Пошто нису успели да униште Доналда Трампа, упркос изузетно свирепој и окрутној серији лажи и клевета, Џорџ Сорош и демократе су подмитиле довољно Еlectoral College да загарантују победу Хилари Клинтон без обзира на то шта се може десити на дан избора.

Оно што ће се видети у ноћи 8. новембра, другим речима, представља убедљиву победу Доналда Трампа на гласању народа, и одмах затим изборне гласове који предају службену изборну победу Хилари Клинтон.

Крађа председништва ће тако бити постигнута. И као што би се могло очекивати, амерички народ ће се масовно побунити.

Народ неће прихватити крађу власти и поништење демократије

Људи неће прихватити крађу власти од стране режима који воде обмањујући левичари који су лажима, варањем и крађом добили сваке изборе. Подмићивање Еlectoral College је, наравно, поништавање демократије у Америци, јер то значи да богати глобалисти једноставно могу да откупе изборне гласове и поставе у Белу кућу кога год они желе…

Када амерички народ схвати да су њихови гласови управо поништени кроз масовно подмићивање и корупцију, они ће се побунити као никада до сада. Изаћи ће на улице у знак протеста, и што буде већа маргина победе у гласовима народа за Доналда Трампа, то ће бити више љутих гласача.

Једноставно се дошло до те тачке у америчкој историји где људи више неће толерисати крађу власти и масовне изборне преваре које сада рутински спроводе демократе (а посебно оперативци Клинтонове). Ако ове изборе украде Џорџ Сорош подмићивањем Еlectoral College , треба очекивати потпуну побуну где ће војска, полиција и грађани да јурну на Вашингтон и свргну корумпирани режим и поставе регуларног победника избора као председника. То би био Доналд Трамп, наравно.

Народ има сва права да захтева да демократија буде обновљена.


Извор: Кремлин

Оставите коментар

Оставите коментар на Сорош – Хилари ће победити, то сам већ завршио!

* Обавезна поља