putin rusija zoveМОСКВА – Руски председник Владимир Путин, који данас пуни 62. године, узеће слободан дан и рођендан прославити у сибирској тајги, саопштио је портпарол кремља Дмитри Песков.

Песков је рекао да ће Путин бити 300-400 километара далеко од најближег насеља, а локација је изабрана, између осталог, и зато што руски председник у среду треба да посети Сибирски Федерални Дисктрикт, преноси Тасс.

Портпарол Кремља, међутим, није открио детаље о томе где ће Путин бити смештен, нити имена оних који ће бити у његовом друштву.

„Биће то само његов слободан дан”, рекао је Песков, избегавши одговор на питања о могућности да се председник одмори уз лов или либолов. Није чак хтео да каже ни то да ли ће он бити са руским предсдедником.

Песков је нагласио да током свих протеклих година, од када је на челу Русије, Путин никада није узео слободан дан за свој рођендан.

Овог пута председник је одлучио да прослави рођендан на овај начин, додао је Песков, наводећи да шеф државе нема мање обавеза него раније.

ceopom istina za FB (2)Коментар ЦЕнтра за Откривање ПОлитичких Манипулација (ЦЕОПОМ)

У тренутку када је изгледало да све тоне у сатанистички хаос корпоратиовног освајања света појавио се Владимир Владимирович Путин, лидер јасне визије, и система вредности заснованом на основама Православља, доневши Русији спас а осталом делу Човечанства наду. На задивљујући начин подигао је Русију из блата у које су је довели Горбачов и Јељцин и кренуо даље поставши симбол отпора плановима и болесним идејама Новог светског поретка. Зато је, данас, најпопуларнији страни политичар у готово свим западним земљама иако је изложен медијској сатанизацији заснованој на разрађеној манипулативној Тависток  методологији.

Напади са којима се данас суочава за њега сигурно нису неочекивани, јер у свему што је до сада радио показао је да види даље, да делује брже и да комбинује боље од својих противника.

За нас Србе временом је постао једина нада за останак и опстанак, а за наше вође, који чуче по ћошковима страних амбасада, једини ограничавајући фактор њихове спремности за издају и предају свега што је овај народ стицао вековима.

И зато, данас када пуни 62. године желимо му дуг живот, добро здравље и истрајност у тешким данима који долазе!!

СРЕЋАН РОЂЕНДАН И ДОБРО НАМ ДОШАО ВЛАДИМИРЕ ВЛАДИМИРОВИЧУ !!!

putin-majce

У Москви почела продаја дуксерица са Путиновим ликом

МОСКВА – Русжки дизајнери Ана Јефремова и Иван Јершов – твроци пројекта „Сви ПУТЕМ“ – почели су данас у Москви продају дуксерица са ликом Владимира Путина.

То је наставак продукције њиховог јунског бренда Anyavanya за младе. Тада је првих 5000 „путинских мајица“ било покуповано за само неколико сати.

Једну од њих је – нешто касније, у августу – у Москви купио холивудски глумац Мики Рурк.

На дуксерицама, чија је продаја управо кренула, Путин је представљен у дресу националне хокејашке репрезентације, са леопардом, на коњу, са тамним наочарима, са једном од својих куца-љубимица…

Купци дуксерица истовремено могу купити и „футроле“ за iPhone и таблете са Путином у војној униформи.

На продајним местима пише „Сделано на Родине“.

У продају је пуштено првих 7.000 дуксерица.

Јефремова и Јершов су о свом подухвату данас рекли: „Инспирација су нам били државни и спортски успеси Русије. То је и тријумф наших спортиста на Олимпијади у Сочију. То је и присаједињење Крима. То је светска шампионска титула наших хокејаша“.

Руски лидер данас,  7. октобра, пуни 62 године.


Извор: Танјуг, Факти, ЦЕОПОМ-Истина

Оставите коментар

Оставите коментар на Срећан ти рођендан Владимире Владимировичу

* Обавезна поља