stefanovicБЕОГРАД — Потпредседник СНС Небојша Стефановић изјавио је да је невероватно да лидер ДС Драган Ђилас једино сеје мржњу против председника СНС Александра Вучића.

Он је рекао да једино о чему ни реч не каже то је увећавање личног богатства од када се налази на јавној функцији.

„Невероватно је да свакога дана слушамо Драган Ђиласа који готово у свакодневним телевизијским наступима једино сеје мржњу против Александра Вучића“, рекао је Стефановић.

Он је у изјави Танјугу, коментаришући данашњи наступ Ђиласа на ТВ Прва, рекао и да је невероватно да Ђилас, који свакодневно гостује на телевизијама и другим медијима, говори о томе да у Србiји влада диктатура.

Своје мишљење о томе дао је амерички амбасарор Мајкл Кирби као и Европска комисија који су јасно хвалили напредак Србије у сваком смислу, подвукао је Стефановић.

„Очигледно да је једина ствар о којој Ђилас не жели да говори та како је током обављања јавних функција постајао све богатији сваке године, а грађани Србије све сиромашнији“, рекао је он.

За разлику од Ђиласа, додао је Стефановић, Вучићево богатство у материјалном смислу није велико, нити га је увећавао.

„Суштинску разлику измедју њих двојице виде сви грађани Србије и сигуран сам да ће умети да изаберу какву будућност желе 16. марта“, закључио је Стефановић.

Ђилас је данас у емисији ТВ Прва „Став Србије“ рекао и да је Александар Вучић „неко ко ће Србију увести у дикатуру“.

СНС: Ђилас изгубио компас

Српска напредна странка поручила је да је председник ДС Драган Ђилас употпуности изгубио политички компас и позвала грађане да на изборима победе „тајкунску мржњу“ Ђиласа како не би било настављено уништавање српске економије.

„Један од највећих тајкуна у Србији, узгред председник ДС Драган Ђилас, у потпуности је изгубио политички компас. Срамота је да Ђилас прича о нечијем наводном говору мржње, а једино чиме се бави током целе кампање јесу лажи и огољена мржња, које најнепристојнијим речима показује према председнику Српске напредне странке Александру Вучићу“, наведено је у саопштењу СНС.

Разлика између Ђиласа и Вучића је, како наглашавају, потпуно очигледна и у томе да „Вучић о тајкунима и њиховима политичким слугама ретко и говори и сматра да су програми и планови за будућност Србије неупоредиво важнији“.

СНС позива грађане Србије да победе „тајкунску мржњу“ Ђиласа и његових сарадника јер, ако се то не догоди, како истичу, Ђилас и његови пријатељи ће наставити са уништавањем српске економије и будућности.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Стефановић оптужује Ђиласа

* Обавезна поља