На интернету су се појавили снимци за које водећи истраживачи ванземаљског живота верују да је ванземаљски „матични брод“ — огроман свемирски брод примећен је док је НАСА уживо преносила свемирске области у близини Међународне свемирске станице (МСС).

Браћа и ванземаљски фанатици Блејк и Брет Казинс, реномирани у уфолошкој заједници због свог налога на „Јутјубу“ „Трећа фаза месеца“, објавили су збуњујуће снимке 17. јула.

На снимку се види како нејасан објекат упловљава у кадар иза МСС-а. На први поглед види се како светли само низ наранџастих кугли, али се убрзо оцртава објекат који изгледа као свемирски брод.

Међутим, чим необјашњиви објекат добије облик, он се стапа са бескрајном тамом свемира.

Аутори наводе да је сâм клип убрзан 900 пута. Стварни догађај трајао је више од девет минута.

Аутори су ангажовали експертизу љубитеља НЛО како би расветлили шта је заправо био објекат за који они тврде да је „пратио“ станицу.

„Прво, док сам га гледао, нисам знао шта тачно видим, али како снимак одмиче, видите да ствари почињу да се крећу… видите ове наранџасте тачке око њега, а посебно једну изнад, скоро као да светлост иде ка МСС-у. На крају се читав објекат скоро смањује. Могао би да буде огроман матични брод, док су мале наранџасте кугле излетнички бродови за Земљу који нас увек посећују“, рекао је стручњак.

Он је даље објаснио да су „дискови“ које људи често виде на Земљи заправо „мали извиђачки бродови“ који су послати са матичног брода, као што је овај приказан на видео-снимку.

Снимак је привукао више од 40.000 прегледа за само два дана, а многи гледаоци су у коментарима нагађали шта би то могло бити.

Један коментар био је недвосмислен и изричит — на снимку се види „међузвездани матични брод“ који прати активности агенције НАСА. Коментар се наставља тврдњом да је НАСА лагала о ванземаљцима још од свог првог сусрета са неидентификованим летећим објектом.

„Прилично је очигледно да смо или заштићена планета попут резервата природе или под заштитом или владавином друге ванземаљске расе. Људи се питају како то да овде долази толико много различитих бродова. Као да ванземаљцима није дозвољено да нам кажу ’Здраво‘. Зашто? Зато што су нама владали од првог дана и још увек владају. Прилично једноставна логика. Други ванземаљци вероватно нас посећују да извиде, али имају договор да не контактирају са нама и одатле потичу кругови у житним пољима, графити. Они вероватно мисле: ’јадни људи, они су робови, волели бисмо да можемо то да им кажемо!‘ Али то је слично са племеном које живи на Андаманским острвима, оно нема никакав контакт са остатком света, немају појма шта све тамо постоји. Наше владе нам не дозвољавају да се поздравимо, а то је на Земљи, да се људи не би шокирали што су они овде, али им није дозвољено да разговарају са нама. То је као да Земљом управља Ким Џонг Ил“, хипотетише корисник MrSonicseeds.

Међутим, неки корисници били су опрезнији, па чак и отворено цинични, сугеришући да снимак приказује олују у горњој атмосфери Земље.

Чудни призори у близини МСС-а су честа појава. Према власницима канала, они су документовали бројне сличне, мистериозне аномалије у стотинама прилика када су пратили емитовање, али упркос очигледној регуларности ових инцидената, НАСА и друге свемирске агенције које раде из МСС-а скоро обавезно одбијају да се директно обрате тврдњама уфолога, уместо да само порекну да су до сада срели ванземаљце, или открили доказе о посетама са других светова.

Август 2015: Ружичасто светло

Снимак сјајног светла које лебди изнад Станице (МСС), покренуо је страхове да ванземаљци прате Земљу.

Март 2016: Напад на МСС

Астронаути НАСА Скот Кели и његов колега из ЕСА Тим Пик шаљиво објављују да су их „нападали“ ванземаљци током мисије на МСС.

Мај 2016: Поново нападнута МСС

На снимку МСС приказан је нејасан објекат у облику ракете који се креће према станици.

Неки коментатори верују да је то напад НЛО, а други мисле да је то орбитално оружје којим се често хвалила Северна Кореја.

Јун 2016: Ватрена лопта пред нама

Камере МСС-а забележиле су невероватну сцену — нешто што се чинило да је велика ватрена лопта која иде кроз свемир. НЛО-ентузијасти били су убеђени да је у питању ванземаљски брод, а скептици сматрају да је ватрена лопта једноставно метеор који улази у атмосферу Земље.

Јул 2016: НАСА прекида пренос

НАСА је изазвала контроверзу пошто је прекинула пренос уживо са МСС-а, након што су камере приметиле бизарни неидентификовани летећи објекат који се приближава Земљи.

Август 2016: Нешто четвртасто

Јасно видљиви квадратни облик много већи од Земље примећен је на две различите камере МСС-а у размаку од 25 сати.

Ловци на НЛО су приметили мистериозну коцку и поставили снимак на интернет, што је довело до тога да многи претпоставе да је у питању био неидентификовани летећи објекат који је ушао у орбиту Сунчевог система.

Снимак је очигледно део који недостаје из наредног снимка који је направила НАСА, што је довело до тога да неки уфолози тврде да је агенција намерно редиговала снимке.

Август 2016: Примећена треперава светла

Чудна светла снимљена су како пролазе поред МСС-а, што је стручњака за НЛО Скота Варинга навело да изјави да снимак доказује да ванземаљци надгледају станицу.

Септембар 2016: Неидентификовани пуфнасти објекат?

Део снимка са преноса уживо приказује малу белу куглу, објавио је на каналу на „Јутјубу“ уфолог Streetcap1.

„Неидентификовани објекат је светлији са леве стране због сунчеве светлости, тако да то није одбљесак од сочива. НАСА је толико брзо уклонила пренос камером, иако је то било веома удаљено, али сам ипак успео да ухватим неколико кадрова да би их повећао“, пише у опису видео-записа.

Скептици су навели да то није неидентификовани летећи, већ „неидентификовани пуфнасти објекат“, јер је у питању само честица прашине на објективу камере МСС-а.

Јануар 2017: НАСА прекида пренос… поново

Поново се током преноса уживо појавио мистериозни објекат.

Ванземаљски ентузијаста Џон Крадик из Волверхамптона у Енглеској рекао је да се објекат у почетку чинио „прилично малим“, али је порастао у наредних 25 секунди, пре него што је НАСА прекинула пренос.


Извор: Спутњик

Оставите коментар

Оставите коментар на Свемирски брод поред међународне свемирске станице

* Обавезна поља