vijesti unettaСАРАЈЕВО – Називајући безбједносне агенције у БиХ „будалама“, овај портал је навео да је „Босна преливена крвљу муџахида који су се борили да успоставе шеријат“. На босанско-херцеговачком порталу „Вијести уммета“ данас је објављена пријетња да Босни и Херцеговини, али и западном свијету слиједи освета исламских терориста гора од оне која се десила у Паризу.

Овај портал који подржава терористичку организацију Исламска држава јуче је ликовао због терористичких напада у Паризу и навео се да су терористички чин извели „вјерници који су одлучили да нападну главни град проституције и зла и град који служи као главни носач крста у Европи“.

„Овом приликом желимо се обратити службеним и (не)сигурносним агенцијама Босне и Херцеговине. О, будале једне, о, мулци једни, па толика Француска нити Америка, са својим (не)сигурносним агенцијама не могу и нису могли зауставити напад наших војника, Алахових робова муџахида на вас и ваше државе, па како да ви са својим јадним (не)сигурносним агенцијама то урадите? Па и птице на грани вам се смију, што би се рекло код нас у народу. Вама слиједи одмазда још гора од ове и још горчија“, наводено је у вијести објављеном на овом порталу.

Називајући безбједносне агенције у БиХ „будалама“, овај портал је навео да је „Босна преливена крвљу муџахида који су се борили да успоставе шеријат“.

„Она мирише и одише проливеном крвљу шехида. Тако нам Алаха, та крв није узалуд проливена, та крв је већ дала плодове своје и ти плодови ће ускоро да вам главе са ваших вратова скидају“, речено је у пријетњи.

Овај портал је навео и да их је „јако обрадовала“ вијест о масакру у Паризу, као и да је „излијечила њихове груди и груди вјерника широм свијета“, послије бомбардовања руске авијације на подручје Хелафета, у којој је погинуло много муслимана.

„Невјерници су мислили, а и даље мисле да затварањем путева и граница и отежавањем живота и кретања муслиманима могу само добро учинити. Преварили су се, они су с тим сами себе у провалију стрпали. Наљутили су муслимане и учинили су да њихове државе, њихова упоришта постану ратне зоне у којима се нико од страха неће моћи кретати“, наведено је на порталу.

Упућујући оштре критике на рачун САД, Русије и западних земаља, које оптужују да без икаквог права долазе у „туђу кућу да у њој праве ред и убијају укућане“, са овог портала поручено је да то неће проћи без посљедица.

„Сада сте видјели како то изгледа кад упаднете непозвани у туђу кућу и нападнете својим авионима невине људе који говоре ‘Мој Господар је Алах’, сад сте то осјетили у својим упориштима, а оно што слиједи још је оштрије и горчије“, саопштили су.

Они су упитали гдје су сад „ваши авиони и ваша технологије, камере и праћење и ваша војска којом се поносите“.

„Знајте да све то пада у воду када се борите против онога који је изнад вас и против онога који је створио то што посједујете. Знајте да вам помоћи и спаса нема осим да примите Ислам. У супротном, вама је само сабље испод врата и метак у чело лијек“, додали су.

Министар безбједности БиХ Драган Мектић јуче је изјавио да је овај портал „банован“, те да ће инсистирати да надлежне институције озбиљно размотре питање овог исламистичког портала.


Извор: Независне новине

Оставите коментар

Оставите коментар на Вијести уметта прете у име Исламске државе

* Обавезна поља