mario-i-dragana-4БЕОГРАД – Марио Малетић, члан Главног одбора и координатор интернет тима Српске напредне странке, како тврде упућени, запослио је своју девојку Драгану Симић у кабинету Синише Малог, председника привременог органа града Београда.

Иначе, Симићева, као и сам Малетић, негирају да он има било какве везе са њеним запослењем. Док Симићева не жели да каже како је добила тај посао, Малетић не уме да објасни како му је девојка уопште дошла до тог запослења.

Симићева, која се недавно из Ниша доселила у Београд, тврди да њен изабраник нема везе са њеним запослењем, а о томе како је добила посао каже да је то “њена приватна ствар”.

„Марио нема везе са овим. У кабинету радим као секретарица, привремено, до краја године. У Београд сам прешла јер смо Марио и ја почели да живимо заједно. Кад је реч о томе како сам добила посао, то је моја приватна ствар и не бих желела било шта да коментаришем „, казала је Симићева када смо је јуче позвали.

Иначе, на њеном Фејсбук профилу стоји да ради у Српској напредној странци, да је завршила новинарство на Филозофском факултету у Нишу, као и медицинску школу у Нишу.

Марио Малетић тврди да нема везе са запослењем своје девојке.

„Ја је нисам запослио. Она се у Београд доселила када смо одлучили да почнемо да живимо заједно. Драгана је пре тога радила у кабинету градоначелника Ниша. Планирали смо да дође у Београд и она је дошла. Дала је отказ у Нишу, где је имала боље услове рада. Прешла је да ради у Београд, на лошији уговор, због љубави и тако. Она има квалификације и искуство. Синиша Мали је тај који одлучује ко ће радити код њега у кабинету, а верујем да је Драгана ангажована због искуства „, каже за “Ало!” Малетић, који ради у кабинету министра правде Николе Селаковића.

Међутим, он није умео да нам одговори како му је девојка, која је доскора живела и радила у Нишу, дошла до посла у Градској управи Београда, то јест ко јој је тај посао понудио.

У граду наводе да је са Драганом Симић, у складу са Законом о раду, закључен уговор.

„Градска управа града Београда закључила је уговор о обављању привремених и повремених послова са незапосленом Драганом Симић, и то за послове који су привремени и повремени и по својој природи такви да не трају дуже од 120 радних дана у календарској години, а односе се на обављање студијско-аналитичких послова, као и пружање стручне помоћи и подршке председнику привременог органа града Београда, за потребе кабинета градоначелника Градске управе града Београда“, стоји у допису нашем листу који је потписао Ненад Тодоровић, заменик начелника Градске управе.


Извор: А л о

Оставите коментар

Оставите коментар на За напредњаке нема кризе у запошљавању

* Обавезна поља