haarp04Обавештење грађанству:

Ако приметите да се дешавају следеће ствари:

1. Боли вас глава, често пропраћена и мучнином у стомаку, а лекови баш и не помажу осим богаћењу фармацеутске индурстрије,

2. Десе вам се нагони изненадног плача, а код хиперсензитивнијих особа појачан осјећај безнадежности, тескобе, депресије,

3. Трају вишедневне падавине (киша или снег) које не успeвају предвидети званични метеоролози, евентуално понеки изузетак јако добро обавештеног или тотално необавештеног метеоролога рођеног под срећном звијездом,

4. Деси се земљотрес у ширем реону потопа, након његовог престанка, мораћете трпити бол који ће потрајати све док не искључе систем Харфа (H.A.A.R.P).

Ко има очи нека гледа приложене фотографије. А како ће чији мозак да процесира виђене информације и до каквог ће закључка доћи, то је већ проблем свакога понаособ. Фотографије сам лично направио једно предвечерје у сарајевском насељу Грбавица и нису преправљање у програмима за обраду фотографија. Старијег су датума, пошто су многим дуже времена нуђене на објављивање, али ова тема очигледно није пожељна, тако да слике као ни приложени видео нису баш новијег датума, али се савршено уклапају у причу о Харфи, пошто су актуелне и дан данас.

На слици број 1. се види небо изнад небодера на Грбавици. Решетка направљена од загонетне материје испуштене из авиона је очигледна. Иначе није познато да путнички авиони изнад Сарајева лете овако правилним путањама. А и век трајања ових трагова што су остали иза авиона био је неуобичајено предугачак.

На слици број 2. се види исто то небо, али за теоретичаре незавера се појавио као богомдан прави путнички авион (заокружен црвено) који је управо пролазио небом док сам фотографисао ове трагове на небу и види се прави траг конденза који настаје као последица рада млазног авиона и види се његова дужинска краткоћа као и краткоћа временског трајања. Не знам шта ће ко закључити на основу ове слике, али ја сам закључио да ови трагови никако нису истог хемијског састава.

slika123

На слици број 3. се види авион који уопште не личи на путнички како иза себе оставља веома издашан хемијски траг. Имам веома аматерску фотографску опрему па фотографије нису задовољавајућег квалитета, али могу веома документативно послужити као илустрација уз овај текст.

Као последица ове активности следећих дана се десио ефекат стаклене баште у Сарајеву, што је логично пошто се на небу створио танак филм од хемијске материје испуштене из авиона који је учинио да се небо не плави и да буде у вишедневној измаглици, баш као испод мат-најлона у обичној стакленој башти. Због тога се десила и најезда мушица коју сам такође снимио видео камером квалитета већ објашњеног у претходном тексту, али то није сметало да се овај видео снимак појави на главном београдском и подгоричком дневнику. Нисам обавештен са њихове стране да ми је видео емитован, али пријатељи су ме о томе известили накнадно. Ово је видео на којем може да се види облак мушица које су сумануто летеле унаоколо и оне непријатно изненађене изненадним својим појављивањем на светлу дана. Ово је изгледало тако као да се радило о мећави:

Пошто је ова тема непожељна за медије, медији или игноришу писање о овој проблематици или замајавају јавност неозбиљним тврдњама, попут чланка „Мушице стигле из Африке“ који ову проблематику обрађује на нестручан и неодговоран начин.

Веома је занимљиво како је новинар или главни уредник замислио да мушице лете од Африке до Сарајева, колико им живота и хране за тај подвиг треба. Вероватније је да су допутовале авионом са слике број 3. али не из Африке, него са неког нама веома блиског аеродрома. Тешко да су долетеле саме.

clanak-musice

Радња запрашивања неба, великој већини људи, непознатом супстанцом, је само део већег и сложенијег пројекта мењања климе на Земљи, кога теоретичари незавера називају „Глобално загрејавање Земље“.

Друга радња у склопу овога пројекта је антенски систем Харфа (ХААРП), који одашиљањем одређених фреквенција грeје одређени дeо јоносвере и изазива њено подизање, где се гомила накупљена влага и онда се окида њено изливање и зато нам се дешавају вишедневне падавине које метеоролози не могу  да предвиде пошто их нико не информише када ће бити укључен систем Харфа. Хлађење тј. спуштање јоносвере изазива земљотрес у шта смо се сами могли уверити.

На следећем видеу можете пратити екипу прницљивих људи, како долазе до интересантног открића гдје се налази антена Харфа система. Ко мисли да се ради о антенском систему мобилне телефоније, нека се сјети гдје је још видио на терену да се други антенски системи мобилне телефоније камуфлирају:

Рад ове антене се може пратити и на сајту Хидрометеоролошког завода Србије.

Прилажем уз овај текст неколико јако интересантних слика о активности антене. Антене неусмереног типа имају зрачење око себе у концентричним круговима чији пречник и понављање зависе од фреквенције емитовања. И то се јако добро може видети на слиједећим сликама, слика 1. је скинута са споменутог сајта, а ради очигледности на слици број 2, која је исечак слике број 1, је црвеним подебљана граница једног од кругова како би се лакше могао одредити центар кружнице тј. центар зрачења у коме се налази антена.

slika1-2

slika2-2

Рад ове антене се дакле може пратити на сајту Хидрометеоролошког завода, а када ће антена бити укључена тешко је прогнозирати. Можда је случајност, а можда и није, да страница сајта није радила током последњег потопа који нам се спремао, а који и није баш успeо, нешто се десило неповољно, па је умјесто четири дана трајао само два. Ако лаже коза, не лаже рог, каже стара србска изрека, па ко не вјерује ријечима ево му слика нека види сам:

slika3-2

Интересантна је била и слика неба за време посете Путина Београду, где се види неки проблем са радаром, па за оне који се воле бавити нагађањем претпоставићу да је неко организовао кишу за дочек, а онда је неко некаквим контрамерама деловао да киша стане, а радар као радар полудео од свега тога па се сав изгубио у проблему, што се може видети по зрацима на слици.

slika4-2

Следи низ слика активности где су видљиви концентрични кругови по којима се формирају облаци што природним путем наравно да није могуће, као и прикупљање влаге из околине и концентрисање у један реон. Да ли је пројекат „Београд на води“ сарказам?

Свако може да прати снимке ситуације неба и да прави за себе архиву снимака. Ради документарне вредности потребно је имати целу слику са датумом и временом као на доње две слике, па ако неће нико званично да нам саопшти о чему се ради над нашим главама и животима, мораћемо сами да се самоорганизујемо и сами истражујемо евидентно јако проблематичну проблематику која нас је снашла, а ни сами не знамо зашто.

slika6-2

Наравно да сума влажности на Земљи мора бити константна, па када је сконцентришете на једном месту деси се недостатак на другом, тако да је вест са доње слике сасвим логична, док неке потапају, неки други имају сушу.

dodik-vreme-afrika

Званични став је да је то последица нормалних климатских промена кроз које Земља пролази периодично, али очигледно да постоје и „ненормалне“ климатксе промене кроз које Земља не би пролазила да неки људи нису овладали Теслиним технологијама.

Обрада – ЦЕОПОМ


Извор: Српски културни клуб

Оставите коментар

Оставите коментар на Систем Харфа (ХАAРП) на нашим просторима

* Обавезна поља