Globalizacija 3Скривени од наших погледа, тајна влада САД труди се да оствари свој дугогодишњи глобални план. Још од времена Наполеона, тајна друштва су утицала на политику како би преузела контролу над Европом, али и целим светом. Данас, у 21. веку, њихов вековни план све више долази до изражаја. Нови сетски поредак доноси нам централизацију моћи, уништавање свакога ко јавно критикује систем, рекламирање и продавање свега као производ. Тајна друштва и политичке организације уводе нови светски поредак користећи различите симболе и бројеве. Када тај њихов тајни језик препознате онда можете разумети и ‘свевидеће око’.

САД: Дом најбоље демократије коју можете купити новцем

Богати амерички и светски банкари као и високопозиционирани политичари присуствују разним сатанистичким ритуалима, у којима жртвују обличје човека богу ‘Молоху’ кога симболизује сова. Џон Ф. Кенеди је био последњи истински амерички, врло популарни председник, један од ретких који нису били чланови Илумината, а који је обећао смањити америчку ратну машинерију и завршити бесмислени рат у Вијетнаму. Линдон Б. Џонсон и ФБИ намамили су Кенедија у заседу и организовали атентат на њега у Даласу. Људи целог света тада су били запрепашћени Кенедијевом смрћу.

Недужни човек, Ли Харви Освалд био је оптужен за Кенедијево убиство. Након што је био мучен, Освалд је још увек тврдио да је невин, а никада му није било омогућено право на адвоката. ФБИ је покушао прикрити своју умешаност у атентат тако што су допустили Џеку Рубију да убије Освалда уживо пред телевизијским камерама. ‘Воренова комисија’ је касније објавила да је Освалд крив за убиство америчког председника. Неки чланови ‘Воренове комисије’ били су истакнути слободни зидари (масони). Линдон Б. Јохнсон брзо је затворио истрагу о убиству ЈФК-а. Након смрти свога брата, за председника се кандидовао Роберт Кенеди, обећавајући завршетак рата у Вијетнаму. Њега су такође убили.

Године 1967. Антони Хилдер разоткрива америчку мрежу тајних друштава, међу којима је најпознатије друштво ‘Лобања и Кости’. Хилдер је након тога лажно оптужен да је хипнотисао Сирхан Бишара Сирхана, како би убио Роберта Кенедија.

Тајно друштво Лобања и Кости користе исте симболе као и бивши нацистички СС. Стручњаци су одувек сматрали како је богатство поросице Буш изграђено на пословима са Хитлером. Свевидеће око’ слободног зидарства (масонства) налази се и на новчаници америчког долара. Историчари су открили да су америчке банке финансирале обе стране у II. Светском рату. Џордан Максвел открио је и симбол фашизма на кованици од 10 центи. Америчке банке још и данас профитирају од ратова по свету. 11. септембра1991. Џорџ Буш отворено је најавио нови светски поредак, са циљем стварања једне светске владе. Антони Хилдер сматра како је група која себе назива Иллуминати, у пријеводу ‘Просветљени’, заузела све позиције моћи, а ради контроле над банкарским системом.

bler-bush

Тајни симболични језик Новог свјетског поретка

На задњој левој страни долара видљив је симбол ‘Annuit Coeptis’, што значи ‘Наше удруживање крунисано је успехом’. Надаље, видљив је знак ‘Novus Ordo Seculorum’ , што у преводу значи ‘нови светски поредак’. Иллуминати имају и своје тајно руковање. Године 1934. Федералне резерве су преузеле потпуни надзор над монетарним системом САД. Тада су изјавили – ‘Успели смо’! Године 1774. донели су планове шта намеравају учинити са Америком и остатком света, као и како ће то учинити.

Троугао на врху пирамиде која се налази на новчаници америчког долара окружен светлошћу је Хорус, египатски бог. Симбол ока у античком Египту такође се односи на Хоруса, што је означавало новорођено сунце. Хорус је био светлост света, који је ускрснуо и који их је спасио, а сунце је представљало ‘божје’ око.

Бројка 1776 представља годину када је тајно друштво почело са својим операцијама. Баварски Илуминати су били база оних које данас Американци називају Колумбијска фракција. Колумбијска фракција је стигла чим је оформљена влада САД. Данас постоје корпорације назване идентичним називом; ‘Columbia – Space Shuttle’, ‘Columbia Pictures’, ‘Columbia TV’, ‘Columbia Records’, ‘Univerzitet Columbia’ и ‘Columbia Broadcosting (CBS)’ чији је симбол управо свевидеће око’, а довољно је посетити интернет страницу портала cbsnews.com како би се у то уверили. Влада САД у поседу је власти Колумбије, штампају новац, па тако посједују и народ. Они доносе законе, одлучују ко кога може убити, а ко ће се извући.

На пирамиди се такође налази 13 делова, па 13 слова изнад пирамиде, а тај број 13 је врло важан број овог тајног друштва. Број 13 представља и број линија, а13 је и звездица које чине ‘Давидову звезду’. Ту се налази 13 јагода, 13 листова, 13 стрела… Све се своди на број 13. Амерички долар дизајнирали су слободни зидари (масони). На врху новчанице од једног долара налази се сова. Она је симбол бога Молоха и Бохемијског клуба. Чланови тог клуба састају се у Калифорнији сваке године у другој половини јула. Тамо елита стоји испред велике ломаче у црвеним и црним огртачима као оне од Кју-Клус-Клана, а иза њих се налази велика камена сова висока 15 метара. Елиту су увијек сачињавали многи бивши амерички председници, челни људи индустрија и корпорација, те разни државници из земаља широм света, а све је доказано снимкама и фотографијама, рекао је Џордан Максвел.

Блерова највећа тајна

Колико дубоко је мрежа тајних друштава Илумината укорењена у светску политику? Тони Блер, бивши премијер Велике Британије, био је краљичин правни саветник, а то је професија која вуче своје корене из темпларских храмова које су изградила тајна друштва Темплара у Лондону током 12. века. Он је највјероватније припадник масонске Студхолмске ложе из 1591. године која се састаје у лондонском ‘Кафе Париз’-у (Cafe de Paris). Блер је зарађивао примајући велике износе ради разноликих услуга.

Правник у пензији, тако високо позициониран као Тони Блер, може се описати као добро плаћени професионални лажљивац. Вероватно да Тони Блер никада неће открити да је члан тајног друштва. Ипак, можемо бити сигурни у следеће:
Масонско утемељење у срцу британског друштва не жели бити испитивано нити под истрагом када је у питању масонско чланство. Некадашњи испитивачки одбор, којег је водио делегат Крис Мајлс, открио је да метрополитска полиција и судови немају вољу натерати своје запослене да оповргну како су активни припадници тајних друштава. У серији неугодних истраживања 70-тих и 80-тих британски аутор Мартин Шорт установио је да су неки високи официри Скотланд Јард и масони, те да су узимали мито од порнографа у Сохоу. Шорт процењује да је сваки шести полицајац у Великој Британији масон, као и да укупан број масона у Великој Британији прелази бројку 600.000.

masoni-Freemason-Ceremony

Многи масони заузимају високо плаћене послове у општинама широм Британије, које обично имају масонске храмове унутар зграда одржаваних новцем пореских обвезника. Након разоткривања разних корумпираних масонских правника и чиновника у локалним властима, британски масони прешли су у ‘подземље’. Као премијер, Тони Блер често се састајао са краљицом, која је и сама велики заштитник међународног светског масонства, које има седиште своје велике ложе крај Друри Лејна у Лондону. Британска влада запошљава велики број цивилних сарадника, државних службеника, судија, правника и стручњака који су кроз историју били масони.

Аутор ‘Братства’, Стивен Најт рекао је:
Продирање масонства у институције иде много дубље од полиције и локалних већа. Вестминстерска Палата, дом британског парламента, користи за састанке најмање две масонске ложе. Једна од тих ложа се зове ‘Нова добродошла масонска ложа’, која редовно одржава крваве ритуале и церемоније унутар палате. Поједини чланови парламента састају се заједно, носе беле рукавице и огртаче, прегаче од јањеве коже и церемонијалне ножеве, обвезујући се на лојалност тако што пију крв једни другима.

Гдје се налази британска демократија можемо само нагађати. Чињеница да се тајне церемоније одржавају у зградама под покровитељством пореских обвезника, доводи нас до питања – осећају ли се они супериорнијим од грађана? Многи истраживачи тврде да је Тони Блер високо рангирани масон 33. степена. То је највећи ранг масона и то елитно кабалство британских масона има властито седиште у улици Дјук 10.

Унутар тог седишта врховног већа масонства 33. степена налази се црвена соба, црна соба и комора смрти коју масони користе за мрачне ритуале базиране на древном јеврејском мистицизму и ханојском чаробњаштву. Када се масони иницирају у масона 33. степена, каже им се да су супериорна бића, а људску популацију сматрају стоком.

sesil rodsАко је Тони Блер заиста масон 33. степена онда је ишао корацима ранијих премијера који су, такође, били чланови масонства, темпларства или округлог стола којег је основао Сер Сесил Родс, након његовог економског освајања Зимбабвеа током 19. века.

Бивши енглески премијер Сер Винстон Черчил је такође био масон 33. степена. Инициран је у мају 1901. године у седишту Студхолмске ложе 33. степена масонства. Био је и члан Реда Друида, који су се састајали у Стоунехенџу за време равнодневнице, док је осталој јавности био забрањен приступ том древном мегалитском месту од стране хиљада полицајаца. Древни друидски ритуали у Стоунхенџу могу се сматрати безазленима у односу на убиства и сатанистички инспирисаним церемонијама масонства.

Већина масона не напредује изнад прва три степена, тзв. ‘Плавих степена’, чак већина масонства и не зна да постоје виши степени. Високостепеновани масони су скоро искључиво аристократског порекла или су бивши чланови оружаних снага. Сматра се како је 33. степен досегло тек неколико десетина људи. Како пролазе ритуалне тестове, церемоније постају све бизарније и укључују симболе из древног Египта, а иницијатори добивају помпозне титуле попут ‘суверени’, ‘краљевић’ или ‘витез’.

Када гледамо некадашње састанке Блера и Буша, онда заправо гледамо у два витеза тајних редова, Блер као ‘Суверени витез Малте’ и Буш као ‘Витез Еулогије’. Његов наслов лежи у мртвачком сандуку, у седишту друштва ‘Лобања и кости’, на Универзитету Јејл. Обојица заговарају да су им демократија и слобода на првом месту, међутим обојица су се заклели крвљу египатским, вавилонским јеврејским боговима демонима. Они су се заклели на патњу до смрти и да неће разоткрити тајне њихових масонских редова. Обојица су интегрирани у стару глобалну илуминатну мрежу, која је опседнута смрћу и убиством.


Извор: dnevno.hr

Оставите коментар

Оставите коментар на Спрега тајних друштава и политичке елите као пут у нови поредак

* Обавезна поља