Појавни облик јада звани Александар Мартиновић, онај притајени тигар глупости – скривени змај очаја вели да је митрополита Амфилохија понајвише демантовао српски народ на Косову и Метохији гласајући за Српску листу!

Биће да, сирома, превентивно уноси мноооого више течности него што др. Нада Мацура препоручује, притом мислећи да слојевито облачење подразумева да се сабајле полије кофом помија и кофом го.ана, па јурне у нове радне победе свађајући се најпре са огледалом а потом и са лифтом који иде преспоро за евроинтегративне процесе.

Дакле, напредни Конфучије (убеђен да је то назив неког кинеског бутика) тврди да је несрећна Српска листа потврда истине о Косову и Метохији као најскупљој српској речи, што може бити тачно уколико се мери по томе да је наше светилиште заиста скупо продато- зарад голе власти спремне да жртвује све за- власт!

Још скупља је, претпостављам, јер први пут у историји постојања наше напаћене Србије светом земљом влада звер, крволок, монструм огрезао у српској крви, уз помоћ Срба!

Митрополит Амфилохије је, дакле, погрешио у оцени да политика Александра Вучића води у издају Косова и Метохије, јер подупрети Рамуша Харадинаја заправо значи суочити се с чињеницом да нас је клао јер смо трчали под нож, силовао јер су Српкиње жуделе за њим, спаљивао богомоље и села јер су била прастара и дотрајала, киднаповао јер у Србља вазда вишак органа па их ваља растеретити…а када се све то сабере логично је да за очување Косова и Метохије у Србији нема кадријег од ђавољег семена Харадинаја, што би и заблудели митрополит требало да зна пре него што помисли да оклевета ове легитимне „наследнике“ Лазара и Милоша?!

Наравно, томе треба додати и чињеницу да је ’98. и ’99. управо Мартиновић ходочастио Косовом и Метохијом служећи опела над телима прекланих где год бих их затекао, стојећи под кишом куршума; претабанао од села до села куражећи народ; отварао манастирске и црквене двери за збег злосрећника; загазио у сваку вртачу и јаругу из којих су вирили добрано распаднути лешеви вадећи их одатле својим рукама и опет служећи опела под кишом куршума!

Упс, извините, или су то пак чинили владике Амфилохије, Артемије и Атанасије (оно што знам о томе сведочим) док је млађани Мартиновић уз министра информисања тадашњег ширио пропаганду с теразијских заветрина како се Србија никада неће одрећи свог Јерусалима?!

Рекао бих Вам: „Срам Вас било, Мартиновићу“, али шта Ви о срамоти знате?!

До јуче сте ко задушна баба проклињали тог истог Александра Вучића називајући га издајником каквог Србија за постојања није имала, па зашто за то исто данас не разапети владику на крст!

Рекао бих Вам: „Срам Вас било“, али шта о срамоти знате када је за Вас прихватљивија звер Харадинај од српског владике?!

И немојте више о томе како је српски народ гласао за те Рамушеве „Локице“- Српску листу, јер гласао је колико и ја за победу Змаја од Шипова у ријалитију!

Оно у чему владика Амфилохије јесте погрешио је оцена да „страхује како политика Александра Вучића води издаји Косова и Метохије и васцеле Србије“, јер нема ту више места страховању- не води, одвела је, издали сте колевку и гроб Србије, издали сте сваку светињу која је сведочила да је за вас пањ оно што је за Србију праг, издали сте херојску младост с Кошара, Паштрика, Ђеравице, Дренице, Качаника…сваког ратника који је није хтео у шанац већ стојећи на ливади бранио оно што је иза њега- Србија не знајући и не страхујући колика је злочиначка сила пред њих и над њим (ваши НАТО пријатељи с којима сте потписали бесрамни споразум који Србију третира као придружену чланицу малтене), издали сте сваку мајку која је као крст стајала гордо и усправно над телом сина погинулог за Косово и Метохију, Србију целу, знајући да је пострадао бранећи Господа а не фукару!

Издали сте, на послетку, браћу Русе у које се лажно заклињете, а јуришали су Паштриком и Проклетијама као да бране Кијево- печерску Светоуспенску лавру! И бранили су је знајући оно што ви никада нећете- и она се бранила у Србији, на Косову и Метохији…

Издали сте оно најсветије – човека у себи, а то се повратити не може!

Никада више, мој Мартиновићу, не узимајте у уста владику Амфилохија – никада!

Свакакав је али једно није- на Српској листи која је, рекох и поновићу, понизно принела кондир, сапун и пешкир Харадинају да опере руке и нож!

Ако њихова „победа“ може да демантује било шта онда је то ваша истина да чините све за добробит Србије!

Осим ако добробитом не сматрате чињење да је не буде више од оног колико алаве руке могу да вам заграбе и лажљиви језици добаце ко корбачи по леђима овог измученог и преплашеног народа..?


Извор: Два у један

Оставите коментар

Оставите коментар на Јел’ти Харадинај бољи од владике, Александре Мартиновићу?

* Обавезна поља