Поштовани посетиоци ЦЕОПОМ-Истине,

иза нас остаје једна изузетно необична, тешка и нестабилна година која се може сматрати својеврсном тачком прелома у планетарним геополитичким процесима, и једино што се са сигурношћу може рећи јесте да ништа више не може бити као што је било. Ни вируси, ни природа. Ни политика, ни друштво. Ни људи, ни Бог.

Један необични вирус, познат под кодним називом „Ковид-19“ , или популистичким именом „Корона“, праћен систематском мега-медијском кампањом, за непуних годину дана променио је све аспекте људског живота на овој планети.

А по чему је тај вирус необичан?!

По, много чему. Рецимо, по томе што је то респираторни вирус који у себи садржи четри амино-киселине које у себи имају смртоносни вируси еболе или ХИВ-а, што јасно указује на његово вештачко порекло.

Или, по томе што је био најављиван пре него се појавио и што је од првог тренутка његова појава праћена закулисним политичким играма које су значиле да је светска политичка елита, како она која ради на пројекту униполарног света (глобалистичка), тако и она која развија концепт мултиполарног света (условно речено антиглобалистичка) коју предводе Русија и Кина, унапред знала да ће се вирус појавити и како се може користити за остварење политичких циљева. Оних геостратешких, али и оних микро политичких.

Од улоге коју је појава Ковида-19 имала у обарању растуће Трампове популарности међу обичним америчким грађанима у години избора, преко мењања руског устава које су омогућиле Путину да своју владавину продужи практично докле му се прохте, до валоризације технолошких решења заснованих на 5-Г технологији која је кинеским властима омогућила апсулутну (Орвеловску) контролу над својим грађанима, све је прогурано практично без икаквог отпора како политичких опонената, тако и грађанства у тзв. „првом таласу пандемије“.

Отпори су се појавили касније на свим нивоима, рачунајући и масовне демонстрације у целом свету, али било је очито да се вести о томе цензуришу од свих мас-медија, толико и тако да је све почело да личи на велики Матрикс

Али, нећемо се овде сада бавити свиме тиме. Већ знате да ће на овим страницама бити о томе доста речи у години која долази, као што је било и у години за нама, без острашћености или сензационализма, али и без страха да изнесемо оно што сматрамо квалитетним анализама узрока и последица, ма како оне некима звучале.

Нова 2021. година – Фото: ПА Медиа

За српске земље и српски народ ово је, такође, била година тешких искушења. Када је, у тзв. „првом корона таласу“ српски председник из фазе изругивања вирусу водећи са собом насмешеног и вицкастог др. Несторовића, одједном прешао у фазу својих црних визија, гурајући нам под нос избеченог др.Кона, прокуристу Светске здравствене организације за Србију (човека са срамном улогом у прошлом марифетлуку са вакцинама који је Србију коштао милионе евра, а он заслужено процесуирање избегао само захваљујући јаком јеврејском лобију и корумпираности жутог режима) било је јасно да се мали политички миш ухватио у велико коло. И да је у игри велики новац. За све актере. Тако је водећи апологета вирусне апокалипсе, др Кон, за пар месеци сео у нови џип, уселио се у нови стан на локацији „Београд на води“, а са својом супругом, подоста млађом од њега, редовно је излазио у баште елитних београдских кафића не носећи маску и не поштујући социјалну дистанцу коју је нама одређивао. Но, о свему томе већ је писао Орвел у својој „Животињској фарми“

Било како било, када је на крајње сумњив начин, јасном злоупотребом одредби Устава о ратном стању, у држави уведено „ванредно стање“ и суспендована Скупштина, а на улице Србије изведена војска са дугим цевима, било је јасно да је ђаво однео шалу. Медијско силовање грађана Србије у коме њихов председник очигледно ужива, засенило је сва претходна, а било их је безброј.

Из ванредног стања директно смо ушли у изборе, ни легалне, ни легитимне, који су потврдили апсолутизам у који је Србија уведена, али којима Господар није био задовољан јер је истеран на чистину…

Но, у свом том хаосу заискрила је искра наде и осветлила Пут коме би се требао окренути цео српски народ. ВЕРА. ПРАВОСЛАВЉЕ и СВЕТОСАВЉЕ. И КОСОВСКИ ЗАВЕТ као симбол слободе и трајања српског народа без обзира где живи!

Водећи борбу са једним криминалним режимом, заснованом на легализацији мафијашких принципа, Митрополија црногорско-приморска СПЦ је успела да пробуди верујући народ у Црној Гори, сруши режим диктатора Ђукановића и себи избори статус какав заслужује. Жртве које је при томе поднела, рачунајући и живот Митрополита Амфилохија део су хришћанског пута, јер без смрти нема ни Васкрсења. Зато је оно што се десило у Црној Гори током 2020, без обзира на политичке аспекте тих догађања, заиста истинско чудо које остаје као Светиониик не само у годинама које долазе, већ поколењима.

Но, да не дужим. И о томе сте читали током претходне, а читаће те и током долаазеће године на страницама ЦЕОПОМ-а.

Желимо Вам све најбоље у новој календарској години, пре свега добро здравље, јер оно је очигледна мета Сатаниста у рату чије се контуре све јасније оцртавају како на Небу, тако и на Земљи. И читајте нас и даље.

Ж И В Е Л И !

У р е д н и к


Извор: ЦЕОПОМ Истина

Оставите коментар

Оставите коментар на Срећна Нова 2021. година!

* Обавезна поља