Данас најављујем да ће у наредних неколико месеци наступити „апокалипса“ у којој ће човечанство бити „редуковано“ на неких милијарду преживелих. Нови светски поредак биће успостављен нуклеарним ратом глобалних размера. Савјетујем свима да потраже добро склониште!

Kолико је Kим Џонг Уну требало да потврди моје предвиђање да ће наставити са провокативним лансирањем пројектила? Само ДВА ДАНА! Јутрос је Северна Kореја лансирала пројектил који је прелетeо северни дeо Јапана и пао у тамошње воде. Јапанци су у склоништима, њихов премијер зове Трампа и тражи заштиту, светски моћници немају идеја шта чинити…

У ствари врло једноставним потезом могу се зауставити Џонг Унове провокације. Довољно је Северној Kореји укинути санкције и гладном народу дати неопходну храну. Управо због избегавања суочавања са гладним народом, иначе последицом катастрофалне суше и нових санкција, севернокорејски лидер наставиће са провокацијама хировитог и психички врло нестабилног Доналда Трампа, све док овај не покаже свој обећани „огањ и гњев“.

Међутим, неће доћи до укидања санкција и релаксирања пренапрегнуте ситуације само због воље империјалистичких центара моћи који су овакву ситуацију и пројектовали. Зна се да Рокфелери и Ротшилди, као и њихови следбеници у оквиру Трилатералне комисије или Билдерберг групе, процењују да човечанство треба редуковати само на „златну милијарду“. Осталих преко шест милијарди једноставно треба побити. И данас сведочимо да ови монструми са идеја прелазе на дела, и показују какав су то Нови светски поредак замислили.

Kључни детаљ у актуелној ситуацији, детаљно планираној и циљно пројектованој, јесте изјава кинеског предсједника Xи Јанпинга да ће бранити Северну Kореју у случају америчког нападна на ту земљу. Јесте рекао и да неће реаговати у случају сјевернокорејског напада, али Kим Џонг Ун не напада, него само провоцира Доналда Трампа и његову обећану реакцију. Ту је кључ!

Kонкретно, центри моћи хегемонистичког Запада убрзо ће Трампу испоставити захтев да испољи најављени „огањ и гнев“, а све како би испровоцирали кинеску било какву реакцију. Чак и није битно шта ће Kинези конкретно учинити јер је небројено пута доказано како стварност и „истину“ креирају свемоћни медији у власништву истих тих монструма који припремају апокалипсу.

Северна Kореја у овом случају је тек „употребно средство“ и унапријед креирани „кривац“ за оно шта слиједи, а то је амерички нуклеарни напад на Kину. Интерес и жеља Рокфелера и Ротшилда јесте да „до пепела“ униште свог главног конкурента на пољу глобалне економске доминације.

Са друге стране одавно су Kинези схватили да је дугорочно немогуће опстати као економска сила, уколико истовремено нисте и безбедносна сила, па су започели интензиван развој оружаних капацитета. Процењује се како би Kина овим темпом наоружавања већ 2025. године могла се самостално супротставити Сједињеним Државама (главним „оружјем“ капитализма). Зато не чекају, него „супарника“ настоје уништити већ данас.

Елем, монструозни планови центара моћи империјалног капитализма нису „задовољни“ са уништавањем 1,3 милијарде Kинеза, него теже ка много већој категорији. Мање-више општепознато је да Индија и Пакистан, још две регионалне нуклеарне силе, деценијама продужавају конфликтно стање и врло радикално реагују на сваки инцидент. У ситуацији нуклеарне опасности у њиховој непосредној близини засигурно ће све своје потенцијале ставити на највиши ниво приправности.

У већ започетом нуклеарном хаосу довољно је испровоцирати било какав инцидент, па да индијске и пакистанске ракете полете. При томе треба узети у обзир актуелне тензије између Kине и Индије, па вероватноћу да ће Kина бити гађана са простора америчког сателита Пакистана и друго. На то следи већ урачуната „превентивна реакција“ Сједињених Држава у виду нуклеарног напада на тај простор. Значи, сад говоримо о томе да готово половина човечанства буде уништена у само пар дана.

Но, ни уништавање половине човечанства неће задовољити чудовишта која господаре планетом. Имамо још једну регионалну нуклеарну силу која треба да послужи као „средство“ даљег геноцида – Иран. Од самих зачетака „Арапског пролећа“ указујем да су муслимани пројектовани за злочин геноцидних размера.

Треба бити доиста наиван па поверовати да ће муслимани Африке и Азије немо посматрати како лете интерконтинентални нуклеарни пројектили. Међу-муслимански вековни анимозитети „прорадиће“ у трену и на том пољу довољан је само један инцидент, па да почне међусобно тамањење (нормално, унапред планирано!). И ето Сједињеним Државама оправдања за још једну „хуманитарну акцију“, односно да пројектиле упуте и у том правцу. Треба још само подсетити да на том делу планете имамо и Израел, довољно капацитиран за изазивање нуклеарног обрачуна, који ће Американци само довршити.

Можда неко верује да су Сједињене Државе у ионако хаотичној глобалној ситуацији „случајно“ закувале са Венецуелом, а да не помињемо вишедеценијске сукобе са многим државама Јужне Америке и ко више зна какве тамошње међусобне конфликте. Сад, дискутабилно је рећи да ће јужноамеричка пренасељеност бити решавана нуклеарним оружјем, али ће и тај део планете свакако бити „прочишћен“. Зар смо заборавили на америчку моћ у погледу хемијског и биолошког војног наоружања?

Дакле, полако долазимо до „златне милијарде“ оних који по проценама Трилатералаца и Билдерберговаца имају „право“ преживети апокалипсу. То је свакако простор Северне Америке и Европе. И гле чуда – говоримо о неких 800-900 милиона људи. Недостаје још преко 100 милиона и ту лежи кључ монструозних пројеката уклањања „вишка“ светске популације.

Говоримо о Русији! Са позиције западних хегемона Руси су крајње неподобни за преживљавање апокалипсе, но проблем је што располажу потенцијалом и више него довољним да униште простор који су монструми одлучили „поштедети“. Да се разумемо: све те силне санкције и звецкање оружјем на самим руским границама није управљено против Руса, него само против једног човјека – Владимира Путина. Сви предње наречени планови уништавања шест милијарди људи зависе од једног човека, који упорно одбија њихову реализацију. Много тога сам писао о томе како Путин чува човечанство од истребљења, но актуелна ситуација се од тада битно променила. И Путин све теже одолева нападима.

Kонкретно, Русија је са европске/западне стране озбиљно угрожена и нимало случајно се то дешава у овом драматичном тренутку. Све претње су управљене ка једном циљу, а то је да Путина приморају на „жртвовање“ Kине. Дакле, Путин је у ситуацији „узми или остави“, односно да својој земљи омогући опстанак унутар „златне милијарде“ и Новог светског поретка, или да и даље чува човјечанство и ризикује глобално уништавање.

Морамо се овде запитати шта Русија и Путин добијају лансирањем интерконтиненталних бојевих пројектила у правцу Сједињених Држава? Апсолутно ништа! У ствари „добијају“ америчке ракете на својој територији, односно уништавање целе планете. Бојим се да ће Путин прагматично немо посматрати уништавање највећег дела свјетске популације. Ако ништа друго треба му одати признање за досадашње покушаје спашавања.

За крај остаје нам да растумачимо разлоге неминовности избијања предње реченог нуклеарног рата. Са позиције империјалног капитализма и центара моћи који доминирају светом постоји врло једноставна рачуница. Потражња радне снаге никада у историји није била мања. Технолошки развој је такав да у домену реалне привреде имамо потребу само за високообученом радном снагом, где су инжењери у ствари „примарни произвођачи“.

Ту је погрешно под „радном снагом“ подразумевати непроизводне гране запошљавања. То што државе све више запошљавају у домену бирократије и деле социјалу само је одлагање проблема. Није решење, а посебно из угла центара моћи капитализма који овакав вид „запослених“ третирају једнако као и социјалне случајеве. Све то је по њима само непотребан трошак и непродуктиван елемент.

Са друге стране понуда радне снаге и незапосленост због слабе тражње никада у историји није била већа. Сав тај „вишак“ Рокфелери и Ротшилди доживљавају као „паразите“ какве напросто треба уништити. И то за „добробит“ остатка човечанства! Јесте да су у питању фашизодидна промишљања, али сетимо се да су управо исти ти центри моћи капитализма монструмима попут Хитлера и Мусолинија својевремено дали средства потребна за изазивање светског рата. Без тога њих двојица тешко да би остали запамћени по било чему.

Овде треба подсетити да је један од највећих филозофа људске цивилизације, Kарл Маркс, узроке све изгледније данашње апокалипсе објаснио пре век и по. Врло експлицитно је објаснио да се технолошки развој заснива на еволутивним основама, док се друштвени односи мењају револуционарним путем. И то увек кад друштвени односи постају препрека даљем развоју технологије. Данас имамо ситуацију да даљи технолошки развој тражи темељне промене у домену светских односа. Значи „револуција“ је неизбежна.

Додуше, Маркс је врло јасно растумачио како се доминација и хегемонија примарно материјализују у домену прерасподеле. Оно шта је у свему овоме траги-комично јесте чињеница да је свет коначно досегао ниво технолошке развијености за успостављање комунизма онако како га је Маркс тумачио – „узми по потребама, ради по могућностима“.

Данашња технологија може ван сваке разумне сумње задовољити потребе комплетног човечанства, но проблем је у прерасподели. Један одсто популације посједује 99 одсто светског богатства и иоле рационална прерасподела обезбедила би свима сасвим пристојну егзистенцију.

Елем, човечанство не функционише по Марксовим идејама, него по интересима једне мале групације пребогатих и премоћних владара, иначе тешког цивилизацијског шљама. Е тај „шљам“ чак и не крије своје замисли да човечанство редукује на „златну милијарду“. И коначну реализацију овог монструозног плана можемо очекивати врло брзо. Уосталом, нису неколико деценија стварали претпоставке тренутка коме смо данас сведоци, а да због некаквог „алтруизма“ одједном одустану.

Ево и еклатантног примера да ће монструозни планови бити реализовани управо како наговештавам. Да би се спречиле овакве глобално опасне провокације Kим Џонг Уна довољно је Сјеверној Kореји бар делимично укинути санкције и нахранити гладне људе. Но, то неће бити учињено, него ће санкције бити чак пооштрене. То значи даље Џонг Унове провокације, па Трампов „огањ и гнев“, па кинеску контра-реакцију и тако даље како је напред појашњено.

За сами крај ваља разуверити „неверне Томе“, који у изгледност глобалног нуклеарног сукобљавања сумњају по основу опасности од утицаја радијације. Видите, на Републику Српску и Србију, дакле врло малу територију, НАТО је према познатим подацима бацио преко 15 тона осиромашеног уранијума. И ево већ две деценије егзактно проучавају последице радијације. На основу сазнања добијених на овом „експерименту“ светски владари сасвим слободно могу материјализовати описану апокалипсу.


Извор: Блог Борислава Радовановића

Оставите коментар

Оставите коментар на Апокалипса сада!

* Обавезна поља