klinton-blesna03-1Демократском кандидату на америчким председничким изборима Хилари Клинтон лекари су још у петак наводно дијагностификовали упалу плућа, што су навели као разлог њене слабости и ранијег напуштања свечаног обележавања годишњице атентата 11. септембра у Њујорку, током које јој је позлило.

„Државни секретар Клинтон кашљала је због алергије, а у петак јој је на прегледу заказаном зато што кашаљ није престајао установљено да јој се развила упала плућа”, рекла је њена лекарка Лиза Бардак. Прошлог месеца она је рекла да је Клинтонка „одличног здравља и да је у стању да обавља председничку дужност”.

Информацију о томе да је потенцијалној будућој америчкој председници позлило искористили су присталице републиканског кандидата Доналда Трампа, који доводе у питање њено здравствено стање и будућу функцију. Функционери њене кампање одбацили су инсинуације назвавши их теоријом завјере. Огласио и сам Трамп, који је рекао да ће избацити сваког из свог тима ко током комеморације буде помињао здравствено стање Хилари Клинтон.

Клинтонова је са церемоније превезена у стан своје ћерке Челзи на Менхетну, а после неког времена изашла је рекавши новинарима да се “осећа сјајно”. Ова прича има много нелогичности и сугерише на манипулацију председничким изборима у САД.

Иако су медији, позивајући се на изјаву Дејвида Шустера, блиског Демократској страници, објавили саопштење како би Демократски национални конгрес могао да одржи хитан састанак на коме ће изабрати заменика или заменицу за Хилари Клинтон у трци за Белу кућу, према последњим информацијама, то се није догодило. Хилари Клинтон и даље остаје противкандидат Трампу на изборима који ће се одржати у новембру.

ЛАЖИ О ЗДРАВЉУ КЛИНТОНКЕ

Али прича о „упали плућа, дехидрацији и врућини” те „мањим проблемима”, због којих Хилари Клинтон мора да пије лекове против згрушавања крви су лаж и, по многима, Хилари има много већих здравствених проблема, због којих ће, ако буде изабрана, тешко моћи да обавља дужност председнице. CNN је објавио детаље о њеном здравственом стању и, смирујући страсти, навео да су „њени ранији чести напади кашља повезани са алергијама”. У извјештају објављеном у јулу 2015. стоји: „Госпођа Клинтон је здрава 67-годишња, жена чији је тренутни медицински услови укључују хипотиреозу и сезонску поленску алергију. Њена историја болести укључује и значајну дубоку тромбозу вене 1998. и 2009. године, прелом лакта 2009. и тромбозу у 2012. години.”

klinton-blesna03-2

Али Хилари Клинтон већ дуже време пати од „неразјашњених” тегоба, а интернет је препун доказа о њезиним „тренутним слабостима и нападима”, док су бројне снимке анализирали лечници, специјалисти и различити стручњаци. Године 2012. године утврђено је да Хилари Клинтон има „венску тромбозу у попречним синусима”, благо речено, крвни угрушак, а, према многима, радило се о можданом удару, што су њени лични лечници негирали. Наиме, попречни синуси темељ су шатора малог мозга, и тромбоза, чак и ако је одболована, указује на много веће тегобе од „упале плућа и тренутног умора”. Према извештају из 2015. године, угрушак се касније растворио и није оставио теже последице.

Али портал Zero Hedge пре месец дана писао је о томе да кампања Хилари Клинтон сваким даном постаје све бизарнија, а она све болеснија, што крије, пропративши текст с низ фотографија и видео записа. Како кампања улази у завршну фазу, поставља се питање здравственог стања Хилари Клинтон. Она је неколико пута имала наизглед необјашњиве нападе, а бизарно понашање у кампањи често кулминира њеним збуњујућим коментарима и „кратким спојевима”. Коначно објашњење је да Хилари има тешких здравствених проблема и да је све последица можданог удара, који је претрпела крајем 2012.

klinton-bolesna06

Враћајући се у 2005. годину, тада још сенаторка, Хилари се онесвестила током говора у Буфалу и примила медицинску помоћ на лицу места. Немоћна да учествује на скупу, напустила је дворану, рекавши да јој је потребан одмор. Уствари, прича о „упали плућа” не држи воду и Хилари Клинтон је годинама болесна. Има већих неуролошких проблема, што потврђује и чињеница да је у стопу прати мистериозни лекар на свим њеним скуповима. Раније се мислило да се ради о неком из обезбеђења или припаднику тајних служби који чува кандидата Демократске странке, али се испоставило да је реч о врхунском неурологу др Оладотуну Окуноли (на слици испод), који Хилари прати приватно и на њеним службеним путовањима и састанцима, преноси Usa Politics Now. Дакле, Хилари уз себе увек при руци има једног од најбољих америчких неуролога, а пулмолог јој изгледа није потребан.

КО ЈЕ ГОСПОДИН „X”?

Све то не би било важно, будући да је Хилари Клинтон ушла у 68. годину живота да није озбиљан кандидат за председника САД. Наиме, ако годинама пати од тешких неуролошких проблема – што америчке службе и врх Демократске странке добро знају – зашто су све учинили да учествује у трци за председника ако знају да ту дужност неће моћи да обавља због здравствених разлога.

Демократски национални конгрес би могао, како каже Дејвид Шустер, да одржи конвенцију и изабере другог кандидата, али би, због скорих избора 8. новембра, тиме вероватно поклонио победу Доналду Трампу. Осим тога, нису се изјаснили ни о имену потпредседника иако би се у екстремним околностима могло прекршити правило и два месеца пре избора бирачима рећи коме дају глас у случају да Хилари одступи.

klinton-bolesna08

У овом тренутку ниједан медиј не помиње име господина или госпође „X”, који би у тренутку уласка Хилари Клинтон у Белу кућу био на месту потпредседника, чиме би, ако због болести или смрти Хилари Клинтон престане да буде амерички председник, преузео њену дужност. Хилари Клинтон ће сигурно одрадити још два месеца кампање, вероватно и време преузимања власти. Ако победи, наравно. А онда лично или на препоруку лекара може да поднесе оставку, а Белу кућу препустити неком за кога нико није гласао и за кога у овом тренутку нико не зна ко би могао бити.

На Бернија Сандерса не би требало рачунати, јер је он отписан од врха странке. Она у овом тренутку једноставно „не сме” да буде болесна и мора бити у форми и преживети до избора. Ако треба, добијаће сву потребну медицинску помоћ и лекове који ће је на ногама држати до победе. Ко ће бити председник? Заиста тешко питање. Очито је да Клинтонова још од 2012. године није у стању да обавља државничке послове. Скривање њеног здравственог стања сугерише да је одабрана само као кандидат који може да победи Доналда Трампа. Сад, кад све полако излази на видело, Демократска странка се није огласила о могућој замени, док Хилари не помиње име могућег потпредседника. Врх Демократске странке и Хилари Клинтон као да крију личност која ће заиста владати Америком у следећем мандату, што је прилично узнемирујућа претпоставка.


Извор: Alter Mainstream Info

Оставите коментар

Оставите коментар на Болесна Хилари или ко ће заправо владати Америком?

* Обавезна поља