Вероватно ризикујући живот, посланик украјинске Раде, по имену Кива, изјави јуче да је читава инсценација аматерске представе у Бучи (као лоше имитације Маркала и Рачка), изведена у организацији енглеског МИ 6!

Да будем искрен, изненадио бих се да у ову злочиначку работу, усмерену на додатну производњу планетарне мржње према Русији и сваковрсну бламажу Руске федерације, нису уплетени Енглези, односно њихове обавештајне службе.

Енглески снајперисти одиграли су главну улогу на Мајдану, када се десио одлучујући преокрет у Украјини, односно, када је она дефинитивно постала полигон Атлантиста за одлучујући обрачун с Русијом, убијајући са кровова и полицајце и учеснике “протеста“…

У овом часу присећам се и њихових, колико провидних, толико и смешних вишегодишњих акција око наводног тровања противника Кремља, од којих се, колико памтим, ниједна није завршила смртним исходом. То никако не значи да је њихова пратећа, бестијална пропаганда, широко прихваћена по већ устаљеним шаблонима, није прошла без утицаја. Макар на западне зомбиране корисне идиоте, чији се број у Европи и Америци може мерити – милионима.

У више текстова на овом Порталу, писао сам више пута о патаолошкој, тешко објашњивој, вишевековној мржњи Енглеза према Србима и Русима. Од њихове организације убиства Карађорђа, до убиства Ђинђића, у којој су припадници САС-а имали главну улогу. (Њихова творевина је Сурчински, па потом Земунски клан).

Испоставило се да су њихови пуцачи, снајперисти, гађали пролазнике са крова ХОЛИДЕЈ ИН-а, у Сарајеву, док су разговори између Срба и Муслимана вођени у хотелу, како би што пре почео рат у Босни.

Пишући о Сребреници, као највећој подвали Србима у 20. веку, у којој су Енглези и њихове обавештајне службе имали главну улогу (реч је о процесу који и до данас траје) више пута сам поменуо присуство САС-овог батаљона у Сребреници, у време њеног ослобађања 1995. године (по записима Холандског батаљона. „Одлазили су рано ујутро на терен, а увече се враћали, упрљани, чистећи одећу, али и оружје“!)

Бајден, Зеленски, САС, Буча (колажна фотографија) – Фото: Foto: Profimedia, Google Earth, EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Изразио сам, благо речено, разложну сумњу да су САС-овци учествовали у стрељању заробљених Муслимана, како би се оснажила планирана прича о „геноциду“ у Сребреници! Власти у Бањалуци ни до данас нису покушале да утврде шта су ту и тада Енглези радили. Нажалост.
Говорећи о непочинствима Енглеза, споменуо сам и „приштинске таксе“, које су нанеле велике финансијске штете Србији, не сумњајући да је то „изум“ Енглеза. Нико ме није демантовао.
Оно што може да буде предмет опште српске бриге, јесте учешће енглеских обавештајних служби и НАТО-вог сајбер тима у Црној Гори, који у последњих неколико година управљају збивањима у мојој постојбини. И због чега сам престао да пишем о томе шта се тамо дешава, не пристајући да се ваљам у живом блату у изведби „Енглеске амбасаде“, односно тима који одређује шта ће се дешавати у њиховој колонији, Црној Шуми.

И, да се вратим на почетак текста.

Највећи колонизатори Планете, Енглези, који су у последњих неколико векова нанели толико зла на више континената, да не спомињем небројене геноциде на Планети, хоће и даље, ваљда по навици, да диктирају, или арбитрирају, оним што се догађа у , да поновим злосрећној Украјини, која је постала играчка у обрачунима великих сила.

Оно што чини глумац Зеленски, као марионета Атлантиста, продужавајући агонију Украјине, коју, наравно, не доживљава као своју државу, и за кога је баш брига колико ће Словена погинути у овом рату, дисквалифује га и као могућног преговарача. Зато сам и поставио питање у једном од последњих текстова – с ким Путин да преговара? Па неће , ваљда, са Хазаром, Зеленским, који је у својим написаним, односно нарученим изјавама, одрецитованим у безброј парламената, нанео толико зла Русији! И који то и даље чини.


Извор: ИН4С

Оставите коментар

Оставите коментар на Буча у режији Енглеза

* Обавезна поља