Ћутиш, Вучићу, бедниче! Скрио си се, као и увек, кукавице, у тишину својих лажи и бешчашћа, мизеријо!

Ћутиш, не чујеш молебане из Црне Горе, не видиш где кандила догоревају, где иконе плачу, где се Србин распео на крст, где се брда премећу у манастире, шуме у братства монашка, цркве у збегове… Ћутиш, кукавице, као што вазда ни гласа од тебе кад српство завапи у крви! Ћутиш, најбоље се и најречитије у ћутњи разумеш са братом у погани – Милом Ћукановићем, од сотоне презрене фукаре!

Разумели сте се одлично, као увек: он ће проклетим огњем на српство а ти ћеш се правити да то на хоризонту, заправо, огњи зора… И огњи- зора твојег, Ђукановићевог и Раминог белега на тапију српске крви! “Мали Шенген” за велики злочин према српству!

Заклети на ћутање где Србин себи самоме служи опело на крсту. Где у ропцу пева у славу Господа и Србије! Превелики је Србин за “Мали Шенген”, превелики за твоју издају, превелик за бесчасну ћутњу, превелик за главу, вазда, па га ваља скратити на меру “Шенгена”…

Данас се у Црној Гори брани Косово и Метохија, васцело српство, вечност, прађедови и праунучад! Ћутиш, неверо! Надаш се да ће и векови заћутати! Да ће заћутати клепала! Да ће ћутати потомци што нерођени већ прстом упиру не желећи нас за своје претке!

Ћутиш, кукавице, мислиш све ће утонути у твоју ћутњу. Све ће нестати кад ти зажмуриш. Све ће прогледати твојим очима бесрамља! Свукуд ће бити мирно море кад се подаве олтари… Пучина српске крви и на њој Титаник ваше “Шенген” тапије на пропаст српства! Ћутиш, несоју! Отвараш какве путеве а шаљеш чилаше злу брату у помоћ да узоре оне које би најрадио уставио и затврио – небеске!

Мило Ђукановић и Александар Вучић на самиту о „Малом Шенгену“ у Тирани, 21.12.3019Фото ИН4С

Не отимају данас камен на камену у Црној Гори већ темељце Србије! Не требају њима наше богомоље да се Богу моле већ да Бога убију! Бог је у Србину, мизерниче!

Данас је васцела Црна Гора – Косово Поље! Свако је брдо – Самодрежа! Сваки је катун – Високи Дечани! Сваке су гусле – Лазар Свети! Комови су – Кошаре! Дурмитор-Паштрик! Бјеласица-Проклетије! Ловћен, ено га велики Његош узјахао ко дората па тера у кас на душманске утврде! Ти ћутиш, изроде! Доста је теби Србије и свете цркве колико у лажљивим говорима и бедним кадровима можеш да захватиш! Више него доста! Зашто би више, обећао си Милу и Рами, браћи у међашењу српске муке.

Ћутите и ви бедници из некакве опозиције – вазда себи опозиција били, погани! И вама је до српства таман колико и Вучићу! Колико је вама по мери – таман је! Боље и да је број мања неголи комотна. Да је нико не носи после вас! Да вазда буде куса Србину!

Ћутите, беде људске, вазда вам се глас ломио о зубе ко о планине! Ћутите јер сви сте таман по мери “Шенгена” – мали, ништавни! Ћутите данас док се у Црној Гори брани српство и света Српска православна црква – нико вас никада чути неће! Ћутите, несоји, баш као што ће векови ћутати о вама као да вас никад било није!

Ћутите – једино у тишини постојите, једино ће вас проклета тишина и помињати…


Извор: Два у Један

Оставите коментар

Оставите коментар на Ћутање док се Србин на крсту распиње

* Обавезна поља