anonymous-srbijeКратки подсетник Историје: крајем марта 1941-е ондашња Краљевина Југославија је потписом владајућег тандема Цветковић-Мачек приступила такозваном “тројном пакту” – елитним земљама које су предводиле ондашњи нови светски поредак. Недуго након тога, почетком априла уследио је пуч. Ово је само кратки потсетник на Историју, који наравно нема никаве везе са текстом који следи – наравно да нема.

Максимално неипсраћено од стране домаћих медија прошла је чињеница да је потписивањем уговора о наводној “сарадњи” са Америчком шпијунском агенцијом ФБИ Србија де факто изгубила последње остатке привида независне државе – последњи остаци националног морала и поноса су изгубљени дан пре тога.

Димна завеса одобравања или згражавања над манифестацијом понос Курбистана, испраћена пендречењем господина брата и цензруом Оље Бећковић са локалне Америчке телевизије послужила је сврси. Да ли ће неко месецима пре тога испланиран и договорен потпис домаће владајуће елите са Америчком шпијунском агнецијом назвати националном издајом је ствар субјективне процене. Оно што је објеткивно је чињенично стање.

Последњи политичар који је имао храбрости да јавно помене Резолуцију УН 1244, иначе наш једини опипљиви резултат постигнут после три месеца агресије наци-пакта над СР Југославијом је отишао у пензију – чак и буквално. Незванично признање независности Косова и Метохије биће замењено званичним у не тако далекој будућности. Ниједан политичар било из владајуће, било опозиционе елите нема храбрости да јавно изјави да је један део територије Србије под страном окупацијом.

Осокољена резултатима иначе неодржаног референдума, политичка елита јавно изјављује да ће учинити све што је потребно за улазак у ЕЗ* и нато (nato: North Atlantic Terrorist Organization). Нико из владајуће гарнитуре не помиње по ком основу се то ради, нити има званичних негирања да ли ће Србија наводни пријем у ЕЗ* морати да плати – осим званичног признавања независности Косова и Метохије, отцепљењем Старе Рашке, поклањањем три општине на југу Србије као и комплетном Војводином. Чињеично стање о коме мејснтрим медији не смеју да пишу је да комесар за проширење ЕЗ* не постоји и да није планирано никакав пријем нових чланица у заједницу наредних пет година.

Основна мерила самосталности једне државе су поштовање Устава и закона, слобода грађана и њихова грађанска права, јасно дефинисане и контролисане границе саме државе, као и војска способна да одбрани земљу – саберите сами два и два.

Војском коју ми из нашег буџета плаћамо контролише ађутант стране амбасаде и национална гарда Охаја, а контрола територије и одбрана земље је само мисаона именица. Финансије нам кроји стечајна екипа Међународне Монетарне маФије, економију димпломци, полицију доктори.

Амерички ФБИ је шпијунска агенција дуге и врло мрачне прошлости, која је достигла свој максимум са напретком савремене шпијунске технологије. Шпијунске агенције које су умешане у илегално прислушкивање и уцењивање својих политичара и грађана сада ће то исто радити овде, у Београду, али – нама. Под маском наводне “борбе против теоризма” у Сирији, ФБИ ће за своје потребе шпијунирати грађане – Србије, што је одмах ту поред Сирије, погледајте сами “гугл мапс”.

srbija-fbi

Чињеница да ће Амерички порезници имати легалан приступ свим нашим приватним банкарским рачунима и трансакцијама није ништа мање страшна од тога што ће Америчке шпијунске агенције уз помоћ домаћих Интернет провајдера имати пун приступ не само нашим претрагама на гуглу, профилима на фејсбуку, већ и врло лаган приступ самим компјутерима, преко портова на модему провајдера.

Посебна мета интересовања Америчке шпијунске агенције ће бити не политичари, са којима је све и договорено, већ особе које Америчка влада сматра “потенцијалним терористима”. Као компарацију навешћу пример да они у бази потенцијалних терориста већ имају 83 милиона људи – у Америци.

Потенцијални терористи иначе нису прави терористи, под тим термином Америчке шпијунске агенције подразумевају све који пишу или коментаришу против политике Америчке владе, оне који сумњају у званичну верзију фамозног 9/11, особе које се позивају на Устав и грађанска права и слободе загарантована том, изгледа заборављеном књигом, поред њих ту су блогери, аутори, веб-мастери сајтова са “анти-америчком” пропагандом и наравно – Анонимни.

Српски Анонимни се налазе на мети Америчких агенција већ дуже време, због своје помоћи Русији, пресретању комуникације наци-пакта, разоткривању података шпијунских агенција и своје јасно изражене Анти-глобалистичке оријентације. Интерес наше елите да своје грађане практично сервира Америчким шпијунским агенцијама спада под категорију “две муве једним ударцем” – елиминацијом Анонимних, или отежавањем њиховог рада наша елита обезбеђује саму себе од откривања махинација, превара или рецимо – објављивања уговора за ФИАТ.

Немам ништа против државних органа, нити полиције – један наш угледни полицајац је пре више од деценије написао да нас чека даљи наставак агресије “даље дробљење земље, отцепљење Косова и Метохије, Црне Горе, Војводине и Рашке, физичко и духовно уништење Српског народа, од оних који ће учинити све да заборави своју Историју, да нема Душу, да буде народ без идентитета”. Можда се неко и сети ко је био Влајко Стојиљковић, имали смо некада и поштене људе, а не ове које хапсе и пребијају Свештенике СПЦ.

Сви они који мисле ће наша држава – коју иначе ми од наших пореза, такси и дажбина држимо у животу, учинити нешто за заштиту права својих држављана нека се само сете једног држављанина наше земље који већ 12 година робија у Хашком затвору без икакве пресуде.

Кроз историју, Срби као народ нису имали много у смислу богатства, губили смо кроз векове Косово, али никада нисмо губили наду да ћемо га ослободити, оно што је кроз миленијум постојања трајало је био национални понос и част– сада немамо више чак ни то.

“Историја се понавља онима који из ње не науче ништа”


Извор: Инфо-анонимни

Оставите коментар

Оставите коментар на Димна завеса за тројни пакт

* Обавезна поља