vedin01Ако Хилари победи на изборима, хоће ли нас све побити?

Она је убица. Већ је побила милионе. То је суштина. На основу мог 47 година дугог бављења психологијом, то је проста истина коју сам невољно открио на основу свега што сам видео или прочитао о овој уврнутој социопатској жени.

Ипак, ту истину пориче свака ћелија мог бића. Због тога што много волим живот и желим да у њему уживам докле год могу.

Само погледајте мене и овај дивни дом који сам направио за себе и своје вољене, са лично дизајнираним Валденовим језерцетом и кућицом, у којој су подови прекривеним вистеријом, која се налази у води како бисмо моја породица и ја могли са задовољством да заронимо кад год нам падне на памет – у пролеће, на лето или ујесен. Зими волимо да клизамо по њему.

Волео бих да ме овај предивни свет дуго надживи и да се моји вољени у њему осећају срећно и сигурно. Ипак, ту је и зло: нескривени убица, нескривено геноцидна особа, полно збуњена грандиозна жена – искрено уверена да је она отелотворење другог доласка Јулија Цезара – која само што није изабрана за америчког председника, што ће јој дати неспутану моћ да спаљивањем, изгладњивањем или замрзавањем убије свако живо биће на овој планети (укључујући Вас и ваше вољене) у десетогодишњој зими која би уследила након нуклеарног рата – само да би доказала како има муда да то учини.

vedin01

Како би цела ситуација попримила додатну орвелијанску црту, амерички мејнстрим медији су изгледа убедили већину америчких гласача да је доказани серијски убица мање од два зла.

Заиста? Колико људи је Трамп свесно убио? Хилари је имала учешћа у убиствима милиона људи. Милиона! Од геноцида у Руанди, који су 1994. она и Бил подстакли уз помоћ CIA, до геноцида над сиријским хришћанима, који је покренула са позиције државне секретарке 2011. године постављањем за амбасадора у Сирији специјалисте за геноциде Роберта С. Форда, познатог по салвадорским одредима смрти.

Иако православни и католички свештеници непрекидно долазе у ову земљу са молбама да престанемо са ангажовањем терориста, геноцид над хришћанима се неометано наставља. Као што сам већ писао, то је као кад су возови за Аушвиц настављали неометано да саобраћају на самом крају Другог светског рата, без иједне једине америчке бомбе икада бачене на њих, иако су их наши авиони прелетали и сликали.

Не ради се о томе да Хилари жели да сиријски хришћани буду разапети и обезглављени, баш као што ни Понтије Пилат није имао ништа лично против Христа. У њиховим очима то је, како би Мафија рекла, „строго пословно“. У сиријском случају Клинтонкин пакт са ђаволом – за који неки православни свештеници верују да стварно постоји – састоји се од споразума да ISIS и Ал Каида могу да разапињу и обезглављују хришћане до геноцидних размера (што чак и Бела кућа данас признаје) ако заузврат елиминишу Асада.

hriscani-sirija

А, ако Асад заврши силован бајонетом Клинтонкиних „жестоких момака“… До ђавола, Хилари ће се то свидети. То је најболеснији део. Гадафијево убиство аналним содомизовањем за њу није било „строго пословно“. Погледајте поново њену вртоглаву реакцију на вест о Гадафијевом сакаћењу.

Хилари се очито „пали“ на помисао како једног човека до смрти крвавим бајонетом анално силује други мушкарац – као да је и сама неки -транссексуални терориста који сакати правог мушкарца. Можда Била? Све је тако изопачено и бизарно. Хилари је болесна, болесна жена.

И она то не пориче. Заправо инсистира на томе да је она узрок Гадафијевог аналног сакаћења. Нисам могао да верујем својим ушима… Кад је репортер Ци-Би-еСа (којег би Стивен Колберт с правом назвао још једним сервилним „стенографом“) покушао да је спаси питањем да ли „заиста“ мисли да је њен изненадни пут у Либију (на састанак са „умереним“ терористима) допринео Гадафијевом сакаћењу, Хилари је погледала иза завесе, у неког стварног или замишљеног обожаваоца, потом се непримерено насмејала, затапшала рукама и одговорила: „Сигурна сам да јесте“

Па шта је Гадафи урадио да заслужи ово?

gadafi-masakr

Покушао је да пркоси Хилари Клинтон и Волстриту користећи огромно нафтно богаство Либије за стварање независне Афричке инвестиционе банке и посебне афричке валуте – подржане са 144 тоне либијског злата – која би служила за трговину свим добрима и услугама (укључујући целокупне афричке неизмерно вредне ресурсе), чиме би амерички долар и организације попут ММФ и Светске банке – у којима САД имају последњу реч у провођењу предаторских „доктрина шока“ – постали сувишни на континенту. Укратко, Гадафијеви „капитални злочини“ (у буквалном и у суштинском смислу) били су „злочини ума“ јер се усудио да помисли како ће либијско још увек неопљачкано богаство искористити да „коначно ослободи“ Мајку Африку – да се послужим изразом из мртвог „Сна“ Мартина Лутера Кинга, још једног убијеног сина Мајке Африке.

Ови „капитални злочини“, који се састоје из погрешног размишљања изазвали су убилачки бес код Хилари. Кад неко демонстрира независност, то је за њу отворен пркос. Знак да он има муда. Ма, показаће она њему. Показаће им свима. И показала је.

Добро га је „одрадила“. Дођавола! „Одрадила“ га је правим бајонетом! То је наша ђавоља Хилари. Ниједан афрички или арапски нафташ се више никад неће зајебавати са нама. У сваком случају не док је он/она (аутор сугерише да Хилари има кризу полног идентитета; прим. прев.) Цезар. САД! САД! (енг. – USA! USA!“ – врло чест колективни навијачко-патриотски поклич у Америци; прим. прев.).

Па који су онда Асадови „капитални злочини“? У суштини, постоје два. Асадов први „капитални злочин“ је допуштање Ирану да шаље оружје и другу помоћ главном противнику Израела у Либану – Хезболаху. Асадов други „капитални злочин“ било је одбијање издавања дозволе за саудијски гасовод, који је требао кроз Сирију да стигне до Медитерана и тако одсече Русију од европског гасног тржишта.

Плус што би уклањање Асада ослободило све оне терористичке плаћенике који се сада боре у Сирији за пократање „арапских пролећа“ у јужној Русији. Отуд потреба за „сменом режима“, уз наду да ће се Асадово дупе на крају наћи на врху бајонета.

То почиње увођењем безазлено звучеће „бесполотне зоне“ над Сиријом, која се помиње у платформи демократа и у Хилариној личној председничкој платформи. Само што „беспилотна зона“ у пракси и није баш тако безазлена. Она подразумева уништавање целокупне сиријске и руске авијације (по могућности на земљи), аеродрома и противваздушне одбране, заједно са свим руским ракетним и шпијунским бродовима ништа мање него до Црног мора – све док САД и НАТО не успоставе пуни суверенитет на сиријском небу, а њиховим авионима буде омогућено да лете сами. Ако се то догоди, Дамаск ће се ускоро претворити у Другу Голготу за хришћане.

Испоставља се да то Обаму не занима. Изгледа да му је и даље жеља да у историју оде као председник који је освојио Нобелову награду иако је побио стотине пакистанске, ирачке, сомалске и јеменске деце у илегалним нападима дроном. Чак и једног 16-годишњег америчког дечака, без секунде судског процеса, само да би се успоставио легални преседан да било који председник може наложити убиство било ког Американца, без пружања било каквих доказа. Врховни суд је заправо одбио да прими жалбу дечаковог деде о обустављању наређења за егзекуцију његовог унука. То је Обамин легат.

obama-ubistva

Али Обама је млакоња у поређењу са Хилари. Са Мишел Флурној као министарком одбране, Викторијом Нуланд на позицији државне секретарке и можда Ешом Картером на позицији саветника за националну безбедност, Хилари би добила управо бајонет који јој је потребан да га удели Путину, џудо мајстору са појасом осмог степена – најбоље рангираном џудисти међу светским лидерима.

„Не брините“, каже елитни неоконски тинк-тенк Центар за стратешке и буџетске процене у свом танатофобичном тому Размишљања о Армагедону. „Победити Русију је мачији кашаљ“.

Само отпочните ограничени рат са Русијом у Сирији, Украјини или на Балтику. Испалите неколико мањих (low-yield) тактичких нуклеарки у Путиновом правцу. Претворите неколико хиљада руских војника у пепео како бисте кући -показали да Ипмперија значи бизнис. И Путин ће се потчинити и клекнути. (То баш личи на њега, зар не?).

Мада амерички масовни медији Путина представљају као манијакалног убицу, „дубока држава“ зна да је он у ствари рационалан и мирољубив човек, који нема никакве везе са свим зверствима које су САД починиле – попут обарања MH-17 – како би оцрниле његово име и Европу страхом задржале под нашом командом.

Али Размишљања о Армагедону сматрају да је Путин превелики хришћанин да би био злопамтило. Чак и да би пре прихватио пораз и поднео изнуђену оставку него дочекао да види крај човечанства у тоталном нуклеарном рату. „То је ‘трезвена’ калкулација овог центра. Као и многих неокона“. Да ће се, кад стварно загусти, Путин пре повући него гледати истребљење људске врсте.

Није да су неокони спремни да буду истребљени. Али то ће бити њихова мала тајна. Да би њихов велики масни блеф имао ефекта, Путин мора бити уверен да ће се они, ако не буду могли да владају светом, одлучити за Армагедон. У њиховим умовима ђавоља Хилари је довољно луда да убеди Путина како ће она заиста притиснути црвено дугме у налету беса – или због зависти што нема пенис – ако не буде успела да га примора на повлачење.

dosta

Дакле, неокони сматрају да ће се Путин достојанствено повући. А потом ће се све средити само од себе. Руски народ ће поново изгубити наду. Депресија, зависност од дроге, алкохолизам и стопа самоубистава ће још једном порасти. Запосленост, приходи, уштеђевине, власништво над кућама и фармама, храна, безбедност и просечан животни век ће још једном у паду пробити дно. Нови Јељцин ће преузети власт. Централна банка и Министарство финансија ће опет запослити предаторске америчке финансијке „саветнике“. Остаци руске индустрије и ресурси ће бити распродани Западу како би и сада „подржао“ руску економију. Само што би овај пут економско незадовољство довело до још већих етничких немира и успешних „обојених револуција“ – док се коначно остварује циљ комадања Русије (у једном тренутку и Кине). И Русија као земља ће нестати.

Све је испланирано. Шта би могло да крене наопако? Само је неопходно да Хилари има муда да испали пар тактичких нуклеарки и Путин ће се ту зауставити, окренути други образ и отићи у пензију.

Колико је вероватно да ће се ове ствари догодити? У следећем чланку ћу се позабавити вероватним Путиновим одговором.

Што се тиче Хилари, јасно је да покушава да докаже како, иако можда није довољно жена за Била, свакако јесте довољно мушкарац за председничку фотељу. Али хоће ли се зауставити кад докаже да је „чврста“?

Проблем за њу и све нас је то што никада није била кажњена за своје злочине. Напротив. Буквално се извукла са убиством. Чак и геноцидом. Најмање два пута. Па где је онда њена тачка самоконтроле? Бар она врста самоконтроле која не долази из моралности, већ из промишљености? Психопатска промишљеност? Никад чуо!

То је разлог зашто је за мене видео у којем се она смеје на вест о Гадафијевом сакаћењу тако ужасавајући. Толико је пуна себе у том тренутку да јој не пада на памет да је гледају људи који можда не деле њено задовољство овим болесним, болесним актом ужасног аналног садизма; гледаоци којима би то могло бити одбојно. И да би чисто због политичких разлога морала мало да охлади.

Не. Она мисли да сви морамо бити као њен обожавалац у просторији. Не смемо осетити одвраност, него сви морамо заједно с њом да ликујемо. Какав је она заправо човек? Тај први међу једнакима. Тај уништитељ држава. Тај касапин људских бића.

Шта све ово значи за нашу будућност? У психологији имамо изреку да је прошло понашање најбољи предсказатељ будућег понашања. У том случају могу видети овакав призор, док се Хилари налази у свом бункеру, миљама испод беживотног Вашингтона у којем увелико траје нуклеарна зима… Изнова и изнова гледа снимке са сателита који лети над спрженом Путиновом Москвом, непрестано се тријумфално смејући: „Дођосмо! Видесмо! Он умрије!“

Он је умро. И ми такође.

Аутор је лиценцирали клинички психолог и дугогодишњи активиста за људска права који живи и ради у Њујорку

Превео – Александар Вујовић


Извор: Russia Insider, Нови Стандард

Оставите коментар

Оставите коментар на Хилари на психијатриском каучу

* Обавезна поља