dusan-maricБеоградска полиција синоћ је привела Наташу Кандић, Соњу Бисерко, Соњу Лихт, Срђу Поповића, Биљану Србљановић, Јелену Милић, Сташу Зајовић, Чедомира Јовановића и још 17 чланица разних НВО због сумње да већ 20 година као плаћеници западних обавештајних служби раде на разбијању Србије. Поводом овог хапшења, премијер Вучић је најавио да ће Србија, по узору на Русију, донети закон да се све НВО које за свој рад новац примају из иностранства третирати као страни агенти.РРА Србије је донела одлуку којом се власницима ДИС-а, Темпа, Роде, Идеје, Меркатора и осталим феудалцима који држе велике трговачке ланце и својим рекламама свакодневно тероришу грађане Србије и спрдају се са њиховим здравим разумом, забрањује да убудуће објављују идиoтске рекламе типа „ само 299,99“, „Купуј да би уштедео“ и сл. Телекому, МТС-у и ВИП-у је наложено да прекину са рекламама у којима лажу да мобилне телефоне продају за један динар. Јави тужилац је поднео оптужни предлог да се наведене трговачке и телекомуникационе компаније, због вишегодишњег свакодневног обмањивања грађана, казне новчаним казнама које се крећу у распону од 20 до 100 милиона евра.

Новак Ђоковић је изјавио да га је срамота по којој цени је купио десетак хектара земљишта у подножју Каламегдана на којима је отворио породични тениски-бизнис центар, па је одлучио да граду уплати разлику до тржишне цене земљишта. Светски рекет број један је још саопштио да порез на своје милионске зараде од данас неће плаћати у Монаку, већ у Србији.

Вести сустижу једна другу. Свака ексклузивнија и лепша од оне претходне. Слушам, а не могу да верујем. А спикерка чита ли чита.

Данас су дневне новине у Србији изашле без сиса Маце Дискреције, Зорице Ђукић, Даре Бубамаре, „српске мајке“ (извини мајко) и њене кћерке Анастасије. Није објављен ни један текст о томе шта је јуче свом тек рођеном детету купила „поносна мама“ Сека Алексић, чувена национална уметница, широким народним масама позната и као Зухра Ремизај. После седам месеци повуци-потегни, ухапшен убица Јелене Марјановић. Али зато у протеклих седам дана ни један свештеник СПЦ није ухапшен због педофилије. У знак захвалности и покајања СПЦ је саопштила да попови више неће рекетирати вернике и наплаћивати сахране и крштења, неће се бавити бизнисом и возити бесне џипове, већ ће напокон почети да проповедају религију која се зове хришћанство, а коју су они одавно заборавили. Биће тешко, али постоји нада да ће од неколико хиљада попова бар њих неколико стотина постати добри и узорни свештеници.

Драгица Николић објавила имена донатора своје фондације. Милорад Додик је изјавио да је у сукобу интереса, да је вилу у Београду прво издао под кирију израелској амбасади а онда је купио за кредит и да ће у знак покајања наведени објекат поклонити за смештај деце из Републике Српске која чекају на лекарске прегледе у Београду.

Због тога што је јуче прескочио да Вучића упозори да му ЦИА, у сарадњи са „жутом патком“ и појединим најближим сарадницима спрема 37.државни удар, Драган Вучићевић је сам себе сменио са места уредника „Информера“. Сада ће ту дужност обављати Богољуб Карић, од оца Јанићија, а од сутра тај руски билтен биће штампан само на руском језику.

vucic-liht-600x330

Бакир Изетбеговић, Младен Иванић и Драган Човић посетили су гробље убијених српских цивила у Братунцу и гробље погинулих бораца ВРС на Сокоцу, а у следећих седам дана посетиће гробља убијених Хрвата и муслимана. Представници Срба, Хрвата и муслимана у БиХ договорили су се да до краја године предају све посмртне остатке припадника друга два народа из ратова деведесетих. Веле, двадесет година смо се према несталим у рату понашали као дивљаци и хајвани, ред је да већ једном поступимо као људи и унесрећеним породицама омогућимо да сахране своје најмилије.

Слушам а у себи све теже сузбијам навалу радости. Ма какве радости, одушевљења! Да није скривена камера? Али спикерка наставља да чита.

Скупштина Србије усвојила специјални закон о одузимању имовине Мирославу Мишковићу, Милану Беку, Миодрагу Костићу и још 347 тајкуна, чија се вредност процењује на 23 милијарде евра. У Републици Српској усвојен ригорозан закон о пореклу имовине, који предвиђа одузимање нелегално стечене имовине Додиковим кумовима и пријатељима, Иванићевим директорима, Караџићевим ратним министрима и посланицима и осталим локалним кнезовима, које до 1991.године пас није имао за шта да уједе, а у рату и после њега су толико напљачкали да буквално не знају шта имају.

Због тога што САД интензивно наоружавају Хрватску, Владимир Путин је потписао указ о поклону Србији противавионског система С 300, десет авиона „сухој“ и 20 мигова 29. Телевизија Пинк затворена, Жељко Митровић приведен због смрти своје љубавнице у Хајату, РРА забранио емитовање Фарме, Парова и сличних ријалити програма. Забрана важи 99 година. Зорица Брунцлик се офарбала у црно, а Горан Тасовац се ошишао. Српски спортисти који су освојили олимпијске медаље одлучили да огроман новац добијен од Владе Србије уплате у фонд за изградњу станова деци без родитеља, уз објашњење да им на милионе које већ имају не треба и новац узет од сиромашног народа. Драган Шутановац се у име ДС извинуо због паљења зграде Скупштине Србије 5.октобра 2000. и свег зла које су та странка и некадашња коалиција ДОС нанеле држави и народу.

Сине ми, вероватно је први април. Погледам, на календару пише да је 17.октобар. Година 2016. У до сада највећој акцији против организованог криминала српска полиција ухапсила 1.000 судија, 500 тужилаца и 3.000 полицајаца, због сумње да су у спрези са криминалом. Јок нису, ја сам, сада већ коментаришем. Гласно навијам. Вук Јеремић објавио да се у следећих пет година неће кандидовати ни за једну функцију. Војислав Шешељ се извинио грађанима Србије због тога што је своје бављење политиком након повратка из Хага свео на спрдњу и обећао да ће остатак живота заиста посветити борбу за бољу Србију. Лепа Брена ухапшена због огромних дугова за струју, а у току је акција привођења Горана Бреговића, Цеце Величковић, Аце Лукаса, Катарине Живковић, Хариса Џиновића, Здравка Чолића и још 67 естрадних звезда, због непријављивања прихода и утаје пореза, који код појединих певача достижу износе од по неколико стотина хиљада евра. Северина снимила нови порнић. А онда је сат зазвонио и пробудио ме. Нажалост, сан се увек прекида кад је најлепше.


Извор: СРБски ФБРепортер

Оставите коментар

Оставите коментар на А могло би да буде и овако …

* Обавезна поља