djordje ivkovicЗамислите да је Друштво Народа својевремено послало саучешће Хитлеру зато што су нацисти запалили Рајхстаг?!

Ево, управо челници ЕУ изјављују саучешће Бакиру Изетбеговићу због напада његових џихадиста на Србе у Зворнику.[1]

Сасвим је небитно што Председник Републике Српске Милорад Додик покушао нешто да објасни. „Ти амбасадори никада нису одустали од деградације и укидања Републике Српске на миран, клизећи начин, али и од јачања БиХ. Изабрали су најгори могући начин да то покажу на овом случају“. Никога то објашњење не интересује. Нарочито не интересује оне који су Републику Српску направили као привремену творевину, како би смирили прејаки отпор национално свесног дела Срба у Босни.

У Србији, тзв „независни медији“ пишу да је исламски тероризам „производ манијакалног великосрпског национализма“. [2] Они „умеренији“, из исте „кухиње“, развијају тезу да је „инцидент“ неморално злоупотребљен од велико-српских националиста.[3]

Истовремено, квислиншки медији су обзнанили да је муслимански масакр у Добровољачкој улици, заправо био дан када је „одбрањено Сарајево“. Па ето, славе тај „велики дан“. [4]

Када је Босна у питању не могу да одагнам неке мучне мисли. Не знам да ли је неко у сабирању жртава Другог светског рата урачунао као жртве које је поднео немачки народ и Јевреје који су спаљени у конц-логорима? Јер, данас је опште европско математичко место да се у жртве „опкољеног Сарајева“ урачунавају и Срби које је „сарајевска раја“ убијала, често клањем и затим бацала на градску депонију. На основу таквих математика од којих се човеку смучи, сем ако сам није нациста, сутра ће сва српска деца учити да припадају „геноцидном народу“, будући да је та пресуда слатки плод деценијског рада Хашког трибунала; уз „извесне грешке“, јел` те.
*
Како та ствар стоји на „Косови“, милом чеду НАТО на челу са Великом Мамом демократије САД и денацификованом Немачком?

Шиптари рекреативно боду људе ножевима. [5] Затим наши тамошњи квислинзи доведу „Црвену Звезду“ да одигра пријатељску утакмицу и тако се Срби смире до следећег набадања. [6]

Са неба, гледа их Ђорђе Мартиновић, али тај поглед њих не пече.

Негде на периферији, формираће се некакав суд за ратне злочине на Косову и Метохији. То је јединствен случај да се такав суд формира 27 (двадесетседам) година након што је започето са организованим злочинима Шиптара у циљу ликвидације Срба са тог простора, дакле са геноцидом који траје. Још се Амбасадорка Сједињених Америчких Држава на Косови Трејси Ен Џејкобсон извињавала да ће САД дозволити оснивање суда за злочине ОВК од стране Савета безбедности УН, како то тражи Русија, уколико институције Косова не успеју да формирају Специјални суд. [7]
„Ми, САД, до сада смо блокирали напоре Русије да СБ УН формира суд. Међутим, ако у Скупштини не успеју ови напори (формирања суда), моја земља више неће блокирати стварање суда од стране Савета безбедности“, рекла је Џејкобсонова за приштинску телевизију КТВ.

nemacki-cetvrti-rajh1

Да додатно појасни ствар у вези заташкавања геноцида, потрудио се представник ЕУ на Косову Самуел Збогар.[8]

„Он је признао да су људи на Косову скептични када је ријеч о раду тог суда али је додао да је сада вријеме да Косово „отклони тај црни облак”.

Од кад се геноцид зове „црним облаком“, јадни и бедни Самуеле?

Оно што у овој цивилизацијској евро-атланској агенди пише синим словцима је да надлежност суда неће бити по етничком, већ по територијалном принципу. Због тога се може очекивати да се међу оптуженима нађу и Срби уколико буде доказа да су починили ратне злочине 1998. и 1999. године. А наћи ће се, не треба бринути. Измислиће их тужиоци и судије који су уништавали доказе злочина над Србима.
*
Упад терориста УЧК (комада 40) са Космета на територију Македоније, [9] се третира као ескапада размаженог детета. Из милоште НАТО пустио џихадлије да се мало изјарцају? Да ли је на Косову и Метохији присутан ЕУЛЕКС? Јесте. Да ли су ту распоређене трупе НАТО? Јесу. Па шта траже на датом простору ако муслимански екстремисти несметано дивљају? Кога од кога НАТО чува? Колико тих УЧК терориста има? Одакле им оружје? Где су камповали као кадети? Како би исти Европљани и Американци реаговали са својом корпом европских вредности, да мања група од 40 џихадиста упадне из Француске и заузме полицијску постају у Немачкој? Не дај Боже у Енглеској?

Није такав однос од јуче. Најпре су се Шиптари организовани у УЧК, уз помоћ НАТО бранили од злочиначких Срба и терора Слободана Милошевића. Затим су се борили, у виду извесне ОВПМБ, против злочиначких Срба, али без Милошевића већ са проевропљанином Ђинђићем. Та праведна и херојска борба за етнички чисту Велику Албанију је изгледала овако:

„Полиција у Копненој зони безбедности није могла да користи тешко наоружање него само пиштоље и аутоматско оружје и да се креће у групама до 10 полицајаца. Са друге стране, терористи ОВПМБ су поседовали минобацаче, ручне бацаче, неограничене залихе муниције као и бестрзајни топ.“[10]

Када су постигли стратешки циљ – да буду држава у држави, а да их држава Србија издржава, отприлике у виду неког новог „десетка“, праведна шиптарска борба за Велику Албанију се преместила у Македонију, где није било ни Срба, ни Милошевића, ни Ђинђића. Битна разлика је што се сад шиптарски терористи нису звали УЧК и ОВПМБ, него ОНА.[11]

Ако се потрудите да истражите како су сви ти шиптарски „ослободилачки покрети“ радили, неизбежно ћете се сусрести са кључним речима кокаин, оружје, шверц, (међународни) тероризам, киднаповање, убиство, камп обуке на Ким, муџахедини, верска индоктринација, обука у америчкој војној бази, Албанија, Босна.
Чињеница је да Западна Европа има невероватну благонаклоност према овом троименом али јединственом покрету који је живахни атавизам нацизма, уз баш колоритне одлике криминалне динамике и полу-животињског канибалног геста.

За само петнаест година тај великоалбански, дубоко расистички пројекат, дигнут је на висину цивилизацијског conditio sine qua non интеграција заосталог западног Балкана у Европу XXI века.

Чини ми се да никоме ти екстремисти не требају, можда ни Арапима, колико требају евро-атланским нацистима. Помоћу тих будаластих зликоваца могу да призову свако зло које им је срцу мило. Само што ће колатерално запалити свет.

nazi-eu

*   *   *

Како би било да се Србија обрачуна са муслиманским екстремистима?
А, не! Наше је да обуздамо крволочне Зилоте у припреми деце за православне ратнике. Блиц, наше најутицајније гласило, обавештава нас да је у току православни камп за војну обуку деце.[12] Вест је потврђена упечатљивом фотографијом. Исти камп је организован и прошле године. [13] И та вест је поткрепљена истом упечатљивом фотографијом. У случају Блица, лице детета није замућено, јер када су такви опасни терористи у питању, дечија приватност није приоритет. Блиц је, како се види, посегао за јефтиним спиновањем, преваром. Ако прођете Интернетом, видећете међутим да је тај новинарски агитпроп масовно раширен по скоро свим медијима. Нису нам на бригу терористи који сеју смрт по свету, већ скаути.

*   *   *

Јебозовна Колинда са западне границе прети нам да усташе у свако доба могу „почистит своје двориште“. Још чујемо од хрватског генерала Петра Стипетића, раније узданице ЈНА, „да Хрватска још није рашчистила рачуне са Србијом“. Ни тако јасни расистички и ратнохушкачки став једне чланице Европске уније не погађа никога у корпу европских вредности.

Наши кнезови дапаче нису ради кавзи зарад европског пута и добросуседских односа са свима, па и са деловима сопствене државе. Премијеру Вучићу се срце цепа што је омладина наклоњена десници, а не њему и Европи. Много даље је искорачио Вук Драшковић. Замишљен и у далеку будућност загледан, са изразом лица кинеског мандарина, очински нас учи да „морамо уклонити косовски балван са нашег европског пута“. Ништа друго није рекао Горштак са Београдских Чардака, већ да је Србија балван у васпостављању Европске Велике Албаније који треба уклонити.

Признајем, одавно не чух из уста наших политичара нешто тако одвратно. Колико би домаћег сапуна требало да му се погана губица опере? Какви су то људи којима је Српско Косово „балван“? Ко их је право и од чега?

*   *   *

Навршава се годишњица како је фаланга про-немачких нациста у Одеси живе спалила четрдесет људи.

Еј, бре, четрдесет људи нацисти живе спалили! И Европа не да ћути, већ упреже све своје снаге да подржи монструме!

Ту је крај. И ту је јасни спој. То је тај Хитлеров зигот.

*   *   *

У Новом Саду постоји од скора дечје одељење онколошке гинекологије. Не знам да ли се званично тако зове и како је организовано, али сигурно је да и деца побољевају од ужасних болести каквих раније није било. Али, за ту врсту вести линка нема. Јер, и то би, ти отрови и радијација и болести једнако просути по свима нама, неком био само „балван“ на европском путу.

Ма, јеби се Европо, нека си проклета!

__________________________

Одреднице:

[1] ДОДИК: Узалуд неки амбасадори изјављују саучешће Изетбеговићу, у Зворнику је нападнута РС
http://fakti.org/serbian-point/dodik/dodik-uzalud-neki-ambasadori-izjavljuju-saucesce-izetbegovicu-u-zvorniku-je-napadnuta-rs
[2]Terorizam kao posledica ”Velike Srbije”
http://www.slobodnavojvodina.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2011:terorizam-kao-posledica-velike-srbije&catid=41:politika&Itemid=55
[3] PAVLE RADIĆ: Nacionalističkim terorom protiv terorizma
http://www.autonomija.info/pavle-radic-nacionalistickim-terorom-protiv-terorizma.html
[4] Слика лажи о Добровољачкој улици – Дан када је одбрањено Сарајево
http://www.e-novine.com/region/region-tema/119902-Dan-kada-odbranjeno-Sarajevo.html
[5] http://www.blic.rs/Vesti/Politika/556386/Stojanovic-Napadi-na-Srbe-na-KiM-nece-vise-biti-nekaznjeni
[6] http://www.radiokim.net/vesti/sport/crvena-zvezda-igra-za-bebe-u-gracanici.html
[7] http://rs.sputniknews.com/srbija/20150416/1317544.html#ixzz3ZMF6pUrY
[8] Жбогар:Специјални суд за ОВК ће бити формиран у СБ УН-а или на КиМ
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=146293
[9] Makedonski MUP: Napadači na graničnu karaulu došli sa Kosova
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/553258/Makedonski-MUP-Napadaci-na-granicnu-karaulu-dosli-sa-Kosova
[10] http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B0_%D0%BA%D0%BE%D0%B4_%D0%91%D1%83%D1%98%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%86%D0%B0_2000.
[11] Скопље немоћно – Македонија је немоћна да се супротстави међународној заједници. Македонски државни врх је био принуђен да отвори обруч и припаднике УЧК са погинулима и рањенима некажњено пусти да се извуку и поново нападају безбедносне снаге. Да није било НАТО-а и Оебса који су их аутобусима евакуисали, сви припадници УЧК би били побијени и данас не би имали шта да славе – рекао је тадашњи командант специјалних јединица Тигрови Стојанчо Ангелов који је у Арачинову био тешко рањен.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/323961/Albanci-proslavili-oruzanu-pobunu
[12] Svi iznenađeni, a Ziloti opet regrutuju decu
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/555826/Svi-iznenadjeni-a-Ziloti-opet-regrutuju-decu
[13] Policija ispituje zilotski kamp u kom deca vežbaju pucanje
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:504124-Policija-ispituje-zilotski-kamp-u-kom-deca-vezbaju-pucanje


Извор: Српски културни клуб

Оставите коментар

Оставите коментар на Хитлеров зигот

* Обавезна поља