Постоји могућност да у релативно брзом року дође до кривичног гоњења Била и Хилари Клинтон и њихове „Клинтон фондације“, упркос имунитету који сада уживају и њиховим покушајима да ствари заташкају. На то указује осам знакова, односно истрага које се воде против њихових блиских сарадника и пријатеља, а које су добиле на интензитету након инаугурације председника Трампа.

Пре него се позабавимо поменутим показатељима, ваља истаћи да је Директор ФБИ, Џејмс Коми, одбио да да препоруку за кривичну оптужницу против Хилари упркос чињеници да је под заклетвом указао на то да је Хилари прекршила закон. У мејловима са њеног сервера, пронађено је више од 100 комада тајних, поверљивих и строго поверљивих информација. Али поверљиве информације које ФБИ тренутно има у свом поседу су само један мали до слагалице.

Какве информације су садржали ови мејлови? То су биле информације толико експлозивне да је Хилари Клинтон ризиковала затвор уништавајући евиденцију.

Током времена Хилари Клинтон као државног секретара, десила су се два експлозивна случаја трговине децом која су заташкана од стране Стејт департмента. Један је био случај наводне мисионарке Лауре Силсби која је трговала са 32 деце након земљотреса на Хаитију 2010. године. Амерички мејнтрим медји су приказали Силсбијеву као једноставну мисионарку која покушава да помогне деци. Али WикиЛеакс нам је испричао потпуно другачију причу. Она није била само мисионарка. Силсбијева је била у директном контакту са Стејт департментом, и Хилари лично.

Десет лидера, укључујући и Силсбијеву, је ухапшено и затворено јер чекају на исход њиховог случаја. Викиликс је обезбедио мејл који укључује Хилариног “поправљача,“ Патрика Кенедија, који је био део тајног скупа који је расправљао како би Стејт департмент могао да сакрије мисионаре из медија након што буду пуштени из затвора.

Други случај трговине децом је укључивао Хауарда Гутмана, 33. амбасадора у Белгији. Упркос запањујућим оптужбама против њега, укључујући и званичан извештај који доказује да је био умешан у трговину децом, случај није добио готово никакву пажњу мејнстрим медија у САД.

Викиликс је такође имао досије о Гутману. Он је био главни задужен за прикупљање средстава за демокрте 2008. године. Погодите ко је извукао Гутмана? Патрик Кенеди. Он је очистио службене евиденције о Гутмановим ужасним злочинима.

А сада, ево и 8. показатеља (знакова) да ускоро следи велика оптужница против Била и Хилари Клинтон и Клинтон фондације.

1. Случај Ентони Вејнера

Бивши демократски конгресмен се суочава са оптужбама за дечију порнографију и сарађује са тужиоцима информишући их о Клинтоновима у замену за одбацивање случаја против њега.

Непосредно пре избора, пронађено је 656 фајлова на лаптоповима Ентонија Вејнера и Хуме Абедин. Током претраге, истражитељи су такође нашили поверљиве мејлове од Хилари, због чега су поново отворили њен случај, само два дана пре избора, упозоравајући Конгрес да нису поднели тужбу против Хилари.

Како се испоставило, то није први пут да је Ентони Вејнер контактирао малолетника. Он је серијски преступник. WикиЛеакс је открио да су главни сарадници Клинтонове, укључујући и Џона Подесту, разговарали о Вејнеровом првом прекршају са малолетником, али нису ништа урадили по том питању. За скоро пет месеци до краја Обаминог мандата, ФБИ није препоручио оптужбе против Вејнера.

Али сада, на самом почетку Трамповог мандата, Вејнер се суочава са оптужбама са најмање 15 година затвора, и регистрацијом сексуалног преступника – осим уколико не пружи информације о “крупнијој риби,“ Билу и Хилари Клинтон. Извори ФБИ-а указују да Вејнер “пева као птица.“

2. Пријатељ Клинтонових Џефри Епстајн

Само неколико дана пре извештаја да су уследиле оптужбе против Вејнера, близак пријатељ Хилари и Била, Џефри Епстајн, погођен је новом тужбом која укључује трговину децом. Жена, чије име није откривено, је поднела случај наводећи да је била део прстена трговине децом који је предводио Епстајн. Ова тужба је изгледа поднета одмах након Трампове инаугурације.

Ако Епстајн буде изведен пред суд, могао би да открије штетне информације о Билу Клинтону.

3. Клинтон глобална иницијатива

Клинтон глобална иницијатива се затвара. Многи верују да је Иницијатива пословала по моделу pay to play. Након што је Хилари поражена, више нису добијали никакав новац. Постоје значајни докази да је Глобална иницијатива добијала донације од неколико стотина милиона долара сваке године, са донацијама које су долазиле од директора, саудијске краљевске породице, краљева и краљица, великих корпорација и холивудских глумаца, укључујући Брук Пирса.

Зашто је новац одједном пресушио? Да ли се донатори сада плаше да ће бити умешати у парницу против Хилари и Клинтон фондације?

4. Програми на Хаитију

Почетком  фебруара 2017. године је “Даилy Маил” известио да Клинтон фондација прекида своје “Хаити” програме, који укључују милионе долара у донацијама које су наводно биле намењене за борбу против трговине децом. Осим тога, иницијатива коју су предводили Бил Клинтон и Френк Густра на Хаитију је такође прекинута.

Клинтон фондација тврди да су уложили милионе долара у опоравак Хаитија, тако да је нагло раскидање веза са непрофитним организацијама тамо заиста веома чудно. Одмах након тога је “Јамаица Обсервер” известио да је прстен трговине децом проваљен и да је 33 девојчице спашено на Хаитију.

Овде се развија образац. Када Клинтон фондација укине новац некој земљи, ланац трговине децом се одмах разоткрије.

5. Хиларин „поправљач“ Патрик Кенеди

Тај човек, Патрик Кенеди, Хиларин “поправљач“, је отпуштен из Стејт департмента иако мејнстрим медији тврде да је поднео оставку. Кенеди је био један од првих људи које је председник Трамп отпустио – али зашто?

Кенеди је био доживотни запослени Стејт департмента, један од најобразованијих запослених, са великим схватањем његових предности и мана. Он је заташкао 33.000 несталих Хилариних мејлова. Он је заташкао случај Лауре Силсби о трговини са 33 деце. Он је заташкао случај Хауарда Гутмана о сексуалној трговни децом.

Одмах након што је Клинтонова изгубила на изборима, Норвешка је најавила да ће смањити донације Клинтон фондацији за 90%. Само три дана након ове најаве, откривен је велики ланац трговине децом, за који се сумња да су умешани и чланови владе. Њујорк тајмс и Вашингтон Пост су објавили чланке о овом разоткривању, али су их убрзо уклонили без икаквог објашњења.

Хиљаде педофила је ухапшено широм земље откако је председник Трамп ступио на дужности, а мејнстрим медији нису обавештавали о томе. Али и Иванка Трамп и Келан Конвеј су указале на рад администрације у решавању проблема иза кулиса.

6. Истрага ФБИ

Непосредно пре избора, Брет Бајер са Фокс-Њуз-а је провео читава четири дана извештавајући о истрази ФБИ-а о Клинтон фондацији. Бајер је навео да су његови извори прибавили доказе и да се спреају да поднесу тужбу против Фондације и да ће се истрага наставити након избора.

У исто време када је Бајер извештавао, Мајкл Флин је направио јасну везу са Клинтон фондацијом и њеним учешћем у трговини децом. Природно, он је био први на Хилариној листи за одстрел у Трамповом кабинету. Он није био једини који је био критичан за Клинтонове. Џеф Сесионс, који је такође био нападнут, је позвао на истрагу о фондацији. Као и конгресмен Мајк Помпео.

Сва ова три члана Трамповог кабинета су именована на исти дан и сва тројица су били веома искрени у вези са Хилариним злочинима.

7. Акције Конгреса

Конгрес је већ предузео акције против Хилари. Џејсон Чафец је послао писмо Џефу Сесионсу захтевајући да Брајан Паглиано буде оптужен или изведен пред пороту. Паглиано је био члан Хиларино ИТ особља који је поставио њен сервер. Ако се предузму акције против Паглиана, то ће отворити врата ка Хилари.

“Подсетио бих људи да сам Стејт департмент још увек има отворену истрагу. Једна од ствари за коју нам је потребна помоћ Трампове администрације је да добијемо све документе који су нам потребни да дођемо до тог закључка,“ рекао је Џејсон Чафец.

8, Шта зна Тимоти Седлак?

Једна од најочигледнијих прича имплицира да је Клинтон фондација отпуштена 23. фебруара 2017. године. Она укључује човека по имену Тимоти Седлак који тврди да је приватни детектив. Седлак је раније био осуђен као сексуални преступник и осуђен на 42 године затвора због злочина над децом. Он је надавно проглашен кривим за покушај хаковања Клинтон фондације.

Према речима истражитеља, Седлак је имао значајне информације о Хилари и Челси Клинтон у свом дому. Седлак је тврдио да је истраживао Хиларине везе са радикалним милитантима, али ми верујемо да је радио нешто друго. Шта Тимоти Седлак зна о Клинтон фондацији?

Дакле, иако је Трамп од своје победе био љубазан према Клинтоновима у јавности, то би се могло променити веома брзо. Верујемо!


Извор: Webtribune

Оставите коментар

Оставите коментар на Хоће ли се Клинтонови убрзо наћи на удару закона?

* Обавезна поља