Извињавамо се, млого се извињавамо – нашем самозаљубљеном председнику пинокијевског носа и криве духовне диоптрије Александру Ацку Вучићу, и (не)нашој, до јецаја и суза, потрешеној Влади и свој њиховој керберској паради и невладиној прозападној естради.

Извињавамо се, млого се извињавамо… што смо јудинизираног Председника Србије Александра Ацику Вучића и његову Владу дубоко потресли у време Божићних празника и благдана, подсећањем да су Косово и Метохија саставни део оне државе на чијем су челу –  што смо им напоменули да су Председник и Влада Србије а не председник и Влада Велике Албаније или неке нове сиве демоније. –

Што смо их подсетили да је Устав Републике Србије још увек на снази ма колико се они правили да нису обавештени.

Што смо им свима скупа повећали крвни тлак помињањем неуставног Бриселског Споразума који су они као послушни западни фићфирићи противуставно потписали.

Што им скренусмо пажњу да су интереси Србије у Резолуцији 1244 и преговорима у УН–а, а не измештање дијалога у оквире србомрзачке Европске Уније.

Што смо позив на унутрашњи Вучићев монолог са самим собом и ћутљивим му климоглавим керберима, погрешно схватили као позив на свесрпски дилајог и консензус о духовном и историјском срцу Србије.

Што смо им помињањем Космета и светог цара Лазара, пореметили њихове пинокијевске бајке о БДП–у који расте рапидном брзином да се већ јасно види и кроз делимично отшкринути прозор, док се у снежној јануарској бајци државни дуг Србије сваке године драстично смањује за нових 2–3 милијарде евра.

Што смо их подсетили да су Пећка Патријаршија, Дечани, Грачаница и царски Призрен, далеко старији од државе њихових америчких каубојских газда, те да Космет није њихова лична прћија, већ аманет светих предака који се има правно бранити а не бесправно предавати.

Што смо их узнемирили у кићењу Божићне јелке на чијем су врху својом велеиздајом Космета разапели Живога Бога на сред Теразија, а на чијим су гранама распели све свете Србе од светог Саве Немањића, преко светог цара Лазара па све до српског и метохијског новомученика Харитона Црноречког, и то скупа са свим нашим српским светињама, па не могу на миру да уживају у фанфарама и прскалицама њиховог сопственог самопотирања.

Што гласно рекосмо да Космет није изгубљен сем ако их нечија српска јудинска рука евентуално не поклони силоватељима и убицама наших мајки и очева, наших браће и сестара, пострадалих за Крст Часни и слободу златну.

Што смо позвали на замрзавање конфликта на Космету тј. на мир, и чекање по Србе и Србију боље међународне ситуације, како би се на Космету нашло мирно и праведно решење и за Србе и за Албанце, у оквирима државе Србије.

Што не журимо и не хрлимо, као плаћени безумници и продане душе, да као они озаконимо окупацију Космета сопственим потписима и признањима.

Што смо се сетили светих Немањића и Лазаревића, као и светих Карађорђевића и Петровића, који никада не би имали нити ослободили Космет, да су као данашњи врх Србије били духовно продани и купљени за тридесет смрдљивих сребрника.

Што смо их довели до масовне и шизофрене медијске хистерије која их је додатно разголитила у њиховој продаји Космета и показала да се нити Бога боје, нити људи стиде.

Што смо им рекли да је њихово насилно укидање свих српских судова на Космету, и самопотируће предавање у руке шиптарским џелатима и окупаторима свих постојећих српских правних институција на светој српској земљи, најгнуснија велеиздаја. – што смо наљутили и забринули њихове западне саветнике Тонија Блера и Герхарда Шредера, а посебно наше домаће НАТО вештице без метле, Наташу Кандић и Јелену Милић.

Што су нам свети Сава Немањић, Цар Лазар, Косовац Јоване и вера Православна милији од председниковог пријатеља Била Клинтона, или Ацикиног духовног миљеника Макса Вебера који долази из Сашиног омиљеног протестантског миљеа.

Што нисмо ћутали, и мирно, са самопотирућим и мазохистичким уживањем, слушали непрекидни монолог са самим собом, новорекламираног српског супермена. Монолог великог генија, малог месије, највећег сина свих наших грађана и грађанки, оштрог преговорача са својим ликом у огледалу, приајтеља свих српских непријатеља, великог инквизитора, пућастог говорника и ускодиопатријског преговарача – Александра Ацику Вучића.

Што смо се усудили да прозовемо све мумифициране квазиинтелектуалце у председниковим тј. суперменовим мишијим рупама, који само са времена на време, на кратки звиждук вође, смело три пута климну главом на сваку вођину реч, па подвијајући реп брже боље опет хитају у своју комфорну пацовску јазбиницу. И на крају, и по стотину пута!

Извињавамо се, млого се извињавамо, што уопште постојимо, дишемо, ходамо и размишљамо, јер, авај, беде ли наше, нисмо ни знали да чак и за то треба специјална дозвола великог вође, малог месије, највећег сина свих наших грађана и грађанки, супермена без страха и мане, као и његових страних ментора са запада. А камоли за отварање унутрашњег дијалога тј. дрско, и сценаријем не предвиђено прекидање непрекидног самомонолога свесрпског супермена пућастих уста и клизавих наочара, које му стално, све више и дуже падају на половину знојавог носа, носа који му као Пинокију, сваким даном све више расте и расте. Извињавамо се. Млого се извињавамо.


Извор: Стање ствари

Оставите коментар

Оставите коментар на Извињавамо се, Господару, млого се извињавамо!

* Обавезна поља