Не падају медијски корона-снегови да би само покрили брежуљке и удолине наших можданих вијуга, него и да би се показали трагови. Свих. Па и Свете Струке.

Тако је др Бранислав Несторовић, коначно истеран на чистину. Коначно је свима јасно – издајник! Издаје у Србији тешком муком стварани корона-поредак. Планетрани догађај, а ми саботирамо! Увек се нађе неко. Као што смо саботирали и благодети пада Берлинског зида. И таман су нас увели у ред, а он јавља да је најбоље бекство.

Сад би медији, којима је здравље народа важније од свих тиража и гледаности на свету, морали да формирају стрељачки строј. Јесте он „врхунски пулмолог и алерголог“. И добар човек. И одличан професор!  Али то је мало у доба короне. Мора да се буде – „за“ вакцину.

Јер, чему све ово – што се тиче Била Гејтса, Рокфелер фондације, Светског економског форума, а о Светској здравственој организацији да и не говоримо – ако није за вакцину. И све што уз њу иде.

Ових дана опет се неко сетио да прелистава старе бројеве угледног медицинског часописа Лансет који је хвалећи филантропију куће Рокфелера објашњавао како је за разлику од других агенција УН, СЗО 1948. основала Рокфелер фондација. А и данас половина буџета СЗО долази из приватних извора, углавном фармацеутске индустрије, али и других, попут интересената из телекомуникација. Па, уложили су људи. Они су само филантропи. Нису будале. Човекољубље мора да се исплати! Нису Рокфелери Св. Фрањо Асишки. Они не желе да буду само свеци.

Зато и ми морамо да усвојимо наддржавне, наднационалне, надверске, надрасне „рокфелеровске вредности“ (европске нека мало сачекају).

Династија Рокфелер – Оснивачи и финасијери СЗО: На слици из 1967, су шесторо браће Рокфелер, с лева: Дејвид, Виктроп, Френк, Џон, Нелсон и Лоренс (последњи је умро Дејвид 2017. године). Наследници воде увелико послове и банке

Култ вакцинације и свеобухватни план

За План на дневном реду:

1) Свеобухватни програм вакцинације, вероватно са обавезном вакцинацијом. Према програму Гејтс фондације предложена је присилна вакцинација – они који одбију вакцину, на пример, неће моћи да путују. Зато сада самоизолација, да видиш шта је то. И да се вакцинише 7 милијарди људи. Па, шта је то с обзиром на „племените“ циљеве.

2) Масовно смањење броја становника – делом вакцинацијом а и другим средствима. „Ако добро обавимо посао вакцине, можемо смањити светску популацију за 10% до 15%“, говорио је ован предводник светске медицинске струке Бил Гејтс 2010. Човек је, иначе, несвршени правник и приучени инжењер. И филантроп, наравно. И није пристајао ни по коју цену да вакцинише својих троје деце.

3) Да се поради на изради електронских личних карата за сваку особу на планети – у облику нано–чипа, могуће убризгавати заједно са обавезном вакцинацијом. Нано-чип са свим личним подацима моћи ће се читати на даљину. Неће нам требати наногице, нити да полиција надзире самоизолацију. Савршеније свакако него што се данас чипију домаће животиње. Поштује се човек!

4) Да се пређе на дигитализовани новац, нема више готовине. Тако ће сав новац бити Рокфелерових и још две три породице. А они ће бити добри и пустити робове да троше за шта треба.

5) И да се уприличи универзално излажење из 5Г (на лошем је гласу), да би се касније ишло у 6Г. Јер, без неког „Г“ ово не би вредело. Треба то свести на „златну милијарду“. Како су жалили они мајстори по концентрационим логорима на недисциплину људског бића – „отима се то“.

Ето, ту се у најнезгоднијем тренутку појављује и др Несторовић да омета Велики план. На свом микро нивoу. Нећемо ваљда то дозволити. А јесте, др Несторовићје  вазда Кон&Кисић-Тепавчевић корона-верницима био сумњив. Стално је врлудао. Прво је исмевао корону, заносно како он то уме, а онда заједно с екипом, ипак, клекнуо пред њом. Иако чита све (показује да зна шта говоре и јеретици), а пристао је да се поклоне корони. Активан је у операцији Кризног штаба. Одмах иза др Предрага Кона. Лукав или мудар? Додуше, јесте мало намигивао овим сумњичавцима. Као, морамо али знамо ми да ће ово брзо проћи, а онда ћемо се вратити себи. Чак је то ишло дотле да је и др Предраг Кон, највећи ауторитет у Срба за вакцине свих времена, морао да га јавно укорева. Какво враћање! Овде се само иде напред. И напред. Не бих се сложио с Банетом, говорио је вакцинолог очински.

Чланови кризног штаба Предраг Кон и Дарија Кисић Тепавчевић напуштају конференцију за штампу – Фото: Јужне вести

Како и може. Јер, Бане је „екстремно популаран у српској јавности, а исту ту јавност убеђује да вакцинација није добра ствар“, јављају ових дана таблоиди. Ма, још се удружио са мајстором Ђоковићем, Новаком да, па упрегли Теслу, да Николу Теслу, да ударе на Св. Била Гејтса који „врло нападно рекламира вакцину за корону, а на питање да ли ће бити сигурна, рекао је: ‘Па не знамо, не можете да обратите пажњу баш на квалитет, може да буде и нежељених ефеката.’“

Да не поверујеш.

Али, како је могуће да некоме падне на ум да неће вакцину, кад му је понуди доајен нашег вакцинарства др Предраг Кон, човек изузетног искуства, који је и 2009. у време свињског грипа био на челу надлежне Радне групе и добро знао да треба да се купи 7,5 милиона доза вакцине, али као „разумна струка“ се погодио с властима – на 3 милиона тамифлуа од Новартиса, а 850.000 је плаћено авансно. Треба то знати купити, човече!

И пазите  – купити скупљу Новартисову вакцину поред мало јефтиније Глаксо Смит Клајн, с чим је наравно била сагласна тендерска комисија коју је предводио експерт др Тиодоровић Бранислав. Да, овај Бранислав. Двојац с кормиларом, опет на стази.

То је нама средила струка, али… иако је тадашњи председник Борис Тадић лично пред ТВ-камерама дао своју испружену руку да буде први вакцинисани, тај примитивни народ (који зато никад неће ни ући у ЕУ!) ускопистио се, те су др Кон и др Тиодоровић успели да приведу само 149.882 пацијента. Не сећамо се да ли су се они вакцинисали. Сигурно јесу. Шта су потпуковници према Билу генералисимусу. Зато су сад кренули од прве лекције – да нас уче да перемо руке, па ће се с те тачке шприц доживљавати као – врхунско достигнуће. Домородци су увек падали на такве штосове.

То је било толико неодговорно од овог народа: да смо примили ту вакцину, не би нам загађивала средину. Јер, морало се то уништити. И то о трошку државе. Поткопавао се и буџет. И какве све штете нисмо претрпели, јер др Кон је ауторитативно – као човек који је „имао дојаву“ да се клади на сигурно – јављао да  нас  2009. од тог свињског H1N1 може оболети и 2,5 милиона јединки, али народ је као и толико пута разочарао: прво, хоспитализовано је само 6.021 – од тога 137 умрлих. Више од пола на респираторима.

Вакцина COVID-19, монтажа – Извор: Између сна и јаве

Струка заслужује бољи народ

Кад ово прочитате свакоме је јасно да оваква Струка заслужује бољи народ. Али, суђено им је да потроше своје каријере бацајући бисере пред свиње. И они одустати неће. И не могу. Па сад, после тако спектакуларних резултата др Несторовић – издваја мишљење!

Питали др Предрага Кона, како је то могуће­?

Добро рекао је вакцинолог, он је био против, „али није имало смисла да поново дајем оставку“. То, с оставком, већ  је искористио кад је увео у ред Српску православну цркву за Ускрс. И, бога му, није овај Несторовић тако велика препрека као патријарх. Или можда испадне! Али нема се времена за тактизирање.

Јер, сад мора народ да се одржава будним у дугим корона ноћима а без ванредног стања. „Али остају на снази ванредне мере“, каже др Кон. Нема опуштања. Бил Гејтс је мало заказао: обећао, а још није направио вакцину, зато све мора бити ванредно.

Зато сваки дан у свим вестима треба јављати како ће се – корона вратити. За пет, шест, седам месеци. Колективни имунитет је бесмислица. Истраживања СЗО показују. И убиће баш Тебе! (Сетите се оних плаката са упртим прстом у Русији и Америци на почетку прошлог века.)

Никад не скидај маску! Нигде. У дугим летњим данима треба наћи дуге, до рамена, гумене рукавице. По могућству плаве. И не скидати их ни у купатилу. А у кафићима ни случајно. Кафа мора сваки пут да вам приседне. То ће значити да су коронске мере спаса успешне.

Јер, велике су обавезе пред нама. Не смемо ту да кикснемо. Шта би у свету мислили о нама? А таман су почели да нас „воле и поштују“. Билдерберговци би тако презрели нашу премијерку. Сорошев син више никад не би дошао у Београд и свратио у Стари двор. Ротаријанци би се за сва времена иселили у Праг. Сад се види како је била велика она идеја да нас се преведе у протестанте, по логици Веберове „протестантске етике“. У њој је Косово само камен око врата. А корона може бити и добро. Како показују рачуни у банкама.

Зато др Предраг Кон и компанија никад неће моћи, а ни хтети, да се упуштају у размишљања зашто др Несторовић и слични њему (он можда може опет да промени мишљење, али „слични њему“ неће и не могу!) не хватају такву шансу изванредну с обе руке. А ствар је тако „ин“ – пошто је, како рече др Предраг Кон, његова „иделогија је епидемиологија“. Важна је „борба за животе људи“, људи су неважни. Његово царство је пандемија. И ту је крај. Јер, људима хришћанске цивилизације – којима су Божји дарови љубав и слобода – понуде тог царства су ропство. Читава историја је бежања од тога. Плашење смрћу да би се сумњичавци држали у пандемијском лимбу је људски неморал. И ту свака могућност помирења нестаје. Или хришћанског неће бити. А хришћанска цивилизациоја од самих антихириста је немогућа. Неодржива. Зато ће се претња корона-поретком распрснути као мехур од сапунице. Огољавање света, који се указује иза оваквог погледа на живот, биће болно. Али ће бити здраво. Кад прођемо кроз сва искушења. 


Извор: Између сна и јаве

Оставите коментар

Оставите коментар на Култ вакцине, „струка“ и свеобухватни план

* Обавезна поља