Sergej Lavrov i Dzon KeriНевоља је ушла у администрацију Председника САД и у Конгрес те државе, који као нека тврђава истине и правде стоје узвишено усред овог прљавог и суровог света.

Непријатељи из свих крајева земље отказују поверење Американцима и њихову тврђаву засипају саксијама са нечистоћама.

Ови Хуни и Варвари створили су велику армију против бедема истине и правде, која просто жуди да погази достигнућа америчке демократије.

Диктаторска Русија удара брвном на врата те тврђаве, покушавајући да по сваку цену постигне свој циљ. Не само да Руси увек извижде америчке покушаје да се сиријски људождер Башар Асад истера на чистац, него су још у тврђаву послали и анонимно писмо где се црно на бело показује да су људе у Гути тровали самозапаљивим сарином. Управо су њихови проклети хемичари и пронашли и пустили у свет свакојаке графиконе и анализе, са којима се сад мора нешто учинити.

А ни у самој тврђави није све тако једноставно. Тајни новинарски мрзавци скривајући се по угловима земље, натерали су администрацију да одговори зашто се њени верни сатрапи у Гути нису досетили да украду у Асада прави гас, него су на жене и децу бацили отров кућне производње? Ко ће сада посркати сву ту кашу?

Да, ту је још и та монахиња са читавим институцијама за заштиту некаквих одвратних људских права, која је преузела и анализирала све материјалне доказе и спровела анализу документованих података за хемијски напад у Гути. Уместо да се моли Богу, она је правила видео записе. И наравно, много тога је и сакупила. Но, администрација није крива што њихови лојални сатрапи нису баш школовани, а тек о самом режирању сценарија – немају појма. Њихова професија је другачија – они су убице. Они су “с брда с дола” набацали снимљене кадрове са “пострадалима” на различитим местима и снимали су их у различитим позама, па сад Вашингтон мора да се оправдава.

И наравно, ту су команданту одбране Керију покварени Руси тутнули да потпише њихову резолуцију, јер кажу, уколико не потпише, биће још горе. По целом свету ћемо раширити ваше бесмислице.

chack noris

Њихов Лавров је веома лукав министар. У стању је да у сваком тренутку опали некаквим папиром, да ти се од тога заврти у глави.

Тако је Кери и потписао пројекат резолуције, која му се једноставно гади. Тобоже, нећемо сада бомбардовати Асада, он је уздрман. Но, нема се куд, руке су заврнули, запушили уста крпом и песницу поставили под нос.

Додуше, ту је Председник Обама покушао да припомогне, хистерично изливши бес на Генералну Скуштину УН. Подсетио је Варваре и Хуне да је Америка изузетна земља, оно што пожели, то и уради. А онај ко се са њом спори, тај долази у сукоб са здравим разумом.

Дакле, он је понешто разјаснио, али слаба вајда. Свеједно, ти други народи не желе да туку Башара Асада, а толико пара је већ бачено да би се довукле толике снаге око Сирије. Ко осим сопствене администрације размишља о тим доларима које часно плаћају порески обавезници? Ко ће бити одговоран за њих? Само један носач авиона поприличну своту кошта.

Очигледно, мораће се другачије дејствовати. На пример, пронаћи ће код Асада скривено складиште хемијског оружја које он није желео да даје инспекторима. Тада то мора изазавати рат. Ту Руси не могу ништа.

Откуд ће се појавити складиште? Тако, једноставно. Могу се на пример ископирати канистери које је Асад предао инспекторима УН, зачинити их израелским сарином, и – преко Турске поново увести у Сирију. Тамо се могу закопати у било ком напуштеном рову, а онда их “пронаћи”. Тада се Асад може бомбардовати до миле воље.

Само, господо, оставите се тих бајки о ”часној игри”. Са Хунима и Варварима никада се нису водиле такве игре. Оне се воде само због одабраних.


Извор: Фонд Стратешке културе

Оставите коментар

Оставите коментар на Манија крвоплолића као дијагноза америчке администрације

* Обавезна поља