holmogorov_egor_2_200_autoЕво једноставног и јасног објашњења онога што се догодило са Србијом.

1. Косово је историјско срце Србије, колевка српског народа.

2. У 20. веку Косово су почели да насељавају гастарбајтери из Албаније.

3. Тито, који је ситнио Југославију на делове, створио им је аутономију. У стилу: „Таџичка аутономна покрајина Владимирска област“.

4. Још за време Тита почели су прогон и пребијање Срба. Улазак Албанаца из Албаније на Косово био је готово неконтролисан.

5. Кад је Милошевић дошао на власт, он је рекао Србима: „Нико не сме да вас бије“.

6. Албанци су потом створили терористичке банде, на челу са људождером Хашимом Тачијем, кога подржавају САД.

7. САД су 90-тих година водиле политику гушења Срба. Помагале су Хрватима да обаве етничко чишћење у Републици Српској Крајини. Босанским Србима нису дозволили да се уједине са Србијом.

8. У оквиру те исте политике САД су узеле у заштиту Албанце на Косову када је српска армија почела чишћење терориста.

9. Било је изјава: Срби депортују народ (једино су Хрвати, уз помоћ САД, депортовали све Србе из Крајине) и догађа се „хуманитарна катастрофа“.

10. Већина Албанаца на Косову били су страни држављани, и било је потпуно легално да буду депортовани из стране државе. Српска армија је водила рат само са терористима који су убијали Србе. Нема никаквих доказа да је било етничког чишћења и масовних убијања које су организовали Срби, није их пронашао NATO ни после 15 година непрекидне владавине.

11. Проглашавањем да „спречавају хуманитарну катастрофу“, САД су почеле да бомбардују и ракетирају цивилне објекте – болнице, мостове, телевизијске центре, школске аутобусе… Погинуло је више од 2.000 Срба цивила и 250 војника и полицајаца.

12. Српска армија готово и да није ратовала да не би заоштрила ситуацију иако је оборила један „стелт“.

kosovoikone3

13. Русија је у почетку заузела оштар антинатовски став. Премијер Примаков је вратио свој авион над Атлантиком, који је летео у САД. Земљом су се одржавали спонтани и масовни антинатовски митинзи. Либерални лобисти изливали су на Примакова и Србе тоне отрова и мржње.

14. У мају 1999. Јељцин је склонио Примакова, а Русија је почела наметање мира Србима.

15. Резултат: Косово је окупирао NATO под окриљем УН – снагама KFOR. Русија је из тих снага убрзо била избачена.

16. После окупације, албански становници на Косову (они који су напола држављани друге земље) проглашавају независност коју Запад признаје. Срби, без обзира што су на власти колаборационисти, не признају независност Косова.

17. Србе на Косову су побили, спалили им куће и протерали – осим наСеверу Косова, из области око Косовске Митровице. Уништени су и оштећени древни манастири – споменици архитектуре.

18. Севером Косова управљају српске власти. Албанско Косово га не признаје, позивајући се на… „територијалну целовитост“ своје „државе“ (!).

19. Лидер косовских терориста премијер Хашим Тачи оптужен је за киднаповање људи и трговину њиховим органима.

20. Генерално, управо на солидарности са Србијом настао је овај механизам који је након 15 година почео да даје плодове. Управо је на Косову почео савремени руски политички национализам. Сајт Doctrina.ru, који припада Константину Кирилову и мени, почео је са радом управо ради подршке Србима.

Ако неко још није разумео: Косово je Србиjа. Ми смо дочекали, дочекаће и Срби.


Извор: Факти

Коментари

Један коментар на Русија је дочекала Крим, дочекаће и Срби Косово

Оставите коментар

Оставите коментар на Русија је дочекала Крим, дочекаће и Срби Косово

* Обавезна поља