ceopom istina za FB - slajdДа ли заиста верујете да знате куда иде Србија? Да ли, спадате у оне који у Вучићевим болесним визијама виде стварну будућност наше деце? Или, можда, искрено мислите да Немачка икада може бити пријатељ Србије? Да ли осећате да масонска кецеља скрива тајне којих нема у речима Патријарха Павла или Владике Николаја? Да ли сте убеђени да је састанак Трилатерале за Београд важнији догађај од доласка Владимира Путина и његовог „Живела братска Србија!“?

Ако је Ваш одговор на ова питања „Да“ онда немојте читати даље ову објаву. Нећемо се разумети! Онда је ово данас Ваша Србија и ЦЕОПОМ Вам није потребан. Напротив. Ви сте срећна особа, а срећи сумње не требају!

Али, ако је Ваш одговор одречан, онда имате бар свест о томе да сте жртва великог и погубног процеса који над нама и нашом домовином спроводе евро-атлантски плаћеници кроз мрежу политичких странака, невладиних организација и контролисане медијске мреже. Онда ВИ читате сајт ЦЕОПОМ-Истина и желите да завирите иза завесе…

… а иза завесе је мрак историјских, верских, интересних и геополитичких антисрпских тајни. У том мраку леже корени нашег данашњег страдања и, можда, сутрашњег нестајања. Јер, ништа од оног што нам се дешава није случајно. Национални сајт ЦЕОПОМ-Истина осветлио је део тог мрака и настављаће то да чини. Плански, студиозно и аргументовано. Али, његови домени су ограничени. Он је шибица у огромној, мрачној, просторији. Желимо да упалимо сијалицу, а затим и рефлектор!!

 Помозите нам да осветлимо Србију и демаскирамо успостављени манипулативни систем којим се врши директни атак на нашу свест, наше здравље и наше животе!

Сајт ЦЕОПОМ-Истина само је први пкорак у пројекту успостављања ЦЕнтра за Откривање ПОлитичких Манипулација (ЦЕОПОМ). Он је наш прозор ка Вама и њега смо отворили сами. Да видите ко смо, шта хоћемо и шта можемо. У међувремену наставили смо изучавање глобалистичких манипулативних технологија и поставили матрице за њихово препознавање и разобличење.  Следећи наши кораци ће бити:

2. Отварање информативне канцеларије за декодирање политичких манипулација, која ће свакодневно и конкретно указивати на процесе манипулације који су у току, давати коментаре на актуелне изјаве носиоца тих процеса, као и откривати конкретне оперативне технике које се при томе користе.

3. Реализација културног програма „Црвени божури“ као реакција на њихов покушај поништавања српског националног кода који, од ритуалне, „датумске“ седнице у Крушевцу, предводи Влада Србије!!

4. Разоткривање методологије ЦЕСИД-а за пуну контролу изборног процеса у Србији, без чега у нашој земљи не може бити фер и демократских избора.

Па онда идемо даље … !!

Сваки од ових прогама може се развијати независно, али први следећи корак, отварање Канцеларије ЦЕОПОМ-а, биће најважнији, јер означава прелазак у професионалну фазу рада! А ту више ентузијазам није довољан, нити има импровизације.

ПОМОЗИТЕ НАМ ДА УПАЛИМО СВЕТЛО! Прикључите нам се кроз пословни однос или донацију.

Gift

Д о н а ц и ј а

Донирајте нас ако сте у могућности. Помозите нам да обезбедимо опремљеност и организацију посла која ће омогућити разобличавање десетак манипулативних напада на Вашу свест свакога дана. Да уместо форме имате суштину, да уместо последица сагледате узроке. Свака Ваша донација је добро дошла, при чему можете инсистирати на анонимности или постати члан нашег клуба пријатеља, са посебним статусом. Инструкције за донације у приложеном линку:  https://www.ceopom-istina.rs/donatsije/ Контакт за сва питања у вези донација:  donacije@ceopom-istina.rs

Реклама и пропаганда

Рекламирајте или огласите своје пословне активности на сајту ЦЕОПОМ-Истина. Добијате видљивост на просторима бивше СФРЈ, посебно у српским земљама, као и у западној Европи, Русији и северноамеричком континенту (САД и Канада). Будите спонзор неке од наших страница или рубрика, избаците свој лого на најчитанијим страницама, објавите слоган у нашем слајдеру… Могућности су практично неограничене.

У контакту са нашим маркетингом добићете најбољу понуду и услугу за уложени новац, а ми средства за развијање пројекта. Информације на:  marketing@ceopom-istina.rs

 Пословни пројекти и промотивне активности

Нудимо Вам могућност свих облика трајне или привремене презентације Ваших пословних пројеката на овом порталу (погледајте линк:  https://www.ceopom-istina.rs/poslovni-projekti/poslovni-projekti-2/). Практично, добијате своју страницу коју можете мењати, ширити или прилагођавати сходно својим потребама.

Такође Вам нудимо организацију и надгледање  свих врста промотивних кампања економског или политичког типа, као и декодирање негативних манипулативних кампања којим сте изложени, а што је ужа специјалност целокупног пројекта!!

Можемо за Вас извршити све врсте економских или политичких анализа, написати елаборате о економској оправданости инвестиција (бизнис планове), реализовати Програме за добијање start-up кредита, аргументовано Вам помоћи у доношењу стратешких и политичких одлука, користећи оргиналну ЦЕОПОМ-методологију.

CEOPOM-Istina  12

Да ли се питате откуда оволико насиља свуда око нас, откуда оволико намерних или случајних смрти, оволико гладних у богатој земљи, оволико самоубистава, оволико саобраћајних несрећа …

Помозите нам да истражимо до краја и откријемо Вам нити којима невидљиви господари управљају нашим судбинама, нашим психичким и физичким здрављем, нашим животима…

ЦЕОПОМ-Истина је већ постао место где долазите да сазнате узроке и последице важних догађања, да сазнате „другу“ верзију. Има нас све више и то је добро. Али, тек када искра постане пламен можемо се огрејати.

Донирајте нас или ангажујте. И једно и друго вратиће Вам се вишеструко. Јер, само је истинска Србија НАША СРБИЈА … !!


Извор: ЦЕОПОМ-Истина

Оставите коментар

Оставите коментар на Помозите ЦЕОПОМ пројекат

* Обавезна поља