biznis

У оквиру својих активности ЦЕОПОМ-Истина ће развијати и секцију „Пословни пројекти“ која има за циљ да посетиоцима сајта, пре свега онима из света бизниса, представи конкретне пословне могућности одређених атрактивних и профитабилних пројеката који из разних разлога нису довољно познати.

Циљ овакве активности је пре свега промоција привредних потенцијала Србије, али и иницирање привредног повезивања, заједничких улагања и других облика конкретне пословне сарадње.

Представљање пројеката врши се на основу информација и документације коју доставља клијент и, без обзира што ради основне провере, ЦЕОПОМ-Истина не може сносити одговорност за веродостојност изнетих података, већ она пада на клијента који је податке доставио.

Контакти између заинтересованих страна одвијају се директно, без знања и учешћа ЦЕОПОМА, изузев ако оне не захтевају неку од његових услуга.

За потребе представљених пројеката, али и уопште можемо пружити следеће услуге:

          Економске анализе оправданости улагања и бизнис планове

          Економске анализе тржишта и увођења нових производа

          Програме за добијање кредита од пословних банака и Фонда за развој

          Годишње извештаје о пословању за органе управљања и друге потребе

ceopom istina za FB (2)          Пропагандне кампање свих врста

          Остале економске услуге

Представљени пројекти налазе се на сајту до реализације или док клијент то захтева. Пројекти су у целости власништво клијента и он их може, у складу са својом пословном политиком и намерама, увек повући са сајта.


Извор: ЦЕОПОМ - Истина

Оставите коментар

Оставите коментар на ПОСЛОВНИ ПРОЈЕКТИ – ПОЧЕТНА

* Обавезна поља