Списак звезда и звездица српске естрадне сцене на плати у ПОШТИ Србије

Списак фиктивног запослених на ПОШТИ Србије је подужи и на њему се налазе и имена за које човек никада не би помислио да им је посао у јавном сектору потребан, јер гламур и сјај којим зраче са малих екрана говори супротно. Сада знамо и одакле.

Певачица Јелена Броћић, старлета Тијана Ајфон, певачице Нела Богдановић и Јасна Миленковић Јами, уз доајене српске естрде Жељка Самарџића и глумишта Бранка Kоцкицу Милићевића само су нека од имена која се налазе на платном списку ПОШТА Србије.

Списак „славних“ се ту не завршава.

Сви наведени уз рођену сестру Оливере Јовићевић – Нелу Бојовић, жену Оливериног колеге Срђана Предојевића – Мирјану, заменика председника Спрске лиге Горана Миленковића и други покрети и странчице Заветници, Српске деснице, Српске лиге, Стубови, антиваксерски покрети и њима слични су директно намирени преко банкомата званог ПОШТА Србије у власништву ПУПС-а.

Жељко Самарџић, који је својевремено био чувени срцоломац и чији су концерти представљали врхунац прославе Осмог марта за многе домаћице, запослен је у Пошти!!! Његова примања су трн у оку многим поштарима, који по хладноћи и врућини носе тешке торбе, за мизерних тридесетак хиљада, а њихов „колега“ Самарџић, добија далеко више. За шта? И зашто је уопште на платном списку Поште? Сумња се да је то исплата због његове подршке председнику Вучићу, а неки мисле и да је то уместо исплате гаже, за приватне директорске прославе.

Поштари су почели да свом „колеги“ шаљу поруке на друштвене мреже уз позиве да подржи њихову борбу за повећање плата, али је Самарџић те поруке редовно брисао.

Такође некада популарна Снежана Берић која се представљала као Екстра Нена, налази се на Поштином платном списку, а ту је и никад популарни али свеприсутни Марко Кон. Познат по вероватно најгорој песми свих времена којом смо се представљали на Евровизији.

Једини заједнички именитељ им је подршка Александру Вучићу. Директна путем медија у рукама режима или латентна тако што за рачун власти нападају опоненте власти или нападају оне напредњаке којима је истекао рок трајања (Јутка, Симоновић из Гроцке и слични).

Радници поште са пуним правом су у штрајку, поготово ако се зна да су плате горе наведених (топ менанџмент, тако воле да се зову) које потписује директорица Мира Петровић су у просеку око 200.000 динара. Док писмоноше имају између 32.000 до 39.000 динара.

Паметноме доста.


Извор: Информатива, Видовдан

Оставите коментар

Оставите коментар на Естрада на платним листама Поште Србије

* Обавезна поља