mihailo_medenica_01Лично, мени за Пајтића „И уз Ибар и низ Ибар“, што се оно каже!

И он му дође нешто као остављена Вучићева швалерка која повређене сујете галами и богоради, али овог пута морам да станем у исту ‘ладовину где се дела и његова смехотресна влада! Само да провирим у жбун, додуше.

Заправо, није реч о Пајтићу колико о Стефановић др. Небојши и наравно свепирсутном, свевидећем и свезнајућем вођи, коме фали још само да се огласи кад некој жени касни циклус, тврдећи да је и то напад на њега!

Дабоме, реч је о тренутно актуелнијој афери од Кристијана и неке тамо балерине – траскрипти разговора препланулог демократе и сестре министарке ни за шта – Кори Удовички!

Да не препричавам, знате о чему је реч. Наравно, машинерија Вучића мироточивог од сабајле ради пуном паром како би оспорила сваку запету, а камоли реч, поменутих списа, убеђујући нас са свих телевизија како смо ретардирано- импотентно-шуљевито-клемпави усудимо ли се да поверујемо у најмонструозније лажи о власти и великом вођи, горих чак и од оних да је Александар Вучић некада прелепљивао табле са натписом улице Зорана Ђинђића…

Наравно, најгрлатији је Стефановић др. Небојша, који од ране зоре, крмељив, спопада камермане и новинаре, ко онај навијач Страјинића, урлајући у кадру: „Нит је Вучић педер, нит је ишта од поменутог истина, открили смо за 26 секунди читаву превару“!

И заиста не знам да ли је истина, али оно што живцира јесте тај гебелсовски манир читаве машинерије која се захукта у секунди да нешто дискредитује, дајући тиме јасно до знања и медијима шта им ваља чинити и по чијој коприви не газити ни у лудилу!

Овде је дакле истина упитна, али у случају „крађе“ идентитета премијеровог брата није било места двојби, баш као и у случају пребијања истог током прошлогодишње геј параде, као и случају доктората министра који од сабајле није преотео термин још само др. Нади Мацури, па доктората чувара „Београда на води“ у зимском периоду Синише Малог, као и уговора о истом пројекту који се ваљда загубио негде у фотокопирници, те истини о погибији пилота војног хеликоптера и цивила у њему, инвеститорима који до Србије стижу изгледа спорије и трновитије од азиланата, кафанских несташлука Ивице Дачића за које су сви знали али ником нису сметали, и још сијасет афера и аферица које су остале неупитне, јер су једноставно Алек и његови јевађелисти пресекли у минути: можда и постоје два краја батине, али су оба у нашим рукама!

pajtic-suzeДа поновим још једаред- лично се мени за Пајтића и дружину са Шулетовог пашњака онолико… али док год је истина само оно што нам се сервира као Стефановић и Вулин за четири и више особа- најебали смо ко жути!

Не ови „жути“ у ладовини, већ они које Тома – изгледа да ми је грешком диплома упала у казан с ракијом – Николић помиње цитирајући баба Курану и остале видовњаке!

Све се овде у принципу своди на то да је лопов рекао лопову да је лопов, али немојте мислити да смо баш сви балерине и да ћемо опчињено гледати у Кристијана…
Нису нам баш свима „украли“ идентитете и отворили семенкаре на наше име…


Извор: Два у један

Оставите коментар

Оставите коментар на Афера Пајтић – ко поверује клемпаве му уши

* Обавезна поља