amerika-propagandaАмеричка пропаганда је у 2014. години достигла савршенство и превазишла је Гебелса, догађаји у Украјини то потврђују, наводи се у колумни Раула Мејџера на сајту The Ron Paul Institute.

По његовом мишљењу, 2014. годину карактерише појава бесконачних ничим поткрепљених тврдњи у америчким медијима. А најеклатантнији пример празних изјава су информације о догађајима у Украјини.

Медији још увек нису изнели никакве доказе као потврду за своје оптужбе на рачун председника Русије поводом догађаја у Украјини, при том кијевска влада, коју су устоличиле САД и ЕУ, још није решила ниједан проблем, а послала је армију да убија сопствене грађане, истиче Мејџер.

Када је летос оборен малезијски Боинг 777 (лет MH17), то су исто приписали Русији и устаницима Донбаса, али докази за ту верзију никада нису изнети.

Можда су то заиста урадили устаници, али с тим доказима не може се искључити ни варијанта да је то дело руку Марсоваца, иронише Мејџер.

У међувремену, против Русије се уводе нове санкције, које стварају тешкоће како руском народу, тако и европском бизнису, истиче он.

По Мејџеровом мишљењу, ниво образовања у данашњем западном свету требало би да натера људе да се критичније односе према информацијама које подносе званични медији. Зато он сугерише америчким читаоцима и гледаоцима да траже алтернативне изворе информисања.


Извор: Факти

Оставите коментар

Оставите коментар на Америчка пропаганда превазилази Гебелсову

* Обавезна поља