putin-novaРуски лидер Владимир Путин честитао је Нову годину сународницима са Великим кремаљским дворцем иза леђа.

Рекао им је и ово: „Сада, када сводимо билансе 2014. године, желим да вам се искрено захвалим за јединство и солидарност које сте показали, за дубоки осећај за правду, за част, праведност и одговорност за судбину своје земље, за неопозиву спремност да браните интересе Русије, да будете с њом и у данима тријумфа и у време искушења, да помажете у реализацији наших најсмелијих и најдалекосежнијих планова.

Свако од нас на Нову годину мисли пре свега о добробити своје породице и жели здравље и срећу својим најближим. Срећа и успех сваког нашег човека уграђени су у процват наше Русије.

Љубав према Отаџбини једно је од најмоћнијих и најузвишенијих осећања. Она се у пуној мери испољила у братској подршци становницима Крима и Севастопоља када су били тврдо решили да се врате у своју родну кућу. Тај догађај ће заувек остати један од најважнијих у нашој националној историји.

Олимпијада у Сочију пример је како треба реализовати планове. Са њом се остварио један наш сан: ми нисмо само организовали најбољу зимску Олимпијаду у историји, него само на њој и победили. То је заслуга свих наших грађана: и наших олимпијаца и свих који су их подржавали.

У години која стиже, чека нас да заједно решимо много задатака. Та година ће бити онаква каквом је ми учинимо, колико се ефикасно, креативно и успешно буде трудио свако од нас. Других рецепата нема. Морамо остварити све што смо наумили – ради себе, ради наше деце, ради Русије.

Нова година је на прагу. Време је да топле речи кажемо својим најближим. Да им се захвалимо за разумевање и поузданост, за трпељивост и бригу о нама. Што међу нама буде више доброте и љубави – то ћемо бити сигурнији у себе и јачи, а то значи да ћемо неизоставно успети“.


Извор: Факти

Оставите коментар

Оставите коментар на Путин захвалио народу на подршци

* Обавезна поља