zoran-babic-beta_fБЕОГРАД – Шеф посланичког клуба СНС Зоран Бабић изјавио је данас да су разлози због којих се та странка залаже за ванредне парламентарне изборе потреба за јачим капацитетом скупштине и владе, као и то да реформске потезе спроводе они којима се највише верује, а то су шеф напредњака Александар Вучић и СНС.

– За све будуће реформске мере које је СНС спремна да спроведе, за све изазове који нас у наредним годинама очекују, потребан је јачи капацитет владе и јачи капацитет у скупштини и то је један од разлога због кога се залажемо за ванредне парламентарне изборе – рекао је Бабић новинарима у парламенту.

Други разлог лежи у томе, додао је Бабић, да реформске потезе у будућности, да би им се веровало, морају да раде они који имају највеће поверење код грађана, а то су у овом тренутку Вучић и СНС.

Према његовим речима, СНС-у није приоритет ни број ни величина фотеља у којима ће бити, већ то да се настави са суштинском, перманентном и сталном борбом против организованог криминала и корпуције.

– Потребно је спроводити реформске ствари, а на популистичке, потребно је водити реалну политику, коју води СНС, а не традиционално-видовњачку политику – како ћемо проћи, ако се распишу ванредни избори – рекао је Бабић и закључио да зато сматра да су неопходни ванредни парламентарни избори.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Бабић се залаже за ванредне изборе

* Обавезна поља