mihailo_medenica_01Можда вест да се премијер Србије налази у дводневној посети Азербејџану и не би изазвала нарочиту пажњу да Зоран Бабић, шеф посланичке групе СНС у институцији којом као стечајни управник руководи Маја Гојковић, није сазвао хитну конференцију за штампу одмах по слетању владиног авиона у Баку и усхићено објавио да Александар Вучић ни једанпут током лета није напустио авион, за разлику од осталих чланова делегације, па и чланова посаде!

– Верујте, ево док стојим пред вама мени се од радости, узбуђења, менталног и физичког дивљења према премијеру већ иде у тоалет, али нећу, издржаћу кад је могао и он током оних 14 сати скупштинске расправе о “Београду на води”! Међутим, није то повод мог обраћања, већ твит који је наш Алек написао по доласку у братски Азербејџан: “Током читавог лета ни једанпут нисам напустио авион, чиме сам показао да ми је добробит Србије на првом месту, за разлику од пилота који је три пута излазио напоље и стјуардесе која је више била на крилу авиона него у самој летелици, па сам морао да преузмем одговорност за управљање авионом и послуживањем путника”…- у даху је физички и ментално усхићени Бабић прочитао поменути твит, зарекавши се да до летње паузе у раду парламента неће напуштати салу, па чак ни у потаји, током пауза, трчати до филадендрона у доњем левом углу, недалеко од говорнице.

На Вучићев твит писмом подршке реаговали су и Друштво уролога Србије, Удружење испијача пива испред драгстора, др. Нада Мацура, као и Жељко Јоксимовић, некадашњи представник Србије на “Еуросонгу” у Азербејџану.

– Задивљен сам, заиста! Као члан жирија “X фактора” убеђен сам да премијер поседује тајп фактор и сасвим сигурно бих га пусти у следећи круг такмичења уколико би се пријавио и показао на сцени колио може да трпи зарад добробити Србије- напоменуо је Јоксимовић у писму, док је председник Удружења испијача пива Миле Бешика нечитким, али ментално и физички задивјеним рукописом исписао неколико речи за историју: “Не знам јел тај Бабић нека марка пива, али га у потпуности подржавам! Најдуже што сам ја за добробит Србије успео да издржим јесте 20 пива без одласка у жбуње, али то је ништа наспрам премијеровог подвига, којим је још једнапут доказао да му је Србија на срцу, душу и бешики! Алал вера, мајсторе! Пусти ти ове душмане што питају за хеликоптер, инвестиције, плате пензије, радна места, Европу… Нек они издрже притисак који си ти издржао, па нек се јаве”!

Друштво уролога Србије позвало је премијера да по повратку из Азербејџана буде њихов гост и преузме одговорност да сам себи уради ултразвук бешике који би потом урамили и поставили у хол славних.

Докторка Нада Мацура није хтела да коментарише физичко и ментално дивљење Зорана Бабића, не желећи да се меша у поље рада колега из Ковина, али је са задовољством констатовала да Србија заиста иде дивовским корацима напред, с обзиром да је води човек који озбиљно схвата њене савете о слојевитом облачењу, оптимизму, кишобрану и флашици воде…

– Председник владе очигледно уноси доста течности, али успева да контролише свој организам, као уосталом и све остало у Србији! Само једно велико браво од мене! Човек који 14 сати не напусти салу, човек који ни једанпут не изађе из авиона током лета, човек који први пут седне за шиваћу машину и уради онакав штеп, па то је особа која заиста има право да каже: “Непијатно ми је колико нам добро иде” и да га нико не упита: “А, где нам то иде и кад ће више крај”- наводи се у саопштењу др. Мацуре.

aleksandar-vucic-Tanjug

Због свега наведеног, због несумњиве жртве коју свакодневно подноси за Србију, збогт душмана који постављају свакаква питања а немају бешику да неколико месеци/година сачекају на одговоре, председник Николић је вандредним указом одликовао Александра Вучића због подвига какав није запамћен од времена када је Драгољуб Мићуновић осам дана лутао скупштином тражећи излаз и дневнице за време проведено у тумарању.

За крај, уколико буде ванредних избора из владајуће коалиције поручују да ће мото њихове кампање бити сличан претходном, уз незнатну измену: “Бешика у коју верујемо”, уместо превазиђене “Будућност у коју верујемо”!

Важно је веровати у нешто, јер нада умире последња.

Будућност има свако, али онакву бешику- мало ко!

У име физички и ментално задивљене Србије- хвала!

Ко први у wц- магарац! Ко последњи- нек поведе и Зорана Бабића…


Извор: Два у један

Оставите коментар

Оставите коментар на Бешика у коју верујемо

* Обавезна поља