При крају председничке кампање администрација Доналда Трампа јасно је поручила Клинтововој и Обаминој администрацијији да нешто није у реду са њиховим администрацијама, пошто су оне донеле и подржале тзв. независно Косово и наводно „донели слободу“ Албанцима на Косову. „Такво Косово,“ говорио је Трамп, „данас има највише терориста у Сирији по глави становника, онда морамо видети шта је са тим Косовом!?,“ поручио је Трамп у предизборној кампањи.

Без обзира што администрација новог америчког председника Доналда Трампа, за инагурацију првог човека Америке, није позвала никог од Албанаца са Косова на молитвени доручак, не може се рећи да је Америка сада демократска и праведна држава али се може рећи да је Америка, као прва држава у свету која је прерасла из државе у државну терористичку организацију, с правом донела одлуку да албанске терористе са Косова, оне баш сада на власти, убице, неписмене олупине (Тачи, Весељи, Лимај, Харадинај…) не позове на молитвени доручак.

Трамп, трезвеним размишљањем, направио је прави потез, јер шта ће му терористи (Албанци са Косова) на молитвеном доручку каквих су се редовно преједали у време Клинтонове и Обамине администрације, које су човечанству и државама у свету нанеле више зла, терора и злочина него ико икада у историји.

Ово је први и прави потез новог америчког председника којим се дистанцира од Косова и актуелне власти (која је далеко од демократије, писмености, Европе као тековине људских права) и привржености Приштине тероризму, међународном тероризму, наркомафији, криминалу и трговини белим робљем.

Албанци са Косова су бар десет година пре 1999. године имали своје представнике на молитвеним доручцима у Вашингтону, истина без филије, па све до ове 2016. године када нису позвани ни на предјело, ни на чачкалицу, ни запаковани хамбургер из Мекдоналдса!?

Амерички истински знак да су их искористили док су им били потребни је то што су сада албанске „власти“ у Приштини добиле заслужену шут карту. Велики тајо рекао је НЕ, прећутно али толико јасно, Албанцима са Косова, па ће Приштина сада патити због таквог потеза Америке која их оставила да прескоче доручак.

Какав-такав молитвени доручак са 3000 званица пријаће свима без Албанаца са Косова, који, да се зна, за актуелног председника државе имају човека без школе, терористу Хашима Тачија, а за председника тзв. скупштине Косова такође човека без школе и терористу Кадрија Весељија. А ту су на власти са таквим квалификацијама још многи. Па ко би такве позивао на било какав доручак?


Извор: ИН4С

Оставите коментар

Оставите коментар на Без косовских Албанаца на Трамповом молитвеном доручку

* Обавезна поља