borko-stefanovic2БEOГРAД – функционер Демокрстске странке Борислав Стефановић поручио jе данас да без обзира на проблеме у тоj странци ДС не може да се поцепа и ниjе jоj место „на резервноj клупи Aлександра Вучића“, а на Главном одбору 18. jануара, како очекуjе, биће стављена тачка на ситуациjу у ДС.

Стефановић признаjе да у ДС постоjе две групе људи коjи другачиjе виде политику коjу странка води и њен резултат, као и резултате руководства странке.

Oн jе навео да без обзира на проблеме у странци, коjе, додаjе, често изазива и сама власт, као и на постоjање групе људи коjа се залаже за сарадњу са напредњацима, ДС не може да се поцепа.

„ДС се не распада, од ње се отпада. ДС има jасно дефинисану социjалдемократску политику и програм и jедина jе странка коjа тачно зна шта треба урадити са школством, здравством, економиjом, пољопривредом за разлику од власти коjа jе уништила државу“, рекао jе Стефановић гостуjући на TВ Прва.

Oн jе навео да су превирања у ДС након одласка у опозициjу нормална и да очекуjе да ће 18. jануара бити стављена тачка на то.

„Неки људи се нису навикли да смо опозициjа – неки знаjу да неће бити ништа у новоj расподели карата и сматраjу да треба да се ухвате у таj воз Aлександра Вучића, а многи су управо на тоj резервноj клупи на коjоj чекаjу да уђу“, оценио jе Стефановић.

Oн jе, међутим, нагласио да ДС-у ниjе место на тоj клупи и то ће, веруjе, Главни одбор, потврдити и дати подршку руководству странке.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Борко Стефановић о ситуацији у ДС-у

* Обавезна поља