Скоро па симпатичан дечарац овај Александар Вулин, свега ми!

Вазда некако делује и звучи као да су га, рецимо, другари из зезања пријавили за “Слагалицу”, па од понуђених 11 слова пријави добитну реч од два: “Уф!”

Тако је и сад скресао браћи Харадинај како Србија не може и неће бити њихов талац, апропро претњи млађег из клана крволока- Даута, да Срба неће бити на Косову и Метохији уколико ону звер од Рамуша изруче нама!

Наравно, кад Вулин пријави реч од два слова очекујте да у току дана председник- премијер пријави реч од 22 слова иако је 11 у понуди, па допуни надахнуто излагање омиљеног харлекина и поручи како не само да Срби неће бити талац, већ да ни Србија неће ћутати на такве провокације, већ ће се чланови владе колективно намрштити а богме и показати “средњак” као знак одлучности да сачувају и одбране то мученика што је остало на најскупљој српској речи а није Вучић већ Косово и Метохија!

И све би то било лепо и симпатично да тај исти Даут, једнак крволок ко и брат му, не парадира Србијом кад и како му воља, о чему је Блиц писао фељтоне, али су се некако сви правили “мртви” док медвед не прође и настави даље ка много важнијим темама: Станији, Сораји, оној што се зове ко мобилни али се брже празни и сличнима.

Дакле, тај исти што сад прети Србима виђен је и фотографисан како кулира по Новом Саду, задужен да кроз централну Србију прати товаре оружја, који се у нас пребацују с бродова у камионе па настављају даље, куд бата Рамуш заповеди!
То је, разуме се, апсолутна непознаница за државу, јер ко би још у толикој гомили људи препозно некаквог Даута, који је притом лепо објаснио позорницима да је дошао неколико месеци раније да заузме што боље место за “Егзит”, док камиони с оружјем нису његови већ неког лика који му је у трку само бацио кључеве и рекао:

“Ај причувај их само и препаркирај ако дође “паук” да носи…”

У сваком другом случају надлежне службе би ухапсиле Даута Харадинаја, баш колико се и надају изручењу Рамуша, молећи Бога да га Французи пусте на слободу како би могли бесно да поруче: “Ето, то је та међународна правда – није нам требало ни три месеца да после пет година власти допунимо оптужницу против монструма, све смо то лепо спаковали у коверту и послали уз кило кајмака и сира за неку Драгицу по Милету, возачу оног аутобуса што превози гастарбајтере два пута недељно “Београд- Париз- Београд”, али, авај, судбина клета и светска сила и неправда!”

Без шале, кога, бре, господо ви то правите будалама убеђени да смо сви Весне Ривас и Змај од Шипова, аман?!

Ако нису били тачни наводи новина зашто их нисте демантовали, а ако, пак, јесу- чија је Србија талац: злочинаца Харадинај или злотвора који су је, као црвљиву робу на кванташкој пијаци, препродали накупцима, закупцима и зверима што су је завили у црно па јој сад на одложено продају црнину?!

Упамет се, јер играте се ватром, а то није тек шибица коју др. Небојша Стефановић притрчи да весело угаси, лактајући се с осталима: “Ја први, ја први, ја…Алек, реци им да је то мој посао, бу-ху-хууу…”, већ буктиња која прети да сагори све што је од српства остало на светој нам земљи, док се овде неко игра жмурке с крволицима!
Оно што су знали новинари- знале су и службе које треба да знају!

Што су знале службе знала је и власт, али је изгледа толико увиђавна да је срамота било да пита: “Опростите, јесте ли ви онај Даут Харадинај којег би требало да ухапсимо, или невероватно личите на човека?! Ма, сигурно само личите, прође нама дневно Србијом хиљаде таквих налик вама и брату, нећемо ваљда све да хапсимо кад имамо довољно посла и са овима што се шверцују у градском превозу!”

Даут, наравно прети у празно, јер и он као и ви зна где ће му брат за првомајски уранак – на Авалу не сигурно поред онолико дивних ливада за роштиљање по Дреници…

Тражите га а Бога молите да га не нађете, односно, да га не изруче, јер шта би па с њим кад је Миле грешком предао сир и кајмак француском тужилаштву, а коверту с доказима поменутој Драгици која је на њега окренула шољицу кафе да се оцеди, па да убоде жељу…

Не играјте се главама то мало Србља на Косову и Метохији играјући се “државе” од Јариња наовамо!

Или ако ствар баш постане озбиљна хитно Вулина у “Слагалицу”: “Имам реч од шест слова – Србија! Не, не, не…збунио сам се, откуд нам више слова да саставимо Србију, хахахах..? Ипак реч од само дв слова: “Ја”…


Извор: Два у један

Оставите коментар

Оставите коментар на Даут прети, Вулин куне а Алек у танке струне

* Обавезна поља