Српски покрет Двери обавештава Александра Вучића и његовог гласноговорника, Александра Вулина, да прљавим измишљотинама које пласирају против нашег председничког кандидата Бошка Обрадовића не могу да нас уплаше, не могу да обману грађане, а још мање могу да сакрију чињеницу да Вучић и Вулин користе државне ресурсе за наркотрговину.

Вучићева десна рука, Александар Вулин, остао је на позицији министра и након што је, крајем јануара, откривено да је службено возило Вулиновог министарства злоупотребљено за трговину наркотицима, што је јасан показатељ да је главни заштитник овог наркобизниса Александар Вучић. То је и потврда наших тврдњи да Србијом управља мафија чију окосницу чине Вучић-Шарић- Станко Суботић-Ђукановић-Беба Поповић.

Након скандала, када је 25. јануара у поменутом службеном возилу ухапшен Марко Јаблановић, брат тадашњег државног секретара у Вулиновом министарству Александра Јаблановића, због производње и трговине наркотицима, никакве законске санкције није сносио ниједан службеник у Министарству или у Влади, а неко је морао да одобри коришћење владиног возила и да организује читаву акцију. То је потврда трагичне чињенице да је Вучићева мафија изнад државе и институција.

Вучићу и Вулину поручујемо – ако пласирањем бедних и прљавих клевета покушавате да нас уплашите и зауставите у раскринкавању ваше мафијашке пирамиде и ваших дилова са Шарићем, у обелодањивању ваше шеме за „прање“ милијарди евра у које су укључене и Народна банка и водеће банке у држави, поручујемо вам – нисмо се уплашили, Двериликс ће наставити да открива како сте учврстили мафијашки систем и уништили државу.

Потпуно је јасно да је Вучић спреман на све како би задржао власт и очувао поменути мафијашки бизнис-модел, јер одлазак са власти за њега може да значи само одлазак у затвор због бројних кривичних дела.

Поново позивамо Вучића да објасни грађанима своју блискост са Станком Суботићем Цанетом, главним шверцером цигарета на Балкану, која датира још од 2007. године, своју повезаност са Дарком Шарићем, главним наркодилером, преко Шарићевог сарадника Небојше Јестровића, са Ненадом Ковачом, званим Неша Роминг, да објасни прљаве послове свог кума Николе Петровића и свог сарадника Синише Малог.

Српски покрет Двери пита Вучића: да ли га неко из државне безбедности, односно Безбедносно информативне агенције, уцењује и држи у шаци, с обзиром да ова служба располаже са више милиона снимљених телефонских разговора који јасно указују на умешаност врха СНС у криминалне активности прања новца од наркотрговине и друга кривична дела?

Позивамо грађане да се на предстојећим изборима супротставе Вучићевом мафијашком режиму и да гласом за Бошка Обрадовића, заправо гласају за правну и уређену државу, јаке институције, заштићене грађане, за будућност наше деце и Србије.


Извор: Двери

Оставите коментар

Оставите коментар на Двери одговарају Вучићу и Вулину

* Обавезна поља