bosko-obradovic-1(3)ЧАЧАК – Покрет Двери тражи пријем код председника Владе Србије г. Александра Вучића како би му изложили све критике рада државног руководства у ванредној ситуацији и изнели предлог мера за обнову земље после поплаве.

Члан Старешинства Покрета Двери, Бошко Обрадовић, на данашњој конференцији за медије у Чачку, објаснио је да се Покрет Двери за време ванредне систуације није критички оглашавао према властима, већ је све своје снаге ставио на располагање држави у одбрани од елементарне непогоде.

Сада када је потребна обнова постарадалих подручја желимо да и даље будемо конструктивни и тражимо пријем код премијера како бисмо му изложили све замерке на рад Владе у ванредној ситуацији и предложили наш пакет мера за обнову земљe.

Обрадовић је истакао да је за Александра Вучића својеврсни тест да ли је спреман да разговара са представницима Двери о обнови земље – иако су Двери највећа опозиција његовој Влади, или ће и ову ванредну ситуацију користити искључиво за личну промоцију и страначки маркетинг и занемарити понуду конструктивне опозције, која жели да се укључи у обнову земље, без обзира на страначе разлике које остају.


Извор: Двери

Оставите коментар

Оставите коментар на Двери желе код Вучића

* Обавезна поља