voja zaneticДобар дан. Добро дошли у кол центар за европске интеграције Србије. За даљи наставак интеграција притисните 1. За даље приближавање Русији притисните 2. За прекид везе такође притисните тастер 2.

Хвала што сте одабрали даљи наставак европских интеграција. Уколико прихватате платформу од 36 тачака за отварање 35. поглавља, плус још покоји амандман, притисните 1. Уколико желите да дате оставку и распишете ванредне парламентарне изборе радије него да покварите пријатељство са Немачком, притисните тастер 2.

Хвала што сте одабрали тастер 2, господине Премијеру. У случају да не желите да се веза прекине, па да се чујемо за који месец, притисните ипак тастер 1.

Хвала што сте одабрали 36 тачака пред 35. поглавље и још покоји амандман. Уколико желите да сада променимо нешто од поменутог а да нешто касније признате Косово, одаберите тастер 1. Уколико желите да одмах признате Косово, притисните тастер 2.

Хвала што сте притиснули тастер 2, мада сте вероватно погрешили. Тренутно још увек нисмо у могућности да натерамо неке земље Европске уније да признају Косово. Пошто смо тиме у апсурдној логичкој ситуацији да, Ви признајете оно што ни ми сви не признајемо – молимо Вас да до даљег ипак притиснете тастер 1.

Хвала што сте одабрали опцију 1 и тако нама олакшали процес ваших интеграција. Заузврат, унећемо мање козметичке измене у тек понеке спорне тачке увода у преговарачки процес, али под условом да не изазовемо неки белај у ионако немирној Приштини. Сад пошто смо ово установили, уколико желите да чујете „Оду радости“ у знак прослављања 15 година европских интеграција Србије, притисните тастер 1. Уколико желите да наставите процес интеграција без слављеничке музике, притисните тастер 2.

Хвала што настављате процес интеграција, а после горе наведених козметичких измена неких од ставки поводом којих сте надигли непотребну дреку. Интеграције ћете наставити тако што, уколико желите да уведете санкције Русији, притиснете тастер 1. Уколико желите да наставите европске интеграције без ремећења односа са Русијом, притисните тастер 2.

voja-zaneticХвала што сте притиснули тастер 1 – вероватно сте нас сувише озбиљно схватили или сте само радознали – али притискање овог тастера још увек није потребно, све док не видимо има ли какве користи за нас од Руса у Сирији, као и шта о свему томе мисле Американци. У том смислу, схватићемо да сте притиснули тастер 2 и наставили европске интеграције без икаквих услова у вези са Русијом.

Хвала што сте притиснули тастер 2. Пре но што наставимо европске интеграције, молимо да притиснете тастер 1, а уколико прихватате да вам, инспирисани Виктором Орбаном, са свих страна затворимо границе и вратимо вишак избеглица. Уколико нисте сагласни са таквим мерама, притисните тастер 2 и сачекајте да подмитимо Турке са пар милијарди евра (плус шта траже око Курда и Јермена) после њихових новембарских избора, е да би они пробали да сеобу народа зауставе већ на својој територији.

Хвала што ћете сачекати на изборе у Турској, а да бисте наставили европске интеграције Србије. До тада можете до миле воље притискати следеће тастере: тастер 1 за наставак бриселских преговора са државом под псеудонимом Приштина; тастер 2 за информације о приступању НАТО по угледу на Црну Гору; тастер 3 за саветодавну помоћ у даљем повећавању јавног дуга; тастер 4 за убрзање изградње ветропаркова и осталих субвенционисаних инвестиција; тастер 5 за разговоре о примању Косова у међународне организације, уз напомену да је тај број стално заузет или се нико не јавља; тастер 6 за подршку у спиновању о подршци у реформама; тастер 7 за жалбе на Хрватску; тастере 8 и 9 за информације о новим идејама за условљавање интеграционих процеса, јер не може све да стане на један тастер; и на крају тастер 0 за аутоматску секретарицу којој ћете издиктирати како сте то замислили да Србија и Косово уђу као једна држава у ЕУ, те шта се дешава ако не улазе у исто време, а посебно ако Косово уђе у ЕУ пре Србије.

Хвала што сте нас слатко насмејали притиском на тастер 0. Спустите слушалицу, а наш оператер ће се јавити на број са кога сте звали, у првој слободној прилици.

Ту-ту.


Извор: Вечерње Новости

Оставите коментар

Оставите коментар на ЕУ кол-центар

* Обавезна поља