Dragan DjilasБЕОГРАД – Лидер ДС Драган Ђилас поручио је данас да је све што ради СНС, па и у кампањи и њен лидер Александар Вучић, засновано на лажним обећањима, јер јасно је да ништа од тога неће бити реализовано и додао да је време да се Србија пробуди на предстојећим изборима 16. марта.

Ђилас је на конференцији за новинаре рекао да је по последњим подацима Републичког завода за статистику незапосленост у Србији 28,9 одсто, а не како је то Вучић рекао 6. јануара 21,1 одсто.

Лидер ДС је подсетио на Вучићеве речи од пре годину и по дана када је, како је додао, лидер СНС рекао да је незапосленост 25 одсто.

„Тада смо му ми рекли да је то немогуће, то значи да је 150.000 људи добило посао, а ја питам грађане да ли знате ваше суграђане, комшије који су од прошле године добили посао“, казао је Ђилас.

Ђилас је рекао да је Републички завод за статистику званично саопштио да је незапосленост 28,9 одсто као и да подаци Националне службе за запошљавање показују да је у последњих годину дана посао изгубило 20.000 људи.

„Да није било партијског запошљавања, а чији се број процењује на 30.000, у Србији би данас било још 50.000 незапослених више него у претходних годину и по дана. ДС је на Дан државности дужна да упозори грађане шта се у овој земљи спрема у наредном периоду“, навео је Ђилас.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Ђилас оптужује Вучића и СНС

* Обавезна поља