dss-vojislav-kostunica_520x320БЕОГРАД – Лидер ДСС Војислав Коштуница поручио је да ће грађани на изборима морати да изаберу између еврофанатизма СНС и слободне Србије која се темељи на неутралности.

Демократска странка Србије започела је данас изборну кампању представљањем „Програма развоја Србије од 2014. до 2019 – економија политичке неутралности“.

„СНС је данас најодговорнија што је у Србији завладао еврофанатички дух послушности према Бриселу. Зато ми позивамо грађане да изаберу између еврофанатизма СНС и слободне Србије која се темељи на војној и политичкој неутралности“, рекао је Коштуница.

Крајње је време, додао је Коштуница на скупу у Београду на којем је ДСС започела кампању, да Србија прекине „погубну политику европских интеграција“.

Лидер ДСС поручио је да та странка на предстојеће изборе једина излази са конкретним економским програмом и развојем Србије у наредних пет година и да он полази од тога да је могућ опоравак земље у ослонцу на нашу привреду а не на „бриселску бирокатију“.

Према његовим речима, у основи програма је сарадња са свима, додајући да је циљ Србије повезивања економске, политичке и војне неутралности – слобода.

„У основи нашег државотворног програма је слобода Србије као државе, њених грађана и економија… Уласком у НАТО и ЕУ Србија би ту слободу изгубила“, рекао је он.

Говорећи о Косову и Метохији, Коштуница је рекао да је ова власт уништила све институције на КиМ и да се наставља „распарчавање државне целине Србије“ као и да се извргавају руглу традиционалне и моралне вредности, за шта су, како је навео, кривци ЕУ и политичке странке које беспоговорно следе европске интеграције.


Извор: Танјуг

Оставите коментар

Оставите коментар на Избор између еврофанатизма и слободне Србије

* Обавезна поља