Да није тужно било би – Мило Ђукановић, мерна јединица јада, беде и неморала!

Наиме, вели дон Милиони да би васцела црногорска опозиција продала државу за шаку долара и поништила све ваљано што је учињено за његовог досадашњег несојног вакта, побрајајући у своје успехе признање Косова и Метохије као некакве независне, крваве државе његовог побратима у погани – Хашима Тачија Змије, па чланство у оно белосветско зло од НАТО пакта, те увођење санкција Русији, заборављајући притом на завет Светог Петра Цетињског, но шта дон Милиону значе завети – кад га гоне авети?!

Авети пасјалука које сматра некаквим међашима наше Црне Горе, нечим што је, ваљда, утрло државност нечему што чине наша брда и море, али није Црна Гора већ пашалук највеће фукаре откад су таласи први пут ударили о наше поносне хриди!

Шта је то остало од Црне Горе, дон Милионе, да ниси продао, препродао и распродао као суманути дилер домовине на велико и мало?!

Мислиш ли да су сви као ти, муко, да је свакоме родна груда на кантару, да је свако спреман раскућити огњиште зарад власти којом не брани Црну Гору већ себе, своје обмане, лоповлук, издају, јатаке из тог глиба бесрамља…

Мислиш ли, ризничару јада, да си поставио темељце некакве нове и ваљане државе тиме што си ону “стару” орбукао довека братски наздрављајући с крвником српског рода, баш као и твој најбољи ученик Александар Вучић, или тиме што си опоганио гробове страдалих анђела огрнувши проклето НАТО знамење ко кућну хаљину на себе, ил си, биће, нарочито поносан што си поврх свега бруку зачинио мршнувши братску Русију са софре Црне Горе, доказујући ону стару да потурица мора бити крвав до рамена где је Турчин крвав до лаката..? Коме, бре, ти и шта смеш приговорити јахачу апокалипсе, гоничу апокалипсе, апокалипсо сама?!

Далеко од тога да је опозиција Црне Горе нешто најбоље што Црна Гора има, запатило се ту кукоља и те како, али да им се ко други брецнуо како су зарад шаке долара спремни да продају државу па и да оћутим, да им не станем у заштиту, да не станем у заштиту браће и сестара који ће гласати за њих, али ти, ти који за шаку одавно не знаш јер грабиш обема рукама, товариш у своје лагуме ко да Црне Горе после тебе бити неће док ти народ гладује, док страхом, терором и тиранијом владаш мислећи да ће ти Црна Гора довека ћутати, довека страховати од мрких типова у мрким џиповима, од твоје освете грђе од свега што су османлијске кабадахије чиниле по нашој отаџбини!

У памет се, Милиону Ђукановићу, у памет се јер због свега што си учинио, чиниш и надаш се да ћеш чинити довека (а, нећеш, даће Бог) судови људски нису ништа наспрам суда Господњег!

Утекнеш ли неким случајем Спужу – Богу нећеш (а од срца ти желим добро здравље и дуг живот како би своје одслужио тамо где си нам брата Кнежевића и сву браћу пре њега утамничио), па њему пробај да објасниш како си само желио да од Црне Горе створиш модерну и цењену државу, темељећи је на патњи сужњих, нечовештву себе и својих придворица и братимљењем с ђавољим накотима!

Мило – доста је било!

Црна Гора никада није љубила ланце, па неће ни тамничара, буди убеђен!

Једнако колико си убеђен да је тај Милоленд држава, а не Потемкиново село које ће збрати ветрови, само кад ти ускоро дуну с брда и мора, а ти нико и нигде, скривен иза грудобрана лажи, лоповлука, обмана и мржње према свему и сваком коме је Црна Гора заиста на срцу, а не у новчанику и далеким сефовима…


Извор: ИН4С

Оставите коментар

Оставите коментар на Мило као мерна јединица јада …

* Обавезна поља