ognjen-tadic-SDS-1ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Кандидат Савеза за промене за председника Републике Српске Огњен Тадић сматра да ће „победа СДС-а на предстојећим изборима бити победа сваког обичног грађанина у Српској“.

„Наш план за победу може да донесе ново време у Српској. Гарантујем да ће, ако га се будемо држали, Република Српска прогледати онако како треба и бити онаква за какву смо се борили када смо је стварали. Многобројни проблеми 12. октобра неће нестати, они остају да их решавамо“, поручио је Тадић на предизборном скупу СДС-а, ПУП-а и СРС Српске у Источном Сарајеву.

Према његовим речима, након плана за победу долази план за промене, јер СДС зна шта смета народу и шта очекује народ.

„Нећемо више да будемо принуђени да учимо како да се сналазимо, хоћемо да учимо како да радимо и да дипломе које добијамо нешто значе. Нећемо више да дижемо кредите, задужујемо се, просимо и чекамо да нам неко нешто да. Нећемо више да преживљавамо, хоћемо да живимо у Републици Српској“, поручио је Тадић.

Председник СДС-а Младен Босић рекао је да СДС има задатак да у овој години уједини српски народ и да се крене у развој Српске.

„Да отварамо нова радна места, да не затварамо фабрике, да помогнемо онима који су угрожени и да помислимо на оне који немају. Како ћемо направити државу у којој се цени рад и да будемо друштво које не живи од кредита већ од свог рада – можемо само ако дође поштена власт којој ће интерес народа бити испред личног“, поручио је Босић.

Носилац листе кандидата СДС-а за Парламентарну скупштину БиХ Дарко Бабаљ сматра да ће највећи проблем нове власти, пре почетка економског опоравка, бити суочавање са криминалом и корупцијом.

Кандидат СДС-а за Парламентарну скупштину БиХ Небојша Попић сматра да је дошло ново време за Источно Сарајево и живот његових грађана.

„Гласајте за будућност, боље сутра, нашу децу и људе у Српској. Радницима бивше `Расклопне опреме – РАОП` решићемо дуговања, а лекарима и медицинском особљу вратити достојанство у новом клиничком центру у Касиндолу“, рекао је Попић.

Носилац листе кандидата СДС-а за Народну скупштину Српске Милован Бјелица рекао је да СДС-ПУП-СРС Српске морају обезбедити апсолутну скупштинску већину у парламенту Српске и имати 45 посланика, док је кандидат СДС-а за Народну скупштину Љиљана Богдановић позвала женску популацију да у што већем броју изађе на изборе и гласа за СДС, јер је то пресудно за победу.

Кандидат СДС-а за Народну скупштину Републике Српске Маринко Божовић обећао је да ће се борити за интересе грађана Источног Сарајева и залагати се за децентрализацију Српске и њен равномеран развој.

Предизборну трибину организовали су општински одбори СДС-а Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа.


Извор: Независне новине

Оставите коментар

Оставите коментар на Огњен Тадић у Источном Сарајеву

* Обавезна поља