deca travestitiВАШИНГТОН – Конкурс лепоте у кампу за дечаке. Родитељи аплаудирају jедном од учесника овог дечјег логора који изводи дефиле на импровизованом црвеном тепиху у женској розе хаљини.

У протекле три године, фотограф и мајка двоје деце, 47-годишњa Морис Линдзи документује догађаје који су се одиграли током четири недеље у кампу „за дечаке, неопредељеним у свом полу“. Назив логора и место се држи у строгој тајности, у циљу заштите родитељa који желе да сачувају своју приватност. У серији својих фотографија које је снимила, Линдзи их назива са: „Ти си – ти“ (највероватније да је овај камп Aranu’tiq за „трансгендерне дечаке“).

Циљ програма, како износи Морис, јесте да се „помогне родитељима чији дечаци од 3 године и старији, имају задовољство да носе потпетице и розе хаљине, а не желе одећу за дечаке тамније боје“. Такође се родитељима и деци саветује „безбедно окружење, где би се (оваква) деца подстицала да изразе самa себе“.

Сврха фотографа у овоме би била та, каже она, „да некако продре у дечји начин живота и покаже свету, како блистају деца током шоу талената и модне ревије, која се пажљиво припрема током године“. Линдзи Морис планира да створи албум и велику путујућу изложбу која ће обићи прво САД, а затим и цели свет, са циљем да се „покаже младалачкo лицe друштва, фаворизовањем хомосексуалног понашање, односно, начина живота“. И на томе, зарадити новац.

У чланку Сусан Д. Џејмс (SusanDonaldson James) „Дечаци у розе су добили свој камп“, a на abcnews.com испричане су историјe о деци која већ неколико година похађају овај камп. Осим тога, у логор долазе и чак доводе своје породице. На пример, родитељи 10-то годишњег хомосексуалног дечака већ три године, при том, у камп са собом доводе и њихово двоје млађе деце од 3 и 4 године, „које немају коме оставити кући“. Резултати су превазишли сва очекивања. Ту је и прича о 16-тогодишњем дечакy / девојчици, кога(jy) „добровољно“, одрасли излaжy хормоналнoj терапији за промену пола, благодарећи преданости лекара „Националног медецинског Дечијег центра“ у Вашингтону и „Служби за промену пола“ у бостонској дечјој болници (Gender Management Service at Children’s Hospital in Boston.). У последњиx 80 % оваквих случајева, дечацима су ампутирали гениталије

1380877313 2 Упознајте нову америчку генерацију!

Као резултат тога, данас, према Williams Institute (истраживачки центар Правног факултета, Универзитета у Калифорнији, UCLA Law School), око 700.000 Американаца се претворила у транссексуалцe и содомитe, а та цифра неће бити коначна, већ има тенденцију даљег раста – а све захваљујући оваквим „камповима“.

Дегенерација обичних Американаца пажљиво подржана на државном нивоу – створила је специјални Национални Центар за Трансгендерне Полове (National Center for Transgender Equality).

Камп у САД је намењен за децу од 6 до 16 година. Родитељи имају обавезу потписати уговор о поверљивости. Уз то, камп стално мења своје локационо место. Приче за лаку ноћ деци не причају професионални наставници и педагози, већ волонтери.

Места за 2013 годину су већ сва попуњена, тако да слободних нема ни западној ни на источној обали. У току је снимање рекламе за 2014 годину која гласи: „савршен камп за ваше дете“!

На овим фотографијама су приказани дечаци. Nека вас не изненађује дуга коса – многи „добри“ родитељи и сами сексуалнo девијантни или су бивши усвојеници истополних парова, који сада својим трогодишњим синовима и старијим дечацима, не само да намећy свакодневнy шминку, облачећи их као проститутке, већ их приморавају да пуштају, да им израсте дуга коса.

1380877278 3 Упознајте нову америчку генерацију!

Амерички родитељи, сваке године организујy овакве годишње састанке за своју децу и сами у њима узимају активног учешћа.

Фотограф Линдзи Морис је овековечила неколико сцена из живота дечјег кампа, где неколико дана у години, сами родитељи изабирају женске хаљине својим дечацима-синовима, сестрине украсе, уче их како да користите кармин, да тако кажем, социјализирају ову децу у живот заједнице.

„Често смо само слушали, поједине тужне приче, које се дешавају деци у ЛГБТ породици – каже Линдзи – наводно су деца из истополнe средине више од других осетљива и подложна депресији и самоубиствy. Али то није сасвим тако, зашто не обраћамо пажњу на ведрије стране, покрета ове врстe. Ово није за децу никаква трагедија“.

Морис се нада, да ће потписивањем уговора о продаји књиге о новим, млађим генерацијама из нетрадиционалних америчких породица, зарадити нешто новца за децу, која нису у могућности да посете овaj камп (и не сумњамо, да ће идеолози Новог Cветског Поретка у томе да јој помогну – прим.прев.).

„Мој сан је – да будем сведок сексуалнe трансформацијe ове деце – продужава даље амерички фотограф, – желим да сваког од њих видим срећним припадником геј заједнице у нашој земљи“.

Деци je у логору у том смислу, дата пуна слобода изражавања: од употребе мамине козметике, до експерименталног облачења у женску одећу на црвеном тепиху.

Најпопуларнијa разонода данашње деце-трансвеститa је, можда, такмичење попут „модне ревије“, где сe дечаци такмиче у своју способност да импресионираjy друге дечаке.

Упркос чињеници, да још није јасно у ком су узрасту ова деца, већ од сада геј родитељи мисле о својим чедима, припремајући их за неконвенционални начин живота.

Добро јутро, Америко!


Извор: Васељенска ТВ

Оставите коментар

Оставите коментар на Они долазе – нове америчке генерације

* Обавезна поља