vladimir-vukovic 1Смушени председник Србије Томислав Николић и његов друг у распродаји српске државе, председник Владе, Александар Вучић, почели су опет удружено да спинују и лажу српску јавност. Зашто? Па, приближавају се нови избори драги Срби и Српкиње. А то је увек нова шанса за захуктавање медијске СНС машинерије и форсираног квазипатриотског фолирања до нивоа општег гађења и појачаног порива за повраћањем. То је поновни напредњачки позив медијски дрогираном српском јавном мњењу да уђу у СНС фарму, ријалити и медијски тобоган и крену да хистерично вриште у најновијем Дизниленд спусту ка сопственој пропасти.

Ова двојица јахача српске апокалипсе, Тома и Аца, су ових дана тобоже изненађени и увређени, као Шојић у Белој Лађи, условима ЕУ у поглављу 35. Они се, на „изненађење“ свих, тобоже противе издаји и предаји Космета и срамним условима Европске уније. Но, хајде да изађемо из СНС фарме, ријалитија и медијског пинк-РТС тобогана. Нисмо ми љубитељи напредњачког Дизниленда за малу децу.

Зато ћемо се, као и сви нормални људи изван СНС фарме, само запитати – Шта је ово? Шта се ово чини? Каква је ово игра и фарса? Ко је позвао Дизниленд и Мики Мауса на СНС фарму? Зар иста ова двојица велеиздајника, Тома и Аца, ова два последња дрипца, нису јасно, гласно и свесрдно подржали Бриселски споразум тј. велеиздају Космета и целе Србије? Зар иста ова двојица велеиздајника већ годинама у свим документима не виде и не толеришу реч – Косово? Или зар иста ова двојица фолера и јунака из Беле Лађе, не седе са окупатором и кољачем Тачијем испред којег пише – Косово (са жутом звездицом)? Зар иста ова двојица бивших радикала и бивших патриота, силом нису терали Србе на Космету да изађу на окупаторске изборе тзв. Републике Косово? Изборе које је организовала кољачка „ОВК“ власт у Приштини, и то са изборним материјалом на којима је писало Република Косово. Зар иста ова двојица Јудиних сватова, пре само неколико месеци, нису пристали на укидање преосталих српских државних судова на северу Космета? Зашто се сада Паја Патак и Мики Маус предизборно чуде и лажно прете проклетој Европској администрацији? Па наравно. Треба РТС-ом и осталим западним ријалити медијима у Србији, дрогирану, излагану и незнавену народну масу, поново упутити да гласају за исте ове лилипутанце и велеиздајнике, Тому и Аца.

Николић-и-Вучић-640x375

Наравно, све су они већ одавно потписали и показали на делу колики су велеиздајници. А сада, када им популарност рапидно пада, пред саме изборе, у минут до 12, почињу поново да се фолирају за десетку, па се као буне … е ово не пристајемо … е то не дамо… е ово нема смисла… е нећемо се одрећи Косова… Каква биоскопска представа за малоумне и неинформисане. Какав Дизниленд! Ко иоле паметан и мудар може насести на нове спинове и нове лажи ове двојице велеиздајника на челу ојађене мајке Србије? Да Бог да и срећа јуначка, па их српски народ што пре мотком потера иза решетака, где им је једино право место, као и свим велеиздајницима и последњем олошу. Бедницима и велеиздајницма каквих Србија ретко рађа.

И свакако, нећемо заборавити ни то да истим тим западним уцењивачима и убицама Србије, на које овај двојац без Кормилара, Тома и Аца, сад извештачено и лажно криче у дизнилендском СНС медијском ријалитију, жели продати профитабилне државне компаније Телеком и ЕПС. Компаније које су власништво српског народа а нису прћија владајућег велеиздајничког и прозападног олоша из СНС-а и њихове трабант политичке пратње. Јер… не пада снег да покрије брег, већ да свака зверка покаже свој траг. Паја Патак и Мики Маус су се одавно већ показали.

Аутор је главни и одговорни уредник портала „Принцип“


Извор: Принцип

Оставите коментар

Оставите коментар на Почетак нове ријалити фарсе

* Обавезна поља